Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Λοιπόν δεν θα ξαναγράψει κανείς για πληροφορίες που έμαθε για αιτήσεις γιατί θα το κάνουμε μπουρδέλο το θέμα και ας έχει βύσμα και τον θεό.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

Ρε παιδια δεν εχω βυσμα. Αν ειχα θα ημουν εδω μεσα; Ενας φιλος που ειναι μεσα στα πραγματα μου το πε. Συζητηση κανουμε και λεμε οτι ξερουμε ο καθενας. Αν θα το κανουμε ***** η οχι δεν εξαρταται απο την πληροφορια φιλος. Απο το επιπεδο εξαρταται. Μακαρι να ειναι αναληθης πληροφορια και να με βριζετε σε ενα μηνα. Θα χαρω πολυ εγω ο ιδιος. Και δεν ξερω αν υπαρχει μια εμπαθεια απο μερους σου στο προσωπο μου γκρικ αλλα καλο θα ηταν να ακουμε τα παντα και ας μην μας αρεσουν. Αυτα φιλικα παντα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν υπάρχει εμπάθεια αλλά δεν έχω σκοπό φέτος να διαβάζω τα ίδια πράγματα με πέρυσι όποιος μπορεί να προσαρμοστεί καλώς
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Μια ερώτηση προς όλους.Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν απολυτήριο ενιαίου λυκείου πάνω από 15;

Ρωτάω γτ πηστεύω πως αυτό θα είναι το ταβάνι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που παρατάνε πανεπιστήμια) Για τα απολυτήρια την στιγμή που όποιος έβγαλε παραπάνω και γούσταρε αστυνομία τώρα λογικά θα ήταν αστυφύλακας μέσω Πανελληνίων...

Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

Falcon έγραψε:Μια ερώτηση προς όλους.Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν απολυτήριο ενιαίου λυκείου πάνω από 15;

Ρωτάω γτ πηστεύω πως αυτό θα είναι το ταβάνι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που παρατάνε πανεπιστήμια) Για τα απολυτήρια την στιγμή που όποιος έβγαλε παραπάνω και γούσταρε αστυνομία τώρα λογικά θα ήταν αστυφύλακας μέσω Πανελληνίων...

Εγώ φίλε για παράδειγμα έχω 14,4 απολυτήριο ενιαίου λυκείου αλλά έχω φιλαράκι που έχει 19 απολυτήριο λυκείου, τελειώσε προγραμματιστής Η/Υ και έχει κάνει τα χαρτιά του για Α' κατηγορία συγκεντρώνοντας 2600 μόρια. Το θέμα είναι όντως ότι δεν είναι πολλοί με μεγάλα απολυτήρια ενιαίου λυκείου αλλά μην ξεχνάς και τα ΕΠΑΛ που μπήκαν πέρυσι στην Α' κατηγορία και εκεί παίζουν αρκετά μεγάλοι βαθμοί απολυτηρίων

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Λεβεντόπαιδα ακούστε προσεκτικά: Οι έγκυρες αιτήσεις το 2007 ήταν 15571, το 2009 ήταν 10657 και πέρσι ήταν 14321... Φέτος ακούγεται ανεπίσημα ότι δεν είναι πάρα πολλές μέχρι τώρα. Ποιός ισχυρίσθη πως οι φετινές αιτήσεις είναι 30000; Όποιος και αν το είπε, ας το φιλτράρει πρώτα απ'τον εγκέφαλο και μετά να το δηλώσει δημοσίως... Ας μην πανικοβάλλουμε τους υποψήφιους χωρίς λόγο
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια εγω λεω να ηρεμισουμε και να αναμενουμε. Με αυτα εδω το μονο που κανουμε ειναι να αγχωνωμαστε ΧΩΡΙΣ λογο
χαρης

Δημοσίευση από χαρης »

τι αφελής είσαστε μερικοί εδώ μέσα... Ρε ακόμα δεν έχουν φύγει η αιτήσεις από τα αστυνομικές διευθύνσεις τον νομών για ολική καταμέτρηση, άλα εσείς τις μετρήσατε κιόλας ε;30.000 μετά τις 10 του Σεπτέμβρη θα υπάρχει νούμερο αιτήσεων
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλημέρα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Με 2200 στην β δεν παω πουθενα. Ελλαδαρα-δημητρης25 σημειωσατε ασσο! Δεν περνω τα μορια ειδικων δυναμεων αν κ περσυ τα πηρα κανονικα! Δεν πειραζει, καλη καρδια κ μια ενσταση που πιθανον θα παει στα τσακιδια. Καλη επιτυχια σε ολους κ σε ολες κ ψηλα το κεφαλι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Καλημέρα, είμαι φοιτητής ΤΕΙ στο τμήμα `πολιτικών μηχανικών έργων υποδομής` και σε ένα χρόνο τελειώνω. Όσο αφορά την προκήρυξη, με τα μόρια που συμπληρώνω, έχω αρκετές ελπίδες για την εισαγωγή μου στο σώμα. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα και θα ήθελα να ακούσω γνώμες.
GASTR

Δημοσίευση από GASTR »

Φιλε Δημητρη πως γινετε αυτο; Πως περσυ τα πηρες και οχι αυτη τη φορα?
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πως γίνετε αυτο;
ΣΩΤ-ΣΩΤ

Δημοσίευση από ΣΩΤ-ΣΩΤ »

Γεια ςας παιδια... απ οτι υπολογιςα βγαζω 2610 μορια για την α κατηγορια... ειμαι καλα η δεν εχω καμια τυχη;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Στην κόψη του ξυραφιου έισαι με λιγη τύχη είσαι μέσα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης