Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

Τι λες ρε Μανώλη, κάθομαι και σε Διαβάζω Κιόλας...

Εγώ τέλειωσα ΤΕΕ και μάλιστα το Β΄κύκλου 2φορές για διαφορετικό πτυχίο. Εχθές κατέθεσα τα χαρτιά μου και τα Δεχθήκανε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

Σταμάτα να Παραπληροφορείς Τον κόσμο που ψάχνει Απελπισμένα Για ελπίδα!

Καλή επιτυχία σε όλους μας!

GIANNIS

Δημοσίευση από GIANNIS »

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
310LELE έγραψε:Πολυ θα ηθελα μια ταυτηση IP Των ονοματων μανωλης και μαρια Εικόνα

Εικόνα

ΕικόναΕικόνα

juohmaru

Δημοσίευση από juohmaru »

ξερει κανεις ποσα μορια παιρνεις με ενα τεκνο?
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 310LELE »

Μα για ποια εξισωση μιλαμε; Το 90-10 των Ε. Φ η το 70-30 της πυροσβεστικης;

Και αν θες να ξερεις οι πανελληνιες στα ΤΕΕ μπορει να ειναι 3 μαθηματα αλλα αν τα σκατωσεις σε ενα παει χαθηκαν ολα. Ενω στα γενικα εχεις 6 που παει να πει οτι και να τα σκατωσεις το σωνεις... ΚΑΙ οσο ηταν ΤΕΕ παλι υπηρχε το 80-20... Αρα μη μιλατε για τα ΤΕΕ... Μιλιστε για τα ΕΠΑΛ που εχουν γινει τωρα... Τωρα υπαρχει η εξισωση...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

οτι λεει η εφημεριδα της κυβερνησεως τελικα 70-30 αν και θα επρεπε να το γραφει και η προκυρηξη μακαρι να σας τα περασουν ολη εχουμε αναγκη

Και γω θα θελα να την εκφρασεις αυτην την απορια face to face οχι πισω απο το pcακι σου το καταφύγιο σου Εικόνα

Δεν ειπε κανεις οτι στα τεε ειστε ολοι ντουβαρια απλα λογω του οτι σας χαριζουνε βαθμους στα απολυτηρια ειναι αθεμητος ανταγωνισμος με εναν που εχει απολυτηριο ενιαιου με θεματα που βγαινουν απο το υπουργειο οχι ενδοσκολικα γιαυτο σας βαζουν σε ελαχιστο ποσοστο σε ολες τις προκυρηξεις

Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Το αντιθετο απο αυτο που λες για να πας σε δυνατη σχολη θες 17 και πανω οι περισοτεροι πανε λυκειο για να μπουν δημοσιο ΥΕ (υποχρεωτικης εκπαιδευσης) η στον ιδιωτικο ΥΕ ενω στα τεε πας για να μαθεις μια τεχνη υποτιθεται για να βγεις να την εξασκισεις για μεροκαματο Οχι σαν εσας τους πονηρους που πατε για απολυτηριοΕικόνα Τα τελευταια χρονια που αρχισαν να παιρνουν στα σωματα ασφαλειας απο τεε.
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Εγω δεν ειπα πρωτος μαρια (ε) Εικόνα Να διαβασεται την εφημερις της κυβερνησεως που γραφει 70-30 απλα δεν το γραφει η προκυρηξη για ξεχωριστη κατηγορια που συνηθως το γραφει γιαυτο ειχα τις ενστασεις μου αφου πηραν τηλ και επιβεβεωσαν οτι γραφει η εφημεριδα οκ καλη επιτυχια σε ολους
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nikopaok4 »

310LELE έγραψε:Μα για ποια εξισωση μιλαμε; Το 90-10 των Ε. Φ η το 70-30 της πυροσβεστικης;

Και αν θες να ξερεις οι πανελληνιες στα ΤΕΕ μπορει να ειναι 3 μαθηματα αλλα αν τα σκατωσεις σε ενα παει χαθηκαν ολα. Ενω στα γενικα εχεις 6 που παει να πει οτι και να τα σκατωσεις το σωνεις... ΚΑΙ οσο ηταν ΤΕΕ παλι υπηρχε το 80-20... Αρα μη μιλατε για τα ΤΕΕ... Μιλιστε για τα ΕΠΑΛ που εχουν γινει τωρα... Τωρα υπαρχει η εξισωση...
δηλαδη ειναι το ιδιο να δινεις 3 μαθηματα με τα 9 ή 10 πανελληνιων... Αστοχο το σχολιο σου...

νικητας

Δημοσίευση από νικητας »

Παιδιά διαβάστε το άρθρο 1 του ΦΕΚ 1618! Το 70-30 αφορά τα τεε α κύκλου και όχι β! Καλά εμείς που είμαστε αγράμματα τούβλα, εσείς του ενιαίου που αν και την τέλεια μόρφωση και τις πανδύσκολες πανελλήνιες θα γίνετε πυροβέστες τι καταλάβατε; Και δεν αναφέρομαι στον γραφικό Μανώλη... Αλλά στους υπόλοιπους...

Παιδια μία είναι η αλήθεια... Μερικές φορές είναι πιο δύσκολο να καταλάβεις ότι η κλίση σου δεν είναι τα γράμματα όπότε βγάλε Μία τέχνη, παρά να δίνεις πανελλήνιες και να παίρνεις ένα απολθυτήριο του 13 απλά και μονο επειδή ενιαίο πήγαν και οι φίλοι σου... Στην τελική πυροσβέστης θα γίνω... Μια χαρά του είναι και το τεε...
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Οι υποψήφιοι για πρόσληψη σε θέση Πυροσβέστη πε−
νταετούς υποχρέωσης της παρ.2 του άρθρου 15 του
ν.3938/2011 (Α΄ 61) απαιτείται να είναι κάτοχοι του−
λάχιστον απολυτηρίου οποιουδήποτε τύπου Λυκείου
ή άλλου ισότιμου Σχολείου με εξαίρεση εκείνους του
Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαί−
δευσης (Τ. Ε. Ε), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών
(Τ. Ε. Σ) και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ. Από τον αριθμό των
προσλαμβανομένων στη συγκεκριμένη κατηγορία υπο−
ψηφίων, ποσοστό 70% καλύπτεται από υποψηφίους που
κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των
τύπων Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου, με εξαίρε−
ση τις προαναφερόμενες περιπτώσεις των Τ. Ε. Ε, Τ. Ε. Σ
και Σχολών Ο. Α. Ε. Δ, ενώ ποσοστό 30% καλύπτεται από
υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου
Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ) κλάδου σπουδών που δεν
αντιστοιχεί σε δέσμη ή πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματι−
κού Λυκείου (Τ. Ε. Λ) ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής
Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε) Β΄ Κύκλου Σπουδών. ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ 70%ΕΝΙΑΙΟ 30%ΤΕΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ 60%Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Λοιπον 14.5 + 3 αριστη γνωση αγγλικων + 4 ειδικες δυναμεις + 2 μοτοσυκλετα + 3 γ κατηγορια συνολο

Συνολο 26500

οριακα για τη βαση πιστευω (τη θεωρω 27-28) ... Αλλα και να μη εισαι θα εισαι στανταρ στους πρωτους επιλαχωντες... Οποτε ετοιμασου για αθληματα (τα εχεις δει καθολου τι ειναι; )

αποψη μου...

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Να κανετε ενσταση να μην παιρνουν παιδια απο ΤΕΕ αμαν πια! Δεν ασχολουμε αλλο...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Και ποια 9-10 μαθηματα απο γενικα; Μαλλον η διαφορα ηλικειας μας μπενει εμποδιο σε αυτη τη συζητηση παιδια...
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Τι ειναι τωρα 70 30 η μαζι ειναι ολα θα μας την λυσει κανενας την απορια η υπουργικη αποφαση γρα φει 70 απο ενιαιο 30 απο τεε η προκηρυξη δεν γραφει ΤΠτ εγω που πηρα ενα τηλ στην μουρουζη σημερα μου ειπαν οτι ειναι 70 30 αυτο που γραφει στην υπουργικη αποφαση και του ειπα οτι η προκηρυξη δεν γραφει κατι τετοιο μου ειπε δεν πειραζει το γραφει η υπουργικη αποφαση αυτα εν ολιγοις τα συμπερασματα δικα σασ
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nikopaok4 »

310LELE έγραψε:Και ποια 9-10 μαθηματα απο γενικα; Μαλλον η διαφορα ηλικειας μας μπενει εμποδιο σε αυτη τη συζητηση παιδια...
και εγω τι φταιω;10 μαθηματα εδωσα πανελληνια...

ας κανουν αλλα κριτηρια για τους 27-28 χρονωνΕικόνα

λεμε τωρα... Δε βγαζει πουθενα αυτη η συζητηση παντως ο καθενας θα υπερασπιστει αυτο που ειναι

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες