Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

athis έγραψε:Κανε μια προβλεψη σαν πιο εμπειρος ποσο θα παει η βαση greek army φετος

Γιατί δεν κάνεις τον κόπο να ρίξεις μια ματιά και στα προηγούμενα μηνύματα φίλε μου;

Αυτό που ρωτάς τον Greek_Army έχει χιλιοαπαντηθεί! Εικόνα

μαριος

Δημοσίευση από μαριος »

Ρε παιδια καμια προβλεψη για β΄ κατηγορια; Με ποσο μπηκε ο τελευταιος; Κ κατι αλλο η αδερφη μου που θελει να κανει τα χαρτια της ειναι β κι αυτη Μπορει; Εχει πιθανοτητες;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

μαριος έγραψε:Ρε παιδια καμια προβλεψη για β΄ κατηγορια; Με ποσο μπηκε ο τελευταιος; Κ κατι αλλο η αδερφη μου που θελει να κανει τα χαρτια της ειναι β κι αυτη Μπορει; Εχει πιθανοτητες;

Πως να γνωρίζουμε το εάν θα έχει πιθανότητες η αδερφή σου εάν δεν μας πείς περίπου πόσα μόρια συγκεντρώνει;

Οι πιθανότητες για την Β' κατηγορία είναι έτσι κι αλλιώς μικρότερες λόγω μικρότερου ποσοστού εισαγωγής.

Όσο για τις βάσεις, έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα.

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες.

μαριος

Δημοσίευση από μαριος »

Εχει 2420 μορια αν δεν κανω λαθος... Παραπανω κι απο μενα δηλαδη! Γυναικες... Ππφφφφ!Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

μαριος έγραψε: Εχει 2420 μορια αν δεν κανω λαθος... Παραπανω κι απο μενα δηλαδη! Γυναικες... Ππφφφφ!Εικόνα
με 2420 στην β΄ ειναι λιγα... Βέβαια ας κάνει τα χαρτιά της .δεν έχει να χάσει κάτι . [:) ]
BΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από BΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια βαλτε 180 ατομα για το λιμενικο συν 600 ατομα για πυροσβεστικη οποτε εγω βλεπω να πεφτουν οι βασεις γιατι πανω κατω τα μορια ειναι ιδια και τα μεγαλα απολυτηρια θα φυγουν πιστευω θα υπαρχουν παρα πολλοι επιλαχοντες!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Το λιμενικο δεν τη γλειτωσε. Διαβαζω σε ενα αρθρο π ποσταρε ο δυκ για την πυροσβεστικη, θα θελει (μαλλον) lower κ ecdl. Λετε να γινει κατι τετοιο και στους ειδ φρουρους; Προσωπικα δεν εχω προβλημα επειδη τα εχω κ τα, αλλα αν γινει κατι τετοιο προβλεπω οι βασεις να κατεβαινουν αισθητα! Πριν λιγους μηνες ειχα μετρισει απο τους περσινους 400, ποσοι δεν ειχαν lower κ ειχα βγαλει καπου τους μισους χωρις lower... ΑΝ γινει αυτο, θεωρω πως θα ειναι μεγαλο φρενο για αυτους π τελειωσαν απλα δοκιμοι ειδ δυναμεων (1000 μορια!) κ ενα λυκειο.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καλά περιμένε μην ρίξουνε και το ύψος για τις γυναίκες εκεί να δεις γέλια.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Νταξει καλυτερα να παω να φουνταρω αν το κανουν αυτο! Εκει μαλλον αλλαζουν τα δεδομενα! Ας μην το μελεταμε ομως αυτο με τις γυναικες!(και για να ριξω λιγο λαδι, θεωρω πως δεν θα πρεπει να παιρνουν γυναικες στους ειδ φρουρους) :P
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Λεφτα υπαρχουν

Δημοσίευση από Λεφτα υπαρχουν »

Δεν το λεω επειδη εχω το Lower αλλα το να εισαι στην αστυνομια και να μη ξερεις αγγλικα ειναι μεγαλη ξεφτιλα, το ecdl νταξει ειναι περιτο.

Οσο για τις γυναικες η ισοτητα δεν παει μονο στα δικαιωματα αλλα και στις υποχρεωσεις, επρεπε να εχουν τα ιδια ορια στο υψος, στις δοκιμασιες στα παντα και η κοτσιδα πισω κοτσο, οπως προβλεπεται, οχι αλογοουρα για εντυπωση

Στα μορια δεν κανει προβλεψη κανεις γιατι περσι πεσανε ολοι εξω απο 200 μορια και πανω :D.

Eγω θα κανω μια μαντεψια και ας πεσω εξω, αν παρει ολο αυτο το λαο που λεει σε ολα τα σωματα και δεν προκυψει καμια ανωμαλια μεχρι το φθινοπωρο πιστευω οτι η βαση θα ειναι 2250-2270

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Αν υπάρξουν ενδεχόμενες αλλαγές λογικά δεν θα τις είχαν ανακοινώσει από τώρα; Για το υψος πιστευω αποκλείετε γιατι θα το είχαν ρίξει και για αστυφυλάκων που κάνουν τα χαρτιά τους τώρα τα παιδιά
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Θα το ελεγαν οι εφημεριδες λογικα αμα ηθελαn ecdl. Το εθνος ελεγε για τα κριτιρια πριν 2 εβδομαδες δεν θα το ανεφερε.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δεν τις έχω τόσο βάση της εφημερίδες πλέον. Αφου δεν είχε την προεδρικη φρουρα μέσα τι να λέμε τωρα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Το εθνος την ειχε. Το ελεγε, το θυμαμαι 100%!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
giorgos nos

Δημοσίευση από giorgos nos »

Παιδια με 2160 στην α παιζει να ειμαι επιλαχων;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες