Βάσεις - μόρια για ΣΑΕΑ (2011)
Ελα ρε φιλε, πλακα κανω. Να ξερεις. Καπου τ'οχω ξανακουσει, κατι μου θυμιζει. Βεβαια ειναι μια συμπτωση α! Τωρα τον θυμηθηκα, ηταν ενας καραφλας που χορευε τσιαμικο και ειχε και ενα μυστρι στην κωλοτσεπη (του παντελονιου), και επειδη εισαι μικρος αν ρωτησεις κανεναν μεγαλυτερο κατι μπορει να μαθεις για ποιον σε περασα αρχικα

- ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
1ον (Πτώση)Στηβ Μακ Κουιν έγραψε:Τι γινεται Ρε συμφοριτες, Θα πειται καμμια σοβαρη κουβεντα για την βαση της σαεα; Στο capital σημερα αναφερει για μεγαλη πτωσει των αριστουχων (18-20). Κατεβαστε τα χαρτια σας μπας και δουμε που ειναι ο πατος!

Συγχαρητηρια Ευκλειδη! Πιστευω εισαι απο τους ελαχιστους που εχουν πανω απο 19000 και εχουν περασει και τις προκαταρκτικες. Εγω εχω 18000 θεωρητικη Και στην θεσσαλονικη που περασα προκαταρκτικες, το εψαχνα το θεμα συζητωντας Με τους υποψηφιους, συναντησα μολις δυο ατομα με 18200 και18και κατι. Εκει μιλησα με υποψηφιους απο διαφορες πολεις που ειχαν στοχο την ΣΑΕΑ και μαλιστα ηταν και σημαιοφοροι. Στα λυκεια τους και προσγειωθηκαν στα 16500 εως 17500. Μπορεις να κανεις καποι εκτημηση για την βαση; Γνωριζεις αλλους που ζητανε ΣΑΕΑ και τι μορια εχουν;
Δεν είναι απίθανο να βρεθεί η βάση της κάτω από 18000 όπως το βλέπω εγώ με τα φετινά δεδομένα...
- ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
lefterisg έγραψε:Δεν είναι απίθανο να βρεθεί η βάση της κάτω από 18000 όπως το βλέπω εγώ με τα φετινά δεδομένα...
Εσύ lefterisg πόσα μόρια έχεις; Πιστεύω αυτή και η αστυφυλάκων θα είναι οι μόνες που δεν θα έχουν πτώση...
Εγώ είμαι για αστυφυλάκων. Έχω 13815. Να μην έχουν πτώση είναι ανέφικτο...
- ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Γενικά σε συζητήσεις που έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση και διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο για το πως θα κυμανθούν οι βάσεις όλοι συμφωνούν στο ότι η αστυφυλάκων και η ΣΑΕΑ θα παραμείνουν σταθερές ή θα ανέβουν ελάχιστα. Φυσιολογικό μου ακούγεται γιατί με τόση αβεβαιότητα για την επαγγελματική μας αποκατάσταση όλο και περισσότεροι Προτιμούν τον σίγουρο μισθό. Μακάρι να πέσουν και μακάρι να την πιάσεις...
Αμφιβάλλω αν έχουν ασχοληθεί στο ελάχιστο στην τηλεόραση και στις εφημερίδες με το θέμα...3810 φέτος οι αιτήσεις για αστυφυλάκων και αξιωματικών μαζί, έναντι 7800 πέρυσι.1/3 έχει μπεί φέτος. Από αυτό και μόνο πάρε και κατάλαβε πόσο ασχολήθηκαν με το θέμα...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Παιδια να ξερετε οτι η σαεα ποτε δεν παρουσιαζει τεραστιες διακυμανσεις εδς και αρκετα χρονια... Βρισκεται στα θερα στα 18.500 με 18.700 μορια περιπου. Οσο για την αστυφυλακων κανεις δεν ξερει αλλα με βαση τα προγνωστικα πιστευω θα πεσει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Ξέρει κανεις ποτε θα βγούνε η βάσεις για Σχολή Αξιωματικών
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
στις 29 νομιζω.dhmhtrhs έγραψε:Ξέρει κανεις ποτε θα βγούνε η βάσεις για Σχολή Αξιωματικών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες