Ρε παιδια καμια προβλεψη για β΄ κατηγορια; Με ποσο μπηκε ο τελευταιος; Κ κατι αλλο η αδερφη μου που θελει να κανει τα χαρτια της ειναι β κι αυτη Μπορει; Εχει πιθανοτητες;
μαριος έγραψε:Ρε παιδια καμια προβλεψη για β΄ κατηγορια; Με ποσο μπηκε ο τελευταιος; Κ κατι αλλο η αδερφη μου που θελει να κανει τα χαρτια της ειναι β κι αυτη Μπορει; Εχει πιθανοτητες;
Πως να γνωρίζουμε το εάν θα έχει πιθανότητες η αδερφή σου εάν δεν μας πείς περίπου πόσα μόρια συγκεντρώνει;
Οι πιθανότητες για την Β' κατηγορία είναι έτσι κι αλλιώς μικρότερες λόγω μικρότερου ποσοστού εισαγωγής.
Όσο για τις βάσεις, έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα.
Παιδια βαλτε 180 ατομα για το λιμενικο συν 600 ατομα για πυροσβεστικη οποτε εγω βλεπω να πεφτουν οι βασεις γιατι πανω κατω τα μορια ειναι ιδια και τα μεγαλα απολυτηρια θα φυγουν πιστευω θα υπαρχουν παρα πολλοι επιλαχοντες!
Το λιμενικο δεν τη γλειτωσε. Διαβαζω σε ενα αρθρο π ποσταρε ο δυκ για την πυροσβεστικη, θα θελει (μαλλον) lower κ ecdl. Λετε να γινει κατι τετοιο και στους ειδ φρουρους; Προσωπικα δεν εχω προβλημα επειδη τα εχω κ τα, αλλα αν γινει κατι τετοιο προβλεπω οι βασεις να κατεβαινουν αισθητα! Πριν λιγους μηνες ειχα μετρισει απο τους περσινους 400, ποσοι δεν ειχαν lower κ ειχα βγαλει καπου τους μισους χωρις lower... ΑΝ γινει αυτο, θεωρω πως θα ειναι μεγαλο φρενο για αυτους π τελειωσαν απλα δοκιμοι ειδ δυναμεων (1000 μορια!) κ ενα λυκειο.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Νταξει καλυτερα να παω να φουνταρω αν το κανουν αυτο! Εκει μαλλον αλλαζουν τα δεδομενα! Ας μην το μελεταμε ομως αυτο με τις γυναικες!(και για να ριξω λιγο λαδι, θεωρω πως δεν θα πρεπει να παιρνουν γυναικες στους ειδ φρουρους) :P
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Δεν το λεω επειδη εχω το Lower αλλα το να εισαι στην αστυνομια και να μη ξερεις αγγλικα ειναι μεγαλη ξεφτιλα, το ecdl νταξει ειναι περιτο.
Οσο για τις γυναικες η ισοτητα δεν παει μονο στα δικαιωματα αλλα και στις υποχρεωσεις, επρεπε να εχουν τα ιδια ορια στο υψος, στις δοκιμασιες στα παντα και η κοτσιδα πισω κοτσο, οπως προβλεπεται, οχι αλογοουρα για εντυπωση
Στα μορια δεν κανει προβλεψη κανεις γιατι περσι πεσανε ολοι εξω απο 200 μορια και πανω :D.
Eγω θα κανω μια μαντεψια και ας πεσω εξω, αν παρει ολο αυτο το λαο που λεει σε ολα τα σωματα και δεν προκυψει καμια ανωμαλια μεχρι το φθινοπωρο πιστευω οτι η βαση θα ειναι 2250-2270
Αν υπάρξουν ενδεχόμενες αλλαγές λογικά δεν θα τις είχαν ανακοινώσει από τώρα; Για το υψος πιστευω αποκλείετε γιατι θα το είχαν ρίξει και για αστυφυλάκων που κάνουν τα χαρτιά τους τώρα τα παιδιά