Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Ε και ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που θα πήγε σε άλλη ειδικότητα για να πάρει κι άλλο πτυχίο με μεγαλύτερο βαθμό ..
Δειτε εδω γραφει καποιους μαζι και αυτον τον τυπο που τους πιασανε με πλαστα απολυτιρια και οχι μονο
Προσλήψεις ειδικών φρουρών 2010. Η διαφάνεια του πασόκ !
jimmis23 έγραψε:Δειτε εδω γραφει καποιους μαζι και αυτον τον τυπο που τους πιασανε με πλαστα απολυτιρια και οχι μονο
Αυτό με ανυσηχεί πολύ. Λέτε να έχουμε και φέτος τέτοια απρόοπτα... ;
Παντα εχουμε τετοια πραγματα κυριοι!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε παιδιά άλλο τα πλαστά απολυτήρια άλλο να έχει πάει κάποιος ξανά σχολείο σε άλλη ειδικότητα εσπερινό και να πήρε μεγαλύτερο πτυχίο. Πλαστά απολυτήρια έχει κάθε χρόνο όπως και πλαστά λουερ σε 1α χρονο το πολύ τους βρίσκουν και περνουν δρόμο από το σώμα..
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 25
Γκρικ ο υπολογισμός μορίων που ειναι; Αυτο που είχες φτιάξει πέρσι. Ευχαριστώ 

Περιπου 1 εβδομαδα αν εισαι επαρχια κ 2 αν εισαι αθηνα η σε αλλη μεγαλη πολη. Προσωπικη μου εκτιμηση (αν κ κανεις δεν μποει να ξερει) για της βασεις ειναι 2280-2300 σε Α και 2680-2700 σε Β.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε παιδιά άλλο τα πλαστά απολυτήρια άλλο να έχει πάει κάποιος ξανά σχολείο σε άλλη ειδικότητα εσπερινό και να πήρε μεγαλύτερο πτυχίο. Πλαστά απολυτήρια έχει κάθε χρόνο όπως και πλαστά λουερ σε 1α χρονο το πολύ τους βρίσκουν και περνουν δρόμο από το σώμα..
τι να το κανω αν μας εχουν ηδη φαει τις θεσεισ; Και να ρωτησω κατι αλλο αν ξερει καποιος να μου απαντησει; Εγω εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου. Πως μπορω να το μεγαλωσω τον βαθμο; Παω παλι λυκειο; Παω εσπερινο; Πως γινετε;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
PETRAN έγραψε:Περιπου 1 εβδομαδα αν εισαι επαρχια κ 2 αν εισαι αθηνα η σε αλλη μεγαλη πολη. Προσωπικη μου εκτιμηση (αν κ κανεις δεν μποει να ξερει) για της βασεις ειναι 2280-2300 σε Α και 2680-2700 σε Β.
στη β συμφωνω. Στην α βαλε αλλα 150 μορια...
Φιλε μου ο βαθμος του απολυτηριου δεν αλλαζει. Πρεπει να ξαναπας σχολειο
vag_21 έγραψε:PETRAN έγραψε:Περιπου 1 εβδομαδα αν εισαι επαρχια κ 2 αν εισαι αθηνα η σε αλλη μεγαλη πολη. Προσωπικη μου εκτιμηση (αν κ κανεις δεν μποει να ξερει) για της βασεις ειναι 2280-2300 σε Α και 2680-2700 σε Β.
στη β συμφωνω. Στην α βαλε αλλα 150 μορια...
μπαααα. Πολλα λες πιστευω. Μην ξεχναςεκει θα παρει 960 ατομα
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Ποιος ξαναπάει σχολείο τώρα;zisis έγραψε: Φιλε μου ο βαθμος του απολυτηριου δεν αλλαζει. Πρεπει να ξαναπας σχολειο

-
- Αντισυνταγματάρχης
Αν τους πιάσουν έγκαιρα καλούν επιλαχόντες.. Για το ενιαίο πριν κάποια χρόνια μπορούσες να ξαναπάς όλη την χρονιά κανονικά να ξαναδώσεις πανελλήνιες και να πάρεις άλλο βαθμό .τώρα δεν γνωρίζω αν μπορείς να το κάνεις . ρώτα σε 1α σχολείο. Στο τεε τώρα επαλ μπορείς σίγουρα ν α πας σε 1α ειδικότητα και να πάρεις 2 πτυχίο !vag_21 έγραψε:τι να το κανω αν μας εχουν ηδη φαει τις θεσεισ; Και να ρωτησω κατι αλλο αν ξερει καποιος να μου απαντησει; Εγω εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου. Πως μπορω να το μεγαλωσω τον βαθμο; Παω παλι λυκειο; Παω εσπερινο; Πως γινετε;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε παιδιά άλλο τα πλαστά απολυτήρια άλλο να έχει πάει κάποιος ξανά σχολείο σε άλλη ειδικότητα εσπερινό και να πήρε μεγαλύτερο πτυχίο. Πλαστά απολυτήρια έχει κάθε χρόνο όπως και πλαστά λουερ σε 1α χρονο το πολύ τους βρίσκουν και περνουν δρόμο από το σώμα..
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
αντε με τι καλό όσοι έχουν τη διάθεση μπορούν!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Αν τους πιάσουν έγκαιρα καλούν επιλαχόντες.. Για το ενιαίο πριν κάποια χρόνια μπορούσες να ξαναπάς όλη την χρονιά κανονικά να ξαναδώσεις πανελλήνιες και να πάρεις άλλο βαθμό .τώρα δεν γνωρίζω αν μπορείς να το κάνεις . ρώτα σε 1α σχολείο. Στο τεε τώρα επαλ μπορείς σίγουρα ν α πας σε 1α ειδικότητα και να πάρεις 2 πτυχίο !vag_21 έγραψε:τι να το κανω αν μας εχουν ηδη φαει τις θεσεισ; Και να ρωτησω κατι αλλο αν ξερει καποιος να μου απαντησει; Εγω εχω απολυτηριο ενιαιου λυκειου. Πως μπορω να το μεγαλωσω τον βαθμο; Παω παλι λυκειο; Παω εσπερινο; Πως γινετε;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Ρε παιδιά άλλο τα πλαστά απολυτήρια άλλο να έχει πάει κάποιος ξανά σχολείο σε άλλη ειδικότητα εσπερινό και να πήρε μεγαλύτερο πτυχίο. Πλαστά απολυτήρια έχει κάθε χρόνο όπως και πλαστά λουερ σε 1α χρονο το πολύ τους βρίσκουν και περνουν δρόμο από το σώμα..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης