Χρειαζετε να παρω μαζι μου αθλητικα παπουτσια για τις δοκιμασιες;
και μια τελευταια ερωτηση. Για να μετακινηθω με εξοδα της υπηρεσιας ρωτησα και μου ειπαν να παω στο φρουραρχειο στην Μεσογειων. Θα μου δωσουν αντιτιμο εισιτηριου για ΚΤΕΛ ή προαστιακό ή θα μετακινηθω με λεωφορεια τους στρατου;
alexis έγραψε:Χρειαζετε να παρω μαζι μου αθλητικα παπουτσια για τις δοκιμασιες;
Καλό θα ήταν, γιατί οι αρβύλες δεν προσφέρονται για μεγάλες αποστάσεις και θα κουραστείς πολύ περισσότερο.
Όταν πέρασα τις αθλητικές δοκιμασίες (1999) ήταν όλα εντελώς γελοία και το μόνο που με κούρασε ήταν ο δρόμος (δεν θυμάμαι απόσταση) επειδή έτρεψα με αρβύλες.
mocuba1 έγραψε:τα αθλητικα παππουτσια απαγορευονται.. μονο για τουε εφεδρους επιτρεπονται κ για αυτα φροντιζει ο ελληνικος στρατος.
Για τις αθλητικές δοκιμασίες επιτρέπονται.
Με την ευκαιρεία, πολλές φορές στα ΚΕΝ υπάρχουν φαντάροι με αθλητικά παπούτσια είτε γιατί είναι ελεύθεροι αρβυλών (!!!), είτε γιατί δεν υπήρχαν στο νούμερό τους και έγινε παραγγελία.
Αν δεν φαίνονται τα ρούχα μπορείς να βάλεις ό, τι θέλεις.
Οι βιταμίνες είναι εντελώς άχρηστες (placebo).
Παρόλα αυτά, καλύτερα να μην κουβαλήσεις μαζί σου καθόλου φάρμακα γιατί δεν μπορεί ο στρατός να ελέγχει το περιεχόμενο κάθε σκευάσματος για να δει αν είναι όντως βιταμίνες ή όχι.
Τις βιταμίνες τις ηθελα για αποφυγεί φαλάκρας ;) (αν και δεν εχω εμφανίσει σημάδια αλλά ο πατέρας μου είχε εμφανίσει στα 21-22 του ) αν και απο τις μάνας μου την μεριά ακόμα και ο πατέρας τις 65 χρονών έχει πυκνά μαλλιά (όσο γίνεται για την ηλικία αυτήν :) ) Φυλα τα μαλλιά σου να έχεις τα μισα ;) Θα αρκεστώ στο σαμπουάν.
η φόρμα που ειναι για την ελεύθερη ώρα (και βερμουδα) πρέπει να είναι συγκεκριμένα χρώματα ή είναι free (επίσης αυτό με τα χρώματα ισχύει και μέσα στον θάλαμο όταν πας για υπνο πχ ; )
Παρουσιαζομαι στις ειδικες δυναμεις τι πρεπει να παρο μαζι μου στιν καταταξη εκτος απο τα χαρτια που σου ζητανε; Δλδ ρουχισμο, χρειαζετε και υπνοσακος;
O υπνόσακος απαγορεύεται. Πάρε πολλά στρατιωτικά φανελάκια και εσώρουχα γιατί θα τα χρειαστείς. Πάρε ποδόσκονη dactarin για τους μύκητες να βάζεις στα πόδια σου και στη κάλτσα ανα μία δύο μέρες. Πάρε πράσινες κάλτσες βαμβακερές και μαλακούς πάτους για τα άρβυλα που να κάνουν στα πόδια σου. Επίσης κανα καλό βερνικάκι και βουρτσάκι για τα άρβυλα. Αυτά τα βασικά και τα άλλα θα τα πάρεις στην πορεία.
Βσίλη, δηλώνεις εδ, περνάς τα αθλήματα και σε πάνε στο πεύκο. Μόνο λοκ και μακ μπορείς να πας, όχι ουκ
Το χαρτι καταταξης με ηρθε σημερα κ λεει οτι μπορειτε να φερετε αν επιθυμειτε αθλητικη φορμα και αθλητικα παπουτσια. Επισης λεει φωτοαντιγραφα γραμματικων γνωσεων και αδειας οδηγησης, οποτε τα παιρνουμε μια απλη φωτοτυπια , χωρις να επικυρωσουμε καποιο χαρτι.
mocuba1 έγραψε:το χαρτι καταταξης με ηρθε σημερα κ λεει οτι μπορειτε να φερετε αν επιθυμειτε αθλητικη φορμα και αθλητικα παπουτσια. Επισης λεει φωτοαντιγραφα γραμματικων γνωσεων και αδειας οδηγησης, οποτε τα παιρνουμε μια απλη φωτοτυπια , χωρις να επικυρωσουμε καποιο χαρτι.