Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Μαγκες εγω πηρα τηλ. σημερα στην πυροσβεστικη και ρωτησα για τα τεε και μου ειπαν οτι συμμετεχουν κανονικα ολοι σε μια κατηγορια χωρις ποσοστα
Double_Dragon

Δημοσίευση από Double_Dragon »

Βρήκα αυτό το Link που ίσως βοηθήσει κάποιους αναφορικά με τα πτυχία ΤΕΕ Β Κύκλου που συμμετέχουν κανονικότατα. Υπάρχουν 2 κατηγορίες υποψηφίων.70% και 30% αντίστοιχα.

Ορίστε http://www.scribd.com/doc/60525876/ΦΕΚ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ-5ΕΤΟΥΣ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

το τεε δεν θεωρειται λυκειο και η προκυρηξη δεν αναφερει για κατηγορια τεε οπως στην προηγουμενη προκυρηξη ουτε ειναι δυνατον στο αιωνα τον απαντα να παρει μεικτα λυκειο τεε ελεος δηλαδη δεν ξερουν νομιζεται οτι μοιραζουν τους βαθμους με το κιλο στα τεε και οτι ειναι ολοι τουριστες η πυροσβεστικη ηταν παντα πιο επιλεκτικη στο προσωπικο της απο τα αλλα σωματα ασφαλειας

Καράφλας

Δημοσίευση από Καράφλας »

Σωστός ο διπλος ο δράκος. Άρα είναι 70-30 όπως το λέει η εφημερίδα της κυβέρνησεως
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Τι λεει η προκηρυξη ρε μαγκες απολυτηριο η πτυχιο οποιουδηποτε τυπου λυκειου οταν λεει πτυχιο τι εννοει και παρτε και κανενα τηλ στην πυροσβεστικη και ρωτηστε αν αμφιβαλλετε ακομα και τα 2 τα λυκεια μαζι ειναι και το ενιαιο και το τεε
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 310LELE »

Το link που εδωσες λεει οτι ειμαστε το 30% κατι που η προκυρηξη ΔΕΝ αναφερει... Να συνδεσω και το οτι πηρα τηλ και μου ειπαν οτι τα κανουμε κανονικα. Συνεχιζω να μαζευω δικ.

Υ. Γ: Ελα να πουμε την αληθεια στα ΤΕΕ ειχε ξυσιμο... Εγω ειμαι αντικειμενικος δεν θα ευλογησω τα γενια μου... Αλλα ΜΗ μου λετε οτι στα γενικα ειστε μια κλαση ανωτεροι. Γιατι θα ξερασω... Οι δυνατοι στα γενικα τωρα ειναι σε δυνατες σχολες... Δεν κυνηγανε προκ. Εκτως και αν ηταν στοχος/ονειρο τους

athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από athis »

Δηλαδη τωρα ισχυει Αυτο η οχι που λεει η εφημεριδα της κυβερνησεως
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Μαλλον παιδια δεν ισχυει το διαπιστωσα και εγω καλυτερα 70 30 πρεπαι να ειναι
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

310LELE έγραψε:Το link που εδωσες λεει οτι ειμαστε το 30% κατι που η προκυρηξη ΔΕΝ αναφερει... Να συνδεσω και το οτι πηρα τηλ και μου ειπαν οτι τα κανουμε κανονικα. Συνεχιζω να μαζευω δικ.

Υ. Γ: Ελα να πουμε την αληθεια στα ΤΕΕ ειχε ξυσιμο... Εγω ειμαι αντικειμενικος δεν θα ευλογησω τα γενια μου... Αλλα ΜΗ μου λετε οτι στα γενικα ειστε μια κλαση ανωτεροι. Γιατι θα ξερασω... Οι δυνατοι στα γενικα τωρα ειναι σε δυνατες σχολες... Δεν κυνηγανε προκ. Εκτως και αν ηταν στοχος/ονειρο τους

Κι εγώ σε δυνατή σχολή ήμουν αλλά αν σου αρέσει αυτή η δουλειά και στον άλλο τομέα που επέλεξες να σπουδάσεις δεν υπάρχει μέλλον κάνεις τα χαρτιά σου. Δεν είναι η εποχή τέτοια που να μας επιτρέπει να κλείνουμε πόρτες και αυτό αφορά όλους, είτε έχουνε σπουδάσει είτε όχι

μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Καλά ακούτε τι λέει ο μανώλης; Δεν έχετε παρακολουθήσει τον τύπο; Έχει τσακωθεί με το μισό FORUM. Κοπανιέται σε κάθε post που λεεί οτι είναι και τα τεε μεσα. Και βρίζει και κάθε έναν που λεει και το αντίθετο. Κάθε τρίτη μπαίνω, διαβάζω και γελάω! Τα τεε β κυκλου (όχι τα α κυκλου) είναι ισότιμα με το ενιαίο... Τώρα όποιος θέλει ας πει ότι θέλει... Μαρέσει που ενίσταται και σας λεεί και άσχετους και ότι δεν ξέρετε να διαβάζετε! Χαχαχαχαχ!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 310LELE »

Πολυ θα ηθελα μια ταυτηση IP Των ονοματων μανωλης και μαρια Εικόνα
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Εννοείς ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο;Εικόνα
spiros113
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από spiros113 »

Καλημερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν ξερει καποιος αν εχει βγει το προγραμμα για το τι θα γινει αν καποιος ειναι επιτυχων και περασει ολες τις διαδικαδιες με επιτυχια! αθληματα ψυχοτεχνικα και τα υπολοιπα! θα μπει κατευθειαν στην σχολη; ευχαριστω εκ των προτερων!
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nikopaok4 »

310LELE έγραψε:Το link που εδωσες λεει οτι ειμαστε το 30% κατι που η προκυρηξη ΔΕΝ αναφερει... Να συνδεσω και το οτι πηρα τηλ και μου ειπαν οτι τα κανουμε κανονικα. Συνεχιζω να μαζευω δικ.

ειναι τετοια η κατασταση εξω που ειδικα για οσους εχουν σπουδασει κατι στα οικονομικα ειναι αδυνατον να βρεις μια ευκαιρια απασχολησης εγω δε θεωρω τα παιδια του ΤΕΕ κατωτερου επιπεδου, σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση. Απλα προσωπικα νιωθω να αδικουμε για την εξισωση που υφισταμε με καποιον που δεν εχει ιδεα τι ειναι να διαβαζεις για πανελληνιες...

μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Ποιος σου είπε ότι δεν διάβασα για πανελλήνιες και ότι δεν τελείωσα τεε?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες