Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
been there...

Δημοσίευση από been there... »

handballer έγραψε: 1) τι εννοείς ΄΄απαραίτητα προσόντα΄΄

" 8. Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου, οι οποίοι κατά το χρόνο πρόσληψής τους δεν είχαν υπερβεί το 40ό έτος της ηλικίας τους, μπορούν να ζητήσουν, αντί της ανανέωσης της θητείας τους, να ενταχθούν στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό με το βαθμό του Πυροσβέστη, εφόσον κριθούν ικανοί από το αρμόδιο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Πυροσβεστών. " Πρακτικά, όλοι οι πολίτες και όσοι εποχικοί έχουν τα ανωτέρω (και επιθυμούν, εννοείται).
handballer έγραψε:2) τι σημαίνει αρχιπυροσβέστης μη παραγωγικής σχολής;

Αυτό ακριβώς που είπα. Αρχιπυροσβέστης που πήρε το βαθμό με τα χρόνια κι όχι από την αντίστοιχη σχολή.
handballer έγραψε:3) αν κάποιος μετά την 5ετία είναι π. Χ.28-30 ετών γίνει μόνιμος, μπορεί να δώσει πανελλήνιες και να μπει Ανθυποπυραγών; Μέχρι που μπορεί να φτάσει;
Ναι, το όριό της είναι τα 35. Μπορείς να φτάσεις μέχρι και Αρχηγός (Αντιστράτηγος) (λέμε τώρα) ...
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

handballer έγραψε:
been there... έγραψε:
electrolisa έγραψε: been there, δηλαδη δεν προαγονται πριν τα 5 ετη ή και μετα την 5ετια, αφου μονιμοποιηθουν; Δλδ μετα τα 5 χρονια μονιμοποιησε και ονομαζεσαι πυροσβεστης (;) και παλι δεν μπορεις να δωσεις για ανθυποπυραγων;

Στο τέλος της 5ετίας έχεις την επιλογή: Είτε συνεχίζεις σαν 5ετής με ανανεώσεις 5ετιών είτε μονιμοποιείσαι σαν πυρ/στης (εφόσον έχεις τα απαιτούμενα προσόντα). Στην 1η περίπτωση μένεις μέχρι τέλους εκεί. Στη 2η, ακόμα κι αν δεν πας σε κάποια σχολή, θα γίνεις, στα 15 χρόνια Συνολικά αρχιπυροσβέστης μη παραγωγικής σχολής, όπως κι όλοι οι πυρ/στες μέχρι τώρα. Εννοείται βέβαια ότι αν καλύπτεις όλες τις προϋποθέσεις μπορείς να εισαχθείς σε οποιαδήποτε σχολή.
1) τι εννοείς ΄΄απαραίτητα προσόντα΄΄ 2) τι σημαίνει αρχιπυροσβέστης μη παραγωγικής σχολής;3) αν κάποιος μετά την 5ετία είναι π. Χ.28-30 ετών γίνει μόνιμος, μπορεί να δώσει πανελλήνιες και να μπει Ανθυποπυραγών; Μέχρι που μπορεί να φτάσει; Ευχαριστώ.

για να μπει καποιος στην π. Ακαδημια στο τμημα ανθυποπυραγων (πανελληνιες 5 πεδιο) Πρεπει να ειναι μονιμος. Αφουτου αποφοιτισει απο την σχολη ειναι αξιωματικος π. Σ. Με τον Βαθμο του ανθυποπυραγου και υστερα προαγεται σε υποπυραγοσ, πυραγος επιπυραγος αντιπυραρχοσ, πυραρχοσ, αρχιπυραρχος (ταξιαρχοσ), υποστρατιγος αντιστρατηγος.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από handballer »

been there... έγραψε:
handballer έγραψε: 1) τι εννοείς ΄΄απαραίτητα προσόντα΄΄
" 8. Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου, οι οποίοι κατά το χρόνο πρόσληψής τους δεν είχαν υπερβεί το 40ό έτος της ηλικίας τους, μπορούν να ζητήσουν, αντί της ανανέωσης της θητείας τους, να ενταχθούν στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό με το βαθμό του Πυροσβέστη, εφόσον κριθούν ικανοί από το αρμόδιο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Πυροσβεστών. " Πρακτικά, όλοι οι πολίτες και όσοι εποχικοί έχουν τα ανωτέρω (και επιθυμούν, εννοείται).
handballer έγραψε:2) τι σημαίνει αρχιπυροσβέστης μη παραγωγικής σχολής;
Αυτό ακριβώς που είπα. Αρχιπυροσβέστης που πήρε το βαθμό με τα χρόνια κι όχι από την αντίστοιχη σχολή.
handballer έγραψε:3) αν κάποιος μετά την 5ετία είναι π. Χ.28-30 ετών γίνει μόνιμος, μπορεί να δώσει πανελλήνιες και να μπει Ανθυποπυραγών; Μέχρι που μπορεί να φτάσει;
Ναι, το όριό της είναι τα 35. Μπορείς να φτάσεις μέχρι και Αρχηγός (Αντιστράτηγος) (λέμε τώρα) ...
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Θα σε ξαναενοχλήσω σύντομα... Εικόνα Εικόνα
ΔημητρηΣ

Δημοσίευση από ΔημητρηΣ »

ρε παιδες μια ερωτηση.εγω ειμαι απο κεφαλονια κ θα καταθεσω τα χαρτια μου στο Π. Σ. Κεφαλονιας που υπαρχει στην προκυρηξη.

θα διαγωνιστω με οσους κανουν τα χαρτια τους εδω; . παιζει πχ εντοπιοτητα; .

επισεις αν τα καταφερω στους 600σιους Θα ειμαι στην πυροσβεστικη κεφαλονιας η οχι; .

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΔημητρηΣ έγραψε: ρε παιδες μια ερωτηση.εγω ειμαι απο κεφαλονια κ θα καταθεσω τα χαρτια μου στο Π. Σ. Κεφαλονιας που υπαρχει στην προκυρηξη.

θα διαγωνιστω με οσους κανουν τα χαρτια τους εδω; Παιζει πχ εντοπιοτητα;

επισεις αν τα καταφερω στους 600σιους Θα ειμαι στην πυροσβεστικη κεφαλονιας η οχι;

δεν έχει ακουστεί κάτι με εντοπιότητα. Και ΑΝ σε πάρουν δηλώνεις σταθμούς επιλογής... Αλλά οι περισσότερες ανάγκες είναι στην Αθήνα. Οπότε για αρχή λίγο δύσκολο να πας Κεφαλλονιά. Εκτός και αν υπάρχει θέση και και και. Πάντως κάποια στιγμή γίνεται. και φυσικά και διαγωνίζεσαι με όλους ανά την Ελλάδα υποψηφίους.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Έχει ακουστεί κάτι για την προκήρυξη των 750 ατόμων για την Πυροσβεστική η οποία αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους; Μήπως να φτιάχναμε ένα ξεχωριστό θέμα για την εν λόγω προκήρυξη η οποία αναμένεται - προσπαθώντας να ''αλιεύσουμε'' ο, τι πληροφορία μπορέσουμε;
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

handballer εννοεις διαφορετικη απο την τωρινη ετσι για πολίτες?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μανώλης έγραψε: handballer εννοεις διαφορετικη απο την τωρινη ετσι για πολίτες;
Ναι τα 750 άτομα που έχουν εγκριθεί μαζί με τους φρουρούς, τους αστυφύλακες και τους λιμενικούς... Δεν έχει ακουστεί κάτι για ντο πότε βγαίνει...
akos

Δημοσίευση από akos »

Κατι αλλο καθεστε και συζητατε για μερικες ψευτοθεσεις δεν ειδα κανενα σας να διαμαρτυρετε για τις 3400 θεσεις των εποχικων δεν καταλαβαινω τους τις χρωσταγανε; Μιλαμε για χιλιαδες θεσεις που ανηκουν στον ελληνικο λαο και οχι σε εκβιαστες οπως ειναι αυτοι οι κυριοι, το ξερουν και οι ιδιοι οτι αυτο που γινεται ειναι παραλογο αλλα μωκο, να βολευτουν αυτοι και ασε τους αλλους να κοπανιουνται, εδω μιλαμε για προδοσια γιατι προσωπικα μιλαω οποιος μπαινει αναξιοκρατικα ειναι και προδοτης απεναντι στην πατριδα του. Απλως σας ριξανε το τυρακι με τις θεσεις και τσιπησατε ειμαστε αξιολυπητοι...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από hackertom »

akos έγραψε: Κατι αλλο καθεστε και συζητατε για μερικες ψευτοθεσεις δεν ειδα κανενα σας να διαμαρτυρετε για τις 3400 θεσεις των εποχικων δεν καταλαβαινω τους τις χρωσταγανε; Μιλαμε για χιλιαδες θεσεις που ανηκουν στον ελληνικο λαο και οχι σε εκβιαστες οπως ειναι αυτοι οι κυριοι, το ξερουν και οι ιδιοι οτι αυτο που γινεται ειναι παραλογο αλλα μωκο, να βολευτουν αυτοι και ασε τους αλλους να κοπανιουνται, εδω μιλαμε για προδοσια γιατι προσωπικα μιλαω οποιος μπαινει αναξιοκρατικα ειναι και προδοτης απεναντι στην πατριδα του. Απλως σας ριξανε το τυρακι με τις θεσεις και τσιπησατε ειμαστε αξιολυπητοι...

Και το μπορούμε να κάνουμε για να το αλλάξουμε @akos; Αποχή; Η να κατεβούμε στο σύνταγμα;

Το έχουμε καταλάβει σε τι χώρα ζούμε... Ναι είναι τυράκι να βουλόσουν στόματα και να βολέψουν τα πράσινα παιδιά.
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

akos το εχουμε αναφερει στο topic για τους εποχικους ριξε μια ματια μην εισαι τεμπελας
akos

Δημοσίευση από akos »

Δικιο εχεις δεν πειραζει ομως αυτο πρεπει να διαβαζεται παντου
καγκουρας

Δημοσίευση από καγκουρας »

Παιδιά ξέρει κανείς να μου απαντήσει αν υπάρχει διαχωρισμός όπως στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών αναμεσα στους τύπους του λυκείου που έχει τελείωσει ο κάθε υποψήφιος;

προσοχή παρακαλώ πριν μου απαντήσει κάποιος. Γιατί στην προκήρυξη μπορεί να μην το γράφει αλλά το διάβασα φευγαλέα σε ένα ΦΕΚ που μου διαφεύγει αυτή την στιγμή...

Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

καγκουρας έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς να μου απαντήσει αν υπάρχει διαχωρισμός όπως στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών αναμεσα στους τύπους του λυκείου που έχει τελείωσει ο κάθε υποψήφιος;

προσοχή παρακαλώ πριν μου απαντήσει κάποιος. Γιατί στην προκήρυξη μπορεί να μην το γράφει αλλά το διάβασα φευγαλέα σε ένα ΦΕΚ που μου διαφεύγει αυτή την στιγμή...

σωστή η αποροία σου... Επίσης απ ότι κατάλαβα αγωνίσματα θα δώσουν μόνο οι πολίτες; Οι εποχικοί όχι; Που σημένει κ όλας ότι μπορεί να οτι μπορεί να είναι και κάτω απο 1,70 ύψος;

magic bus

Δημοσίευση από magic bus »

Να βγει και άλλη προκήρυξη στα κοντά; Λίγο περίεργο... Μακάρι να γίνει δηλαδή... Που το άκουσες?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες