Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πηγμένος στο δημόσιο έτσι είναι θέλουν και από δικηγόρο απ'όσο γνωρίζω και αυτό έχω κάνει και εγώ, ε εντάξει λογικά θα μπορείς να δώσεις και το ορίτζιναλ

Θάνος Φωτοτυπία και επικύρωση στο ΚΕΠ και δίνεις αυτό

θανος

Δημοσίευση από θανος »

Ευχαριστω πολυ! Καλη επιτυχια σε ολους!
ΠΗΓΜΕΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΗΓΜΕΝΟΣ »

Greek_Army έγραψε:Πηγμένος στο δημόσιο έτσι είναι θέλουν και από δικηγόρο απ'όσο γνωρίζω και αυτό έχω κάνει και εγώ, ε εντάξει λογικά θα μπορείς να δώσεις και το ορίτζιναλ

Θάνος Φωτοτυπία και επικύρωση στο ΚΕΠ και δίνεις αυτό

Ευχαριστω για τις διευκρινησεις!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από handballer »

2 μέρες έμειναν και κλείνει ο διαγωνισμός. Για πείτε περίπου τι αριθμοί πρωτοκόλλου από Μαγούλα κυρίως --αλλά και από οποιαδήποτε άλλη πόλη -όπου λογικά θα είναι και οι μισοί υποψήφιοι... Την προηγούμενη βδομάδα Στη Μαγούλα ήταν 3000 κάτι...
been there...

Δημοσίευση από been there... »

handballer έγραψε:2 μέρες έμειναν και κλείνει ο διαγωνισμός. Για πείτε περίπου τι αριθμοί πρωτοκόλλου από Μαγούλα κυρίως --αλλά και από οποιαδήποτε άλλη πόλη -όπου λογικά θα είναι και οι μισοί υποψήφιοι... Την προηγούμενη βδομάδα Στη Μαγούλα ήταν 3000 κάτι...
Αν ρωτάς πόσες αιτήσεις έχουν γίνει, συνολικά έχουν περάσει τις 20.000. Αφαίρεσε κάπου 4.000 των εποχικών, μένετεε πάνω από 16.000 (ως τώρα) για τις θέσεις των πολιτών.
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από PILOT »

Την παρασκευη (τριπολη 810)

Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

handballer έγραψε:2 μέρες έμειναν και κλείνει ο διαγωνισμός. Για πείτε περίπου τι αριθμοί πρωτοκόλλου από Μαγούλα κυρίως --αλλά και από οποιαδήποτε άλλη πόλη -όπου λογικά θα είναι και οι μισοί υποψήφιοι... Την προηγούμενη βδομάδα Στη Μαγούλα ήταν 3000 κάτι...

Handballer,

εχθές στα Γιάννενα ήταν Αρ. Προτ.:904.

Εντύπωση μου προκαλεί γιατί τον περίμενα τουλάχιστον διπλάσιο.

Πάντως εκτιμήσεις (των μελλοντικών συναδέλφων ΕικόναΕικόναΕικόνα [αστειεύομαι Έτσι; ] ) ήταν ότι συνολικά θα κυμανθεί περί τις 25.000

PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

Και παρα πολλοι απο αυτους ηταν εποχικοι.

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δημοσίευση από ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ »

Σημερα το κοντερ λογικα θα σταματησει καπου στις 5000. Οσοι πανε κ αυριο με μια σουμα βαρια 5500 δηλωσεις απο Μαγουλα.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Παίδες μόνο στην κοζάνη έχει 1700 αιτήσεις τι ψάχνεις τώρα
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Εκανα σημερα το μεσημερι τα χαρτια μου 3700 αιτησεισ... Καλα πάμε !!!θελω 2 σχολια να κανω

1) αν ειναι δυνατον παλικαρια 25 χρονων να ερχοντε να κανουν με την μαμα και το μπαμπα να κανουν αίτηση, ελεος! Κ οχι μονο να καθοντε να παρακολουθουν αλλα να λενε, γιωργακη το συμπληρωσες σωστααα;

2) μερικες κοπεπελες με τακουνακι και ταγιερ νυχακι γαλλικο ηρθαν να κανουν αιτηση. Μαλιστα. Καντετην ρε κοριτσια ή βυσματα θα ειστε ή εκτος τοπου και χρονου

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 310LELE »

nikopaok4 έγραψε:Εκανα σημερα το μεσημερι τα χαρτια μου 3700 αιτησεισ... Καλα πάμε !θελω 2 σχολια να κανω

1) αν ειναι δυνατον παλικαρια 25 χρονων να ερχοντε να κανουν με την μαμα και το μπαμπα να κανουν αίτηση, ελεος! Κ οχι μονο να καθοντε να παρακολουθουν αλλα να λενε, γιωργακη το συμπληρωσες σωστααα;

2) μερικες κοπεπελες με τακουνακι και ταγιερ νυχακι γαλλικο ηρθαν να κανουν αιτηση. Μαλιστα. Καντετην ρε κοριτσια ή βυσματα θα ειστε ή εκτος τοπου και χρονου

φιλε... Οταν πηγες να τα καταθεσεις σου ζητησαν καμια υπ. Δηλωση; Εμενα μου λεει που ειναι η υπ. Δηλωση σου; Πανε να φερεις μια απο ενα βιβλιοπωλειο

PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

nikopaok4 έγραψε:Εκανα σημερα το μεσημερι τα χαρτια μου 3700 αιτησεισ... Καλα πάμε ! θελω 2 σχολια να κανω

αυτοι θα κοπουν στα αθληματα.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

Αυριο την κανω κ εγω. Θα σας πω για κρητη αριθμο.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nikopaok4 »

310LELE έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:Εκανα σημερα το μεσημερι τα χαρτια μου 3700 αιτησεισ... Καλα πάμε !θελω 2 σχολια να κανω

φιλε... Οταν πηγες να τα καταθεσεις σου ζητησαν καμια υπ. Δηλωση; Εμενα μου λεει που ειναι η υπ. Δηλωση σου; Πανε να φερεις μια απο ενα βιβλιοπωλειο

ναι ακριβως! Χρυσες δουλιες για τον βιβλιοπωλη,10 λεπτα η σελιδα, δε μαμιετε ομως...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες