Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
Φιλε γιαννη δε παλευεσε... Τι να πω λεμε να λυσουμε καμμια απορια εδω μεσα αλλα ορισμενων ειναι. Να μη πω
τελος παντων ουτε το ενα ουτε το αλλο θελει... Απλα αν λεμε αν εχεις λοουερ στα σγγλικα περνεις επιπλεον μορια... Για τους υπολογιστες τιποτα
τελος παντων ουτε το ενα ουτε το αλλο θελει... Απλα αν λεμε αν εχεις λοουερ στα σγγλικα περνεις επιπλεον μορια... Για τους υπολογιστες τιποτα
Τα μπερδεψε το παλικαρι με το λιμενικο... Γινονται αυτα ρε μαγκες ηρεμιστε...
Ξέρει κανείς πόσο θα είναι ο μισθός από αυτά τα 600 άτομα που θα μπούνε τώρα, μαζί με τα επιδόματα; Έστω περίπου...
Οι πυροσβέστες εθνικών οδών θα έχουν άλλο μισθό; (περισσότερα, λιγότερα, το ίδιο; )
Γενικά, ποιές είναι οι διαφορές των 600 ατόμων που θα πάρουνε τώρα και των 750 ατόμων που θα πάρουνε αργότερα; (εάν πάρουνε λέμε τώρα) . Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει...
Οι πυροσβέστες εθνικών οδών θα έχουν άλλο μισθό; (περισσότερα, λιγότερα, το ίδιο; )
Γενικά, ποιές είναι οι διαφορές των 600 ατόμων που θα πάρουνε τώρα και των 750 ατόμων που θα πάρουνε αργότερα; (εάν πάρουνε λέμε τώρα) . Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει...
μια απορια... τα χαρτια μπορουμε να τα καταθεσουμε σε οποιοδηποτε σημειο της ελλαδας ή θα πρεπει στον τοπο που κατοικουμε; πχ βρισκομαι τωρα καλαματα κ μενω αθηνα. μπορω να τα καταθεσω στην τριπολη?
Σημερα πηρα τα παραβολα απο τη δου. Δεν εγραψαν αυτοι κατι πανω... Η κοπελα που μου τα εδωσε μου ειπε οτι εγω απλα γραφω τα στοιχεια μου... Στα αριστερα τα στοιχεια παραλαβης θα τα γραψουν εκει που θα παω να καταθεσω τα χαρτια μου;
Αμα εισαι τεε δεν μπορεις να δωσεις για πυροσβεστικη ποσες φορες πρεπει να το πουμε για να παρεις μπρος τσαμπα πηρες τα παραβολα
Εγω ο ιδιος πηρα στα τηλ που δινει η προκυρηξη και μου ειπαν οτι εχω το δικαιωμα να δωσω... Απλα πηρα πριν παρω τα παραβολα στο χερι μου και δεν ρωτησα...
Έχει ακούσει κανείς τίποτα για το ύψος; Όχι για αυτήν την προκήρυξη, γενικά... Έλεγαν ότι θα το έριχναν...
310LELE έγραψε:Εγω ο ιδιος πηρα στα τηλ που δινει η προκυρηξη και μου ειπαν οτι εχω το δικαιωμα να δωσω... Απλα πηρα πριν παρω τα παραβολα στο χερι μου και δεν ρωτησα...
Επιτέλους! Να φανταστώ τέρμα το ράδιο αρβύλα μερικών που τους χαλάν τα ΤΕΕ τόσο πολύ...
Το θέμα ειναι αν κατέθεσε κανένας από ΤΕΕ τα χαρτιά του. Πειτε ρε παιδια
Και μου την ειπε κιολας... Μου ειπε ''στην προκυρηξη δεν γραφει κατοχοι τιτλου σπουδων οποιουδηποτε τυπου λυκειου... Τα ΤΕΕ δεν ηταν λυκειο''
Μερικοι νομιζεται οτι ειμαι κακοπροαιρετος και δεν θελω να ειναι τα τεε μεσα μη μου φανε τη θεση το αντιθετο συμβαινει μακαρι να πετυχεται καπου να εξασφαλιστητε ειλικρινα αλλα να μην γραφονται ανακριβιες γιατι διαβαζει κοσμος εχει διαβασει κανεις απο εσας τους πονηρους που με αμφισβητητε την εφημεριδα της κυβερνησεως για τη προκυρηξη της πυροσβεστικης; Διαβαστε τη πρωτα για τη η προκυρηξη δεν το διευκρινιζει και μετα ελατε να σχολιασετε
Πήγε κανεις να καταθέσει τα χαρτιά του; Την υπευθυνη δηλωση λογικά πρέπει να την ετοιμάσω εγώ. Δεν νομιζω να μας την δινουν εκει.
Μπορει να δωσει απο ΤΕΕ λεει 3. Να είναι κάτοχοι τελικού τίτλου σπουδών (απολυτήριο ή πτυχίο) οποιουδήποτε τύπου Λυκείου. Τπ ΤΕΕ λυκειο δν ειναι η μηπως ειναι σχολη νιντζα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες