Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Χαχαχα, εχεις τρελα κι εσυ [:D]
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια η προεδρικη φρουρα και επ. οπ ξερουμε ακριβως ποσα μορια θα περνουνε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Παιδια η προεδρικη φρουρα και επ. Οπ ξερουμε ακριβως ποσα μορια θα περνουνε;

Παλί τα ίδια, λοιπόν για την προεδρική φρουρά δεν γνωρίζουμε για τους εποπ παίρνουνε όσα παίρνανε οι ΕΠΥ, τόσα χρόνια αυτό ισχύει δεν βρίσκω τον λόγο για να αλλάξει
john

Δημοσίευση από john »

Παιδια γεια σας μια ερωτιση και εγω με την σειρα μου εχω πολυ χαμιλο απολυτηριο λυκειου ενο εχω πολλα μωρια απο στρατο, ξενες γλωσσες (prof), διπλωματα μιχανης κλπ αλλα με 10 βαθμο λυκειου που πας ρε καραμητρο; σκευτομαι να παω ξανα τ. ε. ε για δυο χρονια μπας και βγαλω κανα βαθμο της προκοπης και ας παω στην β' κατηγωρια φυσικα δεν θα παω σε δημοσιο να με χαντακοσουνε οπως κανουνε αλλα μονο σε ιδιωτικο να χτυπισω ενα καλο βαθμοοοο! ξερετε αν παιζει ρολο αυτο δλδ να θελουνε απολητιριο μονο απο δημοσιο τ. ε. ε?
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Στρατιώτης »

Μια ερώτηση θα ήθελα να υποβάλλω Greek Army, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στον υπολογισμό των μορίων των ειδικών φρουρών μετράται και 3η ξένη γλώσσα. Διότι ας πούμε εαν κάποιος έχει άριστη γνώση αγγλικών = 300 μόρια, εάν έχει πολύ καλή γνώση γερμανικών = 200 μόρια θα μπορούσε να βγάλει και άνα τρίτο πτυχίο επιπέδου Β2 ''καλή γνώση'' σε 1,5 χρόνο ας πούμε ιταλικών και να πάρει άλλα 100 μόρια.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

AΝ θυμάμαι καλά προσμετρά η γνώση μόνο της δεύτερης γλώσσας, και μόνο γιά 100 μόρια ανεξάρτητα με το επίπεδο της. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια εγω πιστευω οτι φετος θα πεσουν τα μορια για το οτι θα περουν 600 πολιτες στην πυροσβεστικη οποτε τα μεγλα απολυτηρια λογικα θα φυγουν και αυτοι που χουν τα πολλα μορια γιατι πανω κατω τα μορια ειναι τα ιδια!
ΣΤ. ΒΑΣΩ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΣΤ. ΒΑΣΩ »

Παιδια καλησπερα ειμαι 19 χρονων και εχω μαζεψει 2100 μορια αν ζητησουν 1000 ατομα εχω καμια ελπιδα η με τιποτα... Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΣΤ. ΒΑΣΩ έγραψε:Παιδια καλησπερα ειμαι 19 χρονων και εχω μαζεψει 2100 μορια αν ζητησουν 1000 ατομα εχω καμια ελπιδα η με τιποτα... Εικόνα

Σε ποιά κατηγορία ανήκεις, στην Α' ή στην Β'; Εάν πάρουν κανά χιλιάρικο όπως λές (που δεν υπάρχει περίπτωση με τα σημερινά δεδομένα δυστυχώς) και ανήκεις στην Α κατηγορία κάτι γίνεται αλλιώς... Δύσκολα! Διάβασε και το Κριτήρια μοριοδότησης για τους ΕΦ

ΣΤ. ΒΑΣΩ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ανηκω στην α κατηγορια...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΣΤ. ΒΑΣΩ έγραψε:Ανηκω στην α κατηγορια...

Μάζεψε και άλλα (εάν αυτό είναι εφικτό) !

ΣΤ. ΒΑΣΩ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δυστυχως δεν γινεται εχω το απολυτηριο μου που ειναι 15.5 εχω βγαλει διπλωμα αυτοκινητου, μηχανης αλλα δυστυχως δεν ειναι απεριοριστων κυβικων γιατι δεν εχω κλεισει τα 20 και ετσι μου αφαιρουνται 100 μορια εχω ακομα Γ κατηγοριας και αγγλικα lower και ετσι φτανω τα 2150... Οταν κλεισω τα 20 θα εχω 2250... Σορυ πανω εκανα λαθος ειναι 2150...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βγάλε απεριόριστο μηχανής, πάρε το advanced (ακόμη καλύτερα το proficiency εάν είναι εφικτό) , βγάλε και για φορτηγό και θα είσαι comple! Τώρα εάν το προχωρήσουμε το ζήτημα πήγαινε και σε ένα ΙΕΚ στην ειδικότητα Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας!(Δημόσιο εννοείται) Εικόνα
ΣΤ. ΒΑΣΩ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διπλωμα φορτηγου εχω ειναι το Γ κατηγοριας που εγραψα... Τωρα θα προσπαθησω για το advanced... Και το απεριοριστων κυβικων γινεται οταν θα κλεισω τα 20... Τελος παντων θα δουμε... Αμα αγαπας πολυ αυτο που θες να κανεις καποια στιγμη το πετυχαινεις εγω ετσι πιστευω... Ευχαριστω παρα πολυ παντως!Εικόνα
Α και για το ΙΕΚ εχω ψαξει και ειναι επαρχια εγω μενω Πειραια... Αλλιως σιγουρα θα πηγαινα... Εικόνα

nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από nikoslok »

ΣΤ. ΒΑΣΩ έγραψε:Διπλωμα φορτηγου εχω ειναι το Γ κατηγοριας που εγραψα... Τωρα θα προσπαθησω για το advanced... Και το απεριοριστων κυβικων γινεται οταν θα κλεισω τα 20... Τελος παντων θα δουμε... Αμα αγαπας πολυ αυτο που θες να κανεις καποια στιγμη το πετυχαινεις εγω ετσι πιστευω... Ευχαριστω παρα πολυ παντως!Εικόνα
Α και για το ΙΕΚ εχω ψαξει και ειναι επαρχια εγω μενω Πειραια... Αλλιως σιγουρα θα πηγαινα... Εικόνα

και το 125 τα ιδια μορια περνει Για 125 μπορεις να βγαλεις!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες