Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2008);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από illy »

Nassos έγραψε: @illy: Μπα, δεν υπάρχουν τέτοια κρούσματα σε ΕΠΟΠ.

Σε μια περίπτωση είδα ΕΠΟΠ να έχει λουκετάκι για τα άρβυλα. Μάλλον φοβόταν επειδή είχε MAGNUM και όχι Άρβυλο του Ε. Σ.

Σίγουρα όμως πρέπει να έχεις λουκέτο για λουκάνικο, σάκο, φοριαμό και όπλο.

@Rojoblanco: Και ποίος δεν τους θυμάται. Το ευτύχημα ήταν ότι είχαμε και ζεστό νερό.
Έγινε Νάσο, σ'ευχαριστώ πάρα πολύΕικόναΕικόνα
alexis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alexis »

Χρειαζετε να παρω μαζι μου αθλητικα παπουτσια για τις δοκιμασιες;

και μια τελευταια ερωτηση. Για να μετακινηθω με εξοδα της υπηρεσιας ρωτησα και μου ειπαν να παω στο φρουραρχειο στην Μεσογειων. Θα μου δωσουν αντιτιμο εισιτηριου για ΚΤΕΛ ή προαστιακό ή θα μετακινηθω με λεωφορεια τους στρατου;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από yandr »

alexis έγραψε:Χρειαζετε να παρω μαζι μου αθλητικα παπουτσια για τις δοκιμασιες;

Καλό θα ήταν, γιατί οι αρβύλες δεν προσφέρονται για μεγάλες αποστάσεις και θα κουραστείς πολύ περισσότερο.

Όταν πέρασα τις αθλητικές δοκιμασίες (1999) ήταν όλα εντελώς γελοία και το μόνο που με κούρασε ήταν ο δρόμος (δεν θυμάμαι απόσταση) επειδή έτρεψα με αρβύλες.

mocuba1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από mocuba1 »

Τα αθλητικα παππουτσια απαγορευονται. Μονο για τουε εφεδρους επιτρεπονται κ για αυτα φροντιζει ο Ελληνικος στρατος.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

mocuba1 έγραψε:τα αθλητικα παππουτσια απαγορευονται.. μονο για τουε εφεδρους επιτρεπονται κ για αυτα φροντιζει ο ελληνικος στρατος.

Για τις αθλητικές δοκιμασίες επιτρέπονται.

Με την ευκαιρεία, πολλές φορές στα ΚΕΝ υπάρχουν φαντάροι με αθλητικά παπούτσια είτε γιατί είναι ελεύθεροι αρβυλών (!!!), είτε γιατί δεν υπήρχαν στο νούμερό τους και έγινε παραγγελία.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μολις αγορασα φανελες καλτσες και εσοθερμικά (+ εμαθα τα νουμερα μου σε αρβιλες φόρμες)

α)Αλλά επειδή λόγο μοτοσυκλετισμού (τα εσοθερμικά που έχω είναι πολύ καλύτερης πιότητας (200 Ε) εναντι των "στρατιωτικών" που αγόρασα 40Ε

β)Μπορώ να φοράω τα εσοθερμικά μοτοσυκλέτας Γκρι ανοικτού χρώματος ; (Εφόσον δεν φαίνονται δεν υπάρχει πρόβλημα ε; )

γ)Επίσης μπορώ να φοράω μάυρο φανελάκι ; (αν όχι, το μαυρο και απο πάνω του το παραλλαγής απλα παιζει να φαίνεται ελάχιστα καποια μαυρη γραμμή)

δ)Κάλτσες μπορώ να φοράω ότι θέλω ; (αγορασα φυσικά τις στρατιωτικές πρασινες) αλλά διαθέτω πολύ καλύτερες οι οποίες είναι Μαυρο-Γκρι-Πορτικαλι

ε) Απαγορεύονται τα φάρμακα στο στρατό, οι βιταμίνες θεωρούνται φάρμακα;

Eυχαριστώ εκ το προτέρων ;)
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Αν δεν φαίνονται τα ρούχα μπορείς να βάλεις ό, τι θέλεις.

Οι βιταμίνες είναι εντελώς άχρηστες (placebo).

Παρόλα αυτά, καλύτερα να μην κουβαλήσεις μαζί σου καθόλου φάρμακα γιατί δεν μπορεί ο στρατός να ελέγχει το περιεχόμενο κάθε σκευάσματος για να δει αν είναι όντως βιταμίνες ή όχι.

Anonymous

Ευχαριστώ και πάλι yandr,

Τις βιταμίνες τις ηθελα για αποφυγεί φαλάκρας ;) (αν και δεν εχω εμφανίσει σημάδια αλλά ο πατέρας μου είχε εμφανίσει στα 21-22 του ) αν και απο τις μάνας μου την μεριά ακόμα και ο πατέρας τις 65 χρονών έχει πυκνά μαλλιά (όσο γίνεται για την ηλικία αυτήν :) ) Φυλα τα μαλλιά σου να έχεις τα μισα ;)
Θα αρκεστώ στο σαμπουάν.

η φόρμα που ειναι για την ελεύθερη ώρα (και βερμουδα) πρέπει να είναι συγκεκριμένα χρώματα ή είναι free (επίσης αυτό με τα χρώματα ισχύει και μέσα στον θάλαμο όταν πας για υπνο πχ ; )

Anonymous

Παρουσιαζομαι στις ειδικες δυναμεις τι πρεπει να παρο μαζι μου στιν καταταξη εκτος απο τα χαρτια που σου ζητανε; Δλδ ρουχισμο, χρειαζετε και υπνοσακος;
Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ »

O υπνόσακος απαγορεύεται. Πάρε πολλά στρατιωτικά φανελάκια και εσώρουχα γιατί θα τα χρειαστείς. Πάρε ποδόσκονη dactarin για τους μύκητες να βάζεις στα πόδια σου και στη κάλτσα ανα μία δύο μέρες. Πάρε πράσινες κάλτσες βαμβακερές και μαλακούς πάτους για τα άρβυλα που να κάνουν στα πόδια σου. Επίσης κανα καλό βερνικάκι και βουρτσάκι για τα άρβυλα. Αυτά τα βασικά και τα άλλα θα τα πάρεις στην πορεία.

Βσίλη, δηλώνεις εδ, περνάς τα αθλήματα και σε πάνε στο πεύκο. Μόνο λοκ και μακ μπορείς να πας, όχι ουκ

mocuba1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mocuba1 »

Το χαρτι καταταξης με ηρθε σημερα κ λεει οτι μπορειτε να φερετε αν επιθυμειτε αθλητικη φορμα και αθλητικα παπουτσια. Επισης λεει φωτοαντιγραφα γραμματικων γνωσεων και αδειας οδηγησης, οποτε τα παιρνουμε μια απλη φωτοτυπια , χωρις να επικυρωσουμε καποιο χαρτι.
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

mocuba1 έγραψε:το χαρτι καταταξης με ηρθε σημερα κ λεει οτι μπορειτε να φερετε αν επιθυμειτε αθλητικη φορμα και αθλητικα παπουτσια. Επισης λεει φωτοαντιγραφα γραμματικων γνωσεων και αδειας οδηγησης, οποτε τα παιρνουμε μια απλη φωτοτυπια , χωρις να επικυρωσουμε καποιο χαρτι.
επικυρωσε τα. Εικόνα
mocuba1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mocuba1 »

Αφου απλα φωτοαντιγραφα γιατι να τα επικυρωσω; δεν το κανω ας με πουν οτι θελουν...
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

mocuba1 έγραψε:αφου απλα φωτοαντιγραφα γιατι να τα επικυρωσω; δεν το κανω ας με πουν οτι θελουν...
συνηθως τα επικυρωνουν ετσι ξερω... Οτι νομιζεις... Εικόνα
mocuba1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από mocuba1 »

Αλλα με εκανε εντυπωση που τονιζει το σημειωμα καταταξης να παρουμε αθλητικα παπουτσια κ φορμα... Μηπως δεν θα εχουν να μας δωσουν...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες