Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 310LELE »

Αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου λενε... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από electrolisa »

310LELE έγραψε:Μα για ποια εξισωση μιλαμε; Το 90-10 των Ε. Φ η το 70-30 της πυροσβεστικης;

Και αν θες να ξερεις οι πανελληνιες στα ΤΕΕ μπορει να ειναι 3 μαθηματα αλλα αν τα σκατωσεις σε ενα παει χαθηκαν ολα. Ενω στα γενικα εχεις 6 που παει να πει οτι και να τα σκατωσεις το σωνεις... ΚΑΙ οσο ηταν ΤΕΕ παλι υπηρχε το 80-20... Αρα μη μιλατε για τα ΤΕΕ... Μιλιστε για τα ΕΠΑΛ που εχουν γινει τωρα... Τωρα υπαρχει η εξισωση...

sorry για το off topic... Απλα να εχετε υπ οψειν σας οτι σε ενα διαγωνισμα (πχ μαθηματικα στις πανελληνιες) το 2ο θεμα του ενιαιου ειναι 4ο στο ΤΕΕ και το 4ο θεμα του ενιαιου θα ητανε 10ο στο ΤΕΕ... Αυτο τουλαχιστον για το επιπεδο δυσκολιας χωρις να διαφωνω με αυτο π λες αρχικα.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ποιος το λεει αυτο; Για τι χρονια μιλας; Εγω τελειωσα το 2007 και ηταν αρκετα δυσκολα...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Και στη τελικη γιατι συνεχιζουμε να μιλαμε πανω σε αυτο;ΕΙΜΑΣΤΕ Μειονοτητα...20% στην αστυνομια 30% στην πυροσβεστικη... Με βαση τη διαφορα γενικου τεε... Γιατι συνεχιζεται αυτο το πραγμα; Γιατι δηλαδη να μην δωθει η ευκαιρια σε ενα παιδι που εβγαλε ΤΕΕ και πηρε διπλωματα πηρε πρασινο και γενικα το θελει να δοκιμασει; Αλλα δεν εχετε καταλαβει κατι κυριοι... Το πραγματικο σας θεμα ειναι οτι τα τεε πλεον ειναι επαλ...50-50 με τα γενικα αλλα τα μαθηματα δεν ζορισαν καθολου... Εμεις ειμαστε απο ΤΕΕ Στις πανελληνιες 90% ηταν απο γενικα 10% απο τεε για να μπεις σε μια σχολη στα τεε δεν ειχαμε δικαιωμα να δωσουμε για αει στα τεε η σχολη της αστυνομιας για παραδειγμα ηταν 17000 μορια... Ειμασταν και ειμαστε μειον... Αλλα γιατι τοση κακια; Βαλτε τα με τα επαλ που ειναι στην Α κατηγορια ΕΜΕΙΣ ειμαστε στη Β δεν σας απειλουμε einstein...
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Τελικα παιρνει 420 ατομα απο ενιαιο και 180 απο τεε απο τους οποιους 252 ατομα με διπλωμα γ κατηγοριας και πανω και 160 χωρις διπλωμα γ απο το ενιαιο λυκειο και απο το τεε 108 ατομα με διπλωμα γ και πανω και 72 χωρις διπλωμα ετσι βγαινουν με τα αναλογα ποσοστα ειναι ομως ετσι ξερει καποιος ποιο εμπειρος να μας το ξεκαθαρισει το θεμα. ευχαριστω
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Καλα ρε 310 LELE εσύ είσαι και του τεε και δικαιολογήσαι να είσαι στούρνος και μπάζο! Όπως και εγώ άλλωστε... Αλλά δεν πρόσεξε κανείς ότι το 70/30 αφορά το τεε α κυκλου και όχι β κύκλου;Εικόνα
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Το θεμα δεν ειναι ποιος ειναι πιο εξυπνος και του ενιαιου και του τεε στο ελλαδιασταν στουρνοι ειναι επαναλαμβανω το θεμα ειναι οτι υπαρχει αθεμιτος ανταγωνισμος με τους αποφοιτους τεε γιατι τους χαριζουν τους βαθμους.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Με το 70-30% θα ισχύσουν άλλες βάσεις για αυτούς του ενιαίου και άλλες για αυτούς του Τεε; Ξέρει κανείς;

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Σημερα κατεθεσα τα χαρτια μου κ ακουσον ακουσον δεν αναγνωριζουν την επταετη θητεια μου ως ΕΠΟΠ διοτι δε το προεβλεψε η προκυρηξη κ γραφει μεσα μονο για ΕΠΥ. Κ το φοβερο ειναι δεν ξεραν καλα καλα να μου πουνε και κοιταζοντουσαν κ μετα με συννενοηση με το προεδρο αποφασισαν κ το ανακοινωσαν κ στην λοπιη επιτροπη οτι οσοι υπηρετησαν ως ΕΠΟΠ δεν δικαιουνται παραπανω μορια... Φαιδρο κατ εμε... Γνωριζεται αν μπορουμε να κανουμε καποια κινηση στο Αρχηγειο πχ ωστε να συμπεριληφθει καποια επισημανση η καποια διευκρινιστικη εντολη προς τις επιτροπες; Ευχαριστω εκ προοιμιου για τις οποιες απαντησεις...
alfie
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από alfie »

Εχουμε μαλλον βγει εκτος θεματος με τα ΤΕΕ και τα Ενιαία.Εικόνα
μια ερωτηση, και αν μπορει καποιος να απαντησει εχει καλως.
ξερει καποιος απο σας που κατεθεσε τα χαρτια του, να μου πει αν το παράβολο των 15ε απ την Δ. Ο. Υ. Πρεπει να 'ναι του Δημοσίου ή Διπλότυπο ;
η προκ. Δεν διευκρινιζει :/ !
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Σημερα κατεθεσα τα χαρτια μου κ ακουσον ακουσον δεν αναγνωριζουν την επταετη θητεια μου ως ΕΠΟΠ διοτι δε το προεβλεψε η προκυρηξη κ γραφει μεσα μονο για ΕΠΥ. Κ το φοβερο ειναι δεν ξεραν καλα καλα να μου πουνε και κοιταζοντουσαν κ μετα με συννενοηση με το προεδρο αποφασισαν κ το ανακοινωσαν κ στην λοπιη επιτροπη οτι οσοι υπηρετησαν ως ΕΠΟΠ δεν δικαιουνται παραπανω μορια... Φαιδρο κατ εμε... Γνωριζεται αν μπορουμε να κανουμε καποια κινηση στο Αρχηγειο πχ ωστε να συμπεριληφθει καποια επισημανση η καποια διευκρινιστικη εντολη προς τις επιτροπες; Ευχαριστω εκ προοιμιου για τις οποιες απαντησεις...
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Εσυ νικο μετα απο 7 χρονια στο στρατο τωρα θυμηθηκες πως δεν ς αρεσει; Εφοσον δεν το αναφερει η προκυρηξη δεν μπορει να γινει κατι
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Χρειαζεται το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης για την πυροσβεστικη να γραφει το Ι οπως πχ στην αστυνομια; Γιατι δεν ειδα να λεει κατι τετοιο στην προκηρηξη
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Την εγκυκλιο απο τα κεπ την πηρατε
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τασος έγραψε:Χρειαζεται το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης για την πυροσβεστικη να γραφει το Ι οπως πχ στην αστυνομια; Γιατι δεν ειδα να λεει κατι τετοιο στην προκηρηξη

Καλά ναι μερικοί τίποτα δεν βλέπετε

Να έχουν εκπληρώσει οι άνδρες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως ικανοί Κατηγορίας Ι1

Μόνο Ι1 στην πυροσβεστική
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες