Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Ε και ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που θα πήγε σε άλλη ειδικότητα για να πάρει κι άλλο πτυχίο με μεγαλύτερο βαθμό ..
jimmis23

Δημοσίευση από jimmis23 »

Δειτε εδω γραφει καποιους μαζι και αυτον τον τυπο που τους πιασανε με πλαστα απολυτιρια και οχι μονο

Προσλήψεις ειδικών φρουρών 2010. Η διαφάνεια του πασόκ !

Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

jimmis23 έγραψε:Δειτε εδω γραφει καποιους μαζι και αυτον τον τυπο που τους πιασανε με πλαστα απολυτιρια και οχι μονο

Προσλήψεις ειδικών φρουρών 2010. Η διαφάνεια του πασόκ !

Αυτό με ανυσηχεί πολύ. Λέτε να έχουμε και φέτος τέτοια απρόοπτα... ;

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Παντα εχουμε τετοια πραγματα κυριοι!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ρε παιδιά άλλο τα πλαστά απολυτήρια άλλο να έχει πάει κάποιος ξανά σχολείο σε άλλη ειδικότητα εσπερινό και να πήρε μεγαλύτερο πτυχίο. Πλαστά απολυτήρια έχει κάθε χρόνο όπως και πλαστά λουερ σε 1α χρονο το πολύ τους βρίσκουν και περνουν δρόμο από το σώμα..
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από basilis.lok »

Γκρικ ο υπολογισμός μορίων που ειναι; Αυτο που είχες φτιάξει πέρσι. Ευχαριστώ Εικόνα

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Περιπου 1 εβδομαδα αν εισαι επαρχια κ 2 αν εισαι αθηνα η σε αλλη μεγαλη πολη. Προσωπικη μου εκτιμηση (αν κ κανεις δεν μποει να ξερει) για της βασεις ειναι 2280-2300 σε Α και 2680-2700 σε Β.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε παιδιά άλλο τα πλαστά απολυτήρια άλλο να έχει πάει κάποιος ξανά σχολείο σε άλλη ειδικότητα εσπερινό και να πήρε μεγαλύτερο πτυχίο. Πλαστά απολυτήρια έχει κάθε χρόνο όπως και πλαστά λουερ σε 1α χρονο το πολύ τους βρίσκουν και περνουν δρόμο από το σώμα..

τι να το κανω αν μας εχουν ηδη φαει τις θεσεισ; Και να ρωτησω κατι αλλο αν ξερει καποιος να μου απαντησει; Εγω εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου. Πως μπορω να το μεγαλωσω τον βαθμο; Παω παλι λυκειο; Παω εσπερινο; Πως γινετε;
vag_21
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

PETRAN έγραψε:Περιπου 1 εβδομαδα αν εισαι επαρχια κ 2 αν εισαι αθηνα η σε αλλη μεγαλη πολη. Προσωπικη μου εκτιμηση (αν κ κανεις δεν μποει να ξερει) για της βασεις ειναι 2280-2300 σε Α και 2680-2700 σε Β.

στη β συμφωνω. Στην α βαλε αλλα 150 μορια...
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Φιλε μου ο βαθμος του απολυτηριου δεν αλλαζει. Πρεπει να ξαναπας σχολειο
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

vag_21 έγραψε:
PETRAN έγραψε:Περιπου 1 εβδομαδα αν εισαι επαρχια κ 2 αν εισαι αθηνα η σε αλλη μεγαλη πολη. Προσωπικη μου εκτιμηση (αν κ κανεις δεν μποει να ξερει) για της βασεις ειναι 2280-2300 σε Α και 2680-2700 σε Β.

στη β συμφωνω. Στην α βαλε αλλα 150 μορια...

μπαααα. Πολλα λες πιστευω. Μην ξεχναςεκει θα παρει 960 ατομα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

zisis έγραψε: Φιλε μου ο βαθμος του απολυτηριου δεν αλλαζει. Πρεπει να ξαναπας σχολειο
Ποιος ξαναπάει σχολείο τώρα;Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

2200-2300
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

vag_21 έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε παιδιά άλλο τα πλαστά απολυτήρια άλλο να έχει πάει κάποιος ξανά σχολείο σε άλλη ειδικότητα εσπερινό και να πήρε μεγαλύτερο πτυχίο. Πλαστά απολυτήρια έχει κάθε χρόνο όπως και πλαστά λουερ σε 1α χρονο το πολύ τους βρίσκουν και περνουν δρόμο από το σώμα..
τι να το κανω αν μας εχουν ηδη φαει τις θεσεισ; Και να ρωτησω κατι αλλο αν ξερει καποιος να μου απαντησει; Εγω εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου. Πως μπορω να το μεγαλωσω τον βαθμο; Παω παλι λυκειο; Παω εσπερινο; Πως γινετε;
Αν τους πιάσουν έγκαιρα καλούν επιλαχόντες.. Για το ενιαίο πριν κάποια χρόνια μπορούσες να ξαναπάς όλη την χρονιά κανονικά να ξαναδώσεις πανελλήνιες και να πάρεις άλλο βαθμό .τώρα δεν γνωρίζω αν μπορείς να το κάνεις . ρώτα σε 1α σχολείο. Στο τεε τώρα επαλ μπορείς σίγουρα ν α πας σε 1α ειδικότητα και να πάρεις 2 πτυχίο !
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
vag_21 έγραψε:
Αν τους πιάσουν έγκαιρα καλούν επιλαχόντες.. Για το ενιαίο πριν κάποια χρόνια μπορούσες να ξαναπάς όλη την χρονιά κανονικά να ξαναδώσεις πανελλήνιες και να πάρεις άλλο βαθμό .τώρα δεν γνωρίζω αν μπορείς να το κάνεις . ρώτα σε 1α σχολείο. Στο τεε τώρα επαλ μπορείς σίγουρα ν α πας σε 1α ειδικότητα και να πάρεις 2 πτυχίο !
αντε με τι καλό όσοι έχουν τη διάθεση μπορούν!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες