Βάσεις - μόρια για ΣΑΕΑ (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μακ Κουιν

Δημοσίευση από Μακ Κουιν »

Ελα ρε φιλε, πλακα κανω. Να ξερεις. Καπου τ'οχω ξανακουσει, κατι μου θυμιζει. Βεβαια ειναι μια συμπτωση α! Τωρα τον θυμηθηκα, ηταν ενας καραφλας που χορευε τσιαμικο και ειχε και ενα μυστρι στην κωλοτσεπη (του παντελονιου), και επειδη εισαι μικρος αν ρωτησεις κανεναν μεγαλυτερο κατι μπορει να μαθεις για ποιον σε περασα αρχικαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ »

Στηβ Μακ Κουιν έγραψε:Τι γινεται Ρε συμφοριτες, Θα πειται καμμια σοβαρη κουβεντα για την βαση της σαεα; Στο capital σημερα αναφερει για μεγαλη πτωσει των αριστουχων (18-20). Κατεβαστε τα χαρτια σας μπας και δουμε που ειναι ο πατος!

1ον (Πτώση) Εικόνα,2ον Το capital δεν είναι και τόσο αξιόπιστο site πάνω σε αυτό το θέμα,3ον 19137 από θεωρητική και περνάω!Εικόνα

Μκ Κουιν

Δημοσίευση από Μκ Κουιν »

Συγχαρητηρια Ευκλειδη! Πιστευω εισαι απο τους ελαχιστους που εχουν πανω απο 19000 και εχουν περασει και τις προκαταρκτικες. Εγω εχω 18000 θεωρητικη Και στην θεσσαλονικη που περασα προκαταρκτικες, το εψαχνα το θεμα συζητωντας Με τους υποψηφιους, συναντησα μολις δυο ατομα με 18200 και18και κατι. Εκει μιλησα με υποψηφιους απο διαφορες πολεις που ειχαν στοχο την ΣΑΕΑ και μαλιστα ηταν και σημαιοφοροι. Στα λυκεια τους και προσγειωθηκαν στα 16500 εως 17500. Μπορεις να κανεις καποι εκτημηση για την βαση; Γνωριζεις αλλους που ζητανε ΣΑΕΑ και τι μορια εχουν;

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lefterisg »

Δεν είναι απίθανο να βρεθεί η βάση της κάτω από 18000 όπως το βλέπω εγώ με τα φετινά δεδομένα...
Άβαταρ μέλους
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

lefterisg έγραψε:Δεν είναι απίθανο να βρεθεί η βάση της κάτω από 18000 όπως το βλέπω εγώ με τα φετινά δεδομένα...

Εσύ lefterisg πόσα μόρια έχεις; Πιστεύω αυτή και η αστυφυλάκων θα είναι οι μόνες που δεν θα έχουν πτώση...

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εγώ είμαι για αστυφυλάκων. Έχω 13815. Να μην έχουν πτώση είναι ανέφικτο...
Άβαταρ μέλους
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Γενικά σε συζητήσεις που έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση και διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο για το πως θα κυμανθούν οι βάσεις όλοι συμφωνούν στο ότι η αστυφυλάκων και η ΣΑΕΑ θα παραμείνουν σταθερές ή θα ανέβουν ελάχιστα. Φυσιολογικό μου ακούγεται γιατί με τόση αβεβαιότητα για την επαγγελματική μας αποκατάσταση όλο και περισσότεροι Προτιμούν τον σίγουρο μισθό. Μακάρι να πέσουν και μακάρι να την πιάσεις...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αμφιβάλλω αν έχουν ασχοληθεί στο ελάχιστο στην τηλεόραση και στις εφημερίδες με το θέμα...3810 φέτος οι αιτήσεις για αστυφυλάκων και αξιωματικών μαζί, έναντι 7800 πέρυσι.1/3 έχει μπεί φέτος. Από αυτό και μόνο πάρε και κατάλαβε πόσο ασχολήθηκαν με το θέμα...
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από supermario »

Παιδια να ξερετε οτι η σαεα ποτε δεν παρουσιαζει τεραστιες διακυμανσεις εδς και αρκετα χρονια... Βρισκεται στα θερα στα 18.500 με 18.700 μορια περιπου. Οσο για την αστυφυλακων κανεις δεν ξερει αλλα με βαση τα προγνωστικα πιστευω θα πεσει.Εικόνα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
dhmhtrhs

Δημοσίευση από dhmhtrhs »

Ξέρει κανεις ποτε θα βγούνε η βάσεις για Σχολή Αξιωματικών
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

dhmhtrhs έγραψε:Ξέρει κανεις ποτε θα βγούνε η βάσεις για Σχολή Αξιωματικών