Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Λοιπόν δεν θα ξαναγράψει κανείς για πληροφορίες που έμαθε για αιτήσεις γιατί θα το κάνουμε μπουρδέλο το θέμα και ας έχει βύσμα και τον θεό.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
Ρε παιδια δεν εχω βυσμα. Αν ειχα θα ημουν εδω μεσα; Ενας φιλος που ειναι μεσα στα πραγματα μου το πε. Συζητηση κανουμε και λεμε οτι ξερουμε ο καθενας. Αν θα το κανουμε ***** η οχι δεν εξαρταται απο την πληροφορια φιλος. Απο το επιπεδο εξαρταται. Μακαρι να ειναι αναληθης πληροφορια και να με βριζετε σε ενα μηνα. Θα χαρω πολυ εγω ο ιδιος. Και δεν ξερω αν υπαρχει μια εμπαθεια απο μερους σου στο προσωπο μου γκρικ αλλα καλο θα ηταν να ακουμε τα παντα και ας μην μας αρεσουν. Αυτα φιλικα παντα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Δεν υπάρχει εμπάθεια αλλά δεν έχω σκοπό φέτος να διαβάζω τα ίδια πράγματα με πέρυσι όποιος μπορεί να προσαρμοστεί καλώς
Μια ερώτηση προς όλους.Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν απολυτήριο ενιαίου λυκείου πάνω από 15;
Ρωτάω γτ πηστεύω πως αυτό θα είναι το ταβάνι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που παρατάνε πανεπιστήμια) Για τα απολυτήρια την στιγμή που όποιος έβγαλε παραπάνω και γούσταρε αστυνομία τώρα λογικά θα ήταν αστυφύλακας μέσω Πανελληνίων...
Ρωτάω γτ πηστεύω πως αυτό θα είναι το ταβάνι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που παρατάνε πανεπιστήμια) Για τα απολυτήρια την στιγμή που όποιος έβγαλε παραπάνω και γούσταρε αστυνομία τώρα λογικά θα ήταν αστυφύλακας μέσω Πανελληνίων...
Falcon έγραψε:Μια ερώτηση προς όλους.Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν απολυτήριο ενιαίου λυκείου πάνω από 15;
Εγώ φίλε για παράδειγμα έχω 14,4 απολυτήριο ενιαίου λυκείου αλλά έχω φιλαράκι που έχει 19 απολυτήριο λυκείου, τελειώσε προγραμματιστής Η/Υ και έχει κάνει τα χαρτιά του για Α' κατηγορία συγκεντρώνοντας 2600 μόρια. Το θέμα είναι όντως ότι δεν είναι πολλοί με μεγάλα απολυτήρια ενιαίου λυκείου αλλά μην ξεχνάς και τα ΕΠΑΛ που μπήκαν πέρυσι στην Α' κατηγορία και εκεί παίζουν αρκετά μεγάλοι βαθμοί απολυτηρίων
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Λεβεντόπαιδα ακούστε προσεκτικά: Οι έγκυρες αιτήσεις το 2007 ήταν 15571, το 2009 ήταν 10657 και πέρσι ήταν 14321... Φέτος ακούγεται ανεπίσημα ότι δεν είναι πάρα πολλές μέχρι τώρα. Ποιός ισχυρίσθη πως οι φετινές αιτήσεις είναι 30000; Όποιος και αν το είπε, ας το φιλτράρει πρώτα απ'τον εγκέφαλο και μετά να το δηλώσει δημοσίως... Ας μην πανικοβάλλουμε τους υποψήφιους χωρίς λόγο
Παιδια εγω λεω να ηρεμισουμε και να αναμενουμε. Με αυτα εδω το μονο που κανουμε ειναι να αγχωνωμαστε ΧΩΡΙΣ λογο
τι αφελής είσαστε μερικοί εδώ μέσα... Ρε ακόμα δεν έχουν φύγει η αιτήσεις από τα αστυνομικές διευθύνσεις τον νομών για ολική καταμέτρηση, άλα εσείς τις μετρήσατε κιόλας ε;30.000 μετά τις 10 του Σεπτέμβρη θα υπάρχει νούμερο αιτήσεων
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Με 2200 στην β δεν παω πουθενα. Ελλαδαρα-δημητρης25 σημειωσατε ασσο! Δεν περνω τα μορια ειδικων δυναμεων αν κ περσυ τα πηρα κανονικα! Δεν πειραζει, καλη καρδια κ μια ενσταση που πιθανον θα παει στα τσακιδια. Καλη επιτυχια σε ολους κ σε ολες κ ψηλα το κεφαλι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Καλημέρα, είμαι φοιτητής ΤΕΙ στο τμήμα `πολιτικών μηχανικών έργων υποδομής` και σε ένα χρόνο τελειώνω. Όσο αφορά την προκήρυξη, με τα μόρια που συμπληρώνω, έχω αρκετές ελπίδες για την εισαγωγή μου στο σώμα. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα και θα ήθελα να ακούσω γνώμες.
Φιλε Δημητρη πως γινετε αυτο; Πως περσυ τα πηρες και οχι αυτη τη φορα?
Πως γίνετε αυτο;
Γεια ςας παιδια... απ οτι υπολογιςα βγαζω 2610 μορια για την α κατηγορια... ειμαι καλα η δεν εχω καμια τυχη;
Στην κόψη του ξυραφιου έισαι με λιγη τύχη είσαι μέσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες