Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

τακισ έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι, εχω υποβαλλει την αιτηση μου, μπορω να ζητησω την ανακληση της και να υποβαλλω καινουργια;

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν μία μόνον αίτηση η οποία Υποβάλλεται αυτοπροσώπως

φέρει την υπογραφή τους, είναι καθαρογραμμένη χωρίς διορθώσεις - σβησίματα και αναγράφονται σ'

αυτή η συγκεκριμένη κατηγορία στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν (ιδιωτών ή εποχικών

πυροσβεστών). Η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει αποκλεισμό από τον διαγωνισμό

και τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις. Υποβολή περισσότερων της μιας αιτήσεων επισύρει

αποκλεισμό από το διαγωνισμό.

zois navy

Δημοσίευση από zois navy »

Αυτα που λες δεν εχουν βασει ακυρο τα παραδειγματα.

Ναι ετσι ειναι το ξερωΕικόνααπο πρωτο χερι!

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από handballer »

τακισ έγραψε: Παιδια να ρωτησω κατι, εχω υποβαλλει την αιτηση μου, μπορω να ζητησω την ανακληση της και να υποβαλλω καινουργια;
χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω πως δεν γίνεται. Πάρε τηλ και ρώτα. Αν και υποψιάζομαι την απάντηση που θα λάβεις. Γιατί να το κάνεις όμως; Ξέχασες κάποιο δικαιολογητικό - προσόν ;Εικόνα Εικόνα
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Το παράβολο από που το παίρνουμε παιδιά?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikos έγραψε:Το παράβολο από που το παίρνουμε παιδιά;

Εφορία

θανος

Δημοσίευση από θανος »

Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολυς. Μια ερωτηση θελω να κανω την υπευθηνη δηλωση την παμε εμεις συμπληρωμενη η μας την δινουν εκει. Και αν την παμε εμεις την θελουν επικυρωμενη; Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

θανοσ έγραψε:Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολυς. Μια ερωτηση θελω να κανω την υπευθηνη δηλωση την παμε εμεις συμπληρωμενη η μας την δινουν εκει. Και αν την παμε εμεις την θελουν επικυρωμενη; Ευχαριστω

Στην δίνουν εκεί

manos

Δημοσίευση από manos »

Παιδια ολα αυτα που ακουγονται για παγωμα η ακομα και ακυρωση του διαγωνισμου εχουν βαση; Ξερει κανεις τι παιζει?
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Παιδια μια ερωτηση την αιτηση την παιρνουμε απο΄εκει;ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikopaok4 έγραψε:Παιδια μια ερωτηση την αιτηση την συμπληρωνουμε εκει;ευχαριστω

Ε ναι ρε φίλε

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

manos έγραψε:Παιδια ολα αυτα που ακουγονται για παγωμα η ακομα και ακυρωση του διαγωνισμου εχουν βαση; Ξερει κανεις τι παιζει;
Υπαρχει σχετικο θεμα στο φορουμ.Εικόνα
ΠΗΓΜΕΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΗΓΜΕΝΟΣ »

Παιδες μολις ειδα πως ενω εχω επισημη μεταφραση του proficiency απο υπ. Εξωτερικων, δεν εχω επικυρωμενο φωτοαντιγραφο. Παω απλα ΚΕΠ και γινεται η δουλεια;
Θυμαμαι παλιοτερα πως ΜΟΝΟ επισημο αντιγραφο απ' το βρετανικο δεχοταν στο δημοσιο, εαν δεν κανω λαθος.
Τελος, υποθετω, εαν δεν καταστει δυνατο καποιος να Φερει επικυρωμενο φωτοαντιγραφο-οπου ζηταται-δεν υπαρχει θεμα να τους δωσεις το οριτζιναλ (καλα πλην... Ταυτοτητας).
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΠΗΓΜΕΝΟΣ έγραψε:Παιδες μολις ειδα πως ενω εχω επισημη μεταφραση του proficiency απο υπ. Εξωτερικων, δεν εχω επικυρωμενο φωτοαντιγραφο. Παω απλα ΚΕΠ και γινεται η δουλεια;
Θυμαμαι παλιοτερα πως ΜΟΝΟ επισημο αντιγραφο απ' το βρετανικο δεχοταν στο δημοσιο, εαν δεν κανω λαθος.
Τελος, υποθετω, εαν δεν καταστει δυνατο καποιος να Φερει επικυρωμενο φωτοαντιγραφο-οπου ζηταται-δεν υπαρχει θεμα να τους δωσεις το οριτζιναλ (καλα πλην... Ταυτοτητας).

Για Επικύρωση, δηλαδη "ακριβές αντίγραφο πρωτοτύπου", σε δικηγόρο. Και μετά, το βγαζεις φωτοτυπία και το επικυρώνεις σε Οποίο ΚΕΠ θες δωρεάν.

(κρατάς ομως το ακριβές αντιγραφο πρωτοτύπου για μελλοντική χρηση, μη σκάς καθε φορά τις επικυρώσεις του δικηγορου).

Επίσης θέλει Μετάφραση και από δικηγόρο

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού ή πτυχίου αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής

γλώσσας επιπέδου τουλάχιστον καλής γνώσης

ΠΗΓΜΕΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΗΓΜΕΝΟΣ »

Greek_Army έγραψε:
ΠΗΓΜΕΝΟΣ έγραψε:Παιδες μολις ειδα πως ενω εχω επισημη μεταφραση του proficiency απο υπ. Εξωτερικων, δεν εχω επικυρωμενο φωτοαντιγραφο. Παω απλα ΚΕΠ και γινεται η δουλεια;

Για Επικύρωση, δηλαδη "ακριβές αντίγραφο πρωτοτύπου", σε δικηγόρο. Και μετά, το βγαζεις φωτοτυπία και το επικυρώνεις σε Οποίο ΚΕΠ θες δωρεάν.

(κρατάς ομως το ακριβές αντιγραφο πρωτοτύπου για μελλοντική χρηση, μη σκάς καθε φορά τις επικυρώσεις του δικηγορου).

Επίσης πρέπει να στο μεταφράσει και ο δικηγόρος

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πιστοποιητικού ή πτυχίου αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής

γλώσσας επιπέδου τουλάχιστον καλής γνώσης

Σ'ευχαριστω φιλε για την απαντηση.
Οποτε εχω τρεξιμο αυριο για να το επικυρωσω σε χασοδικη.
Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι θελω μεταφραση δικηγορου οταν εχω επισημη μεταφραση του κρατους, του υπουργειου εξωτερικων δηλαδη.
Τελος ξαναρωτω μπορω να δωσω το οριτζιναλ προφισιενσυ (+την μεταφραση βεβαια);
Συγνωμη που σας ζαλιζω λογω δικης μου ολιγωριας/επαναπαυσης νομιζοντας τα ειχα ολα ετοιμα... Αλλα τζιφος!

θανος

Δημοσίευση από θανος »

Καλησπερα σε ολους. Θελω να ρωτησω κατι γιατι αυριο θα καταθεσω τα τα χαρτια. Το πτυχιο Απο το λυκειο που εχω δινω το ακριβες αντιγραφο που εχω κρατησει η το βγαζω μια φωτοτυπια και το επικυρωνω σε καποιο κεπ και τους δινω αυτο; Ευχαριστω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες