Έχεις δίκιο φίλε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το Θέμα είναι να υπάρχει αξιοκρατία ακόμη κ έτσι. Θετικό το ότι κόπηκαν συνεντεύξεις - εξετάσεις... Εκεί γινόταν το έλα να δεις. Πάντως μην απογοητεύεσαι τα μόρια σου είναι σχετικά οκ έχεις κάποιες πιθανότητες...vag_21 έγραψε: Μεγαλη αδικια η μιξη απολυτηριων παιδια. Στα επαλ και τεε χαριζουν βαθμους και τα απολυτηρια τους ειναι στα υψη. Εγω προσωπικα εχω 2520 μορια με πολυ κοπο και ιδρωτα μαζεμενα...
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
Υπενθυμίζω ότι υπάρχει ξεχωριστό θέμα για βάσεις και μόρια. Εκεί μεταφέρθηκαν μερικά εκ των μηνυμάτων.
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Δεν εχει αγωνισμτα για τους συμβασιουχους. Ειχανε δωσει το 2003 στην πρωτη πενταετια, η οποια ανανεωθηκε αυτοματα το 2008
Ξερει καποιος σιγουρα εαν μετραει ο βαθμος του απολυτηριου ή εαν το απολυτηριο δινει στανταρ μορια; για τους πολιτες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλη επιτυχια ! Ο διαγωνισμος υπαρχει σε ολες τις Π. Υ και π. Κ της χωρας 

- handballer
- Συνταγματάρχης
ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ POST ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.zisis έγραψε: Ξερει καποιος σιγουρα εαν μετραει ο βαθμος του απολυτηριου ή εαν το απολυτηριο δινει στανταρ μορια; Για τους πολιτες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Την αιτηση συμμετοχης απο που τν παιρνω;
- handballer
- Συνταγματάρχης
Αφού μαζέψεις όλα τα χαρτιά σου εάν είσαι από Αθήνα πηγαίνεις Μαγούλα και σου δίνουν την αίτηση εκεί...vag_21 έγραψε: Την αιτηση συμμετοχης απο που τν παιρνω;
Ναι φιλε μου, κοιταξα και δεν εβγαλα ακρη, λενε πως θα ναι ολοι στο ιδιο καζανι, ομως στο ιδιο καζανι θα μετραει ο βαθμος του απολυτηριου ή θα υπαρχουν στανταρ μορια;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
handballer έγραψε:Αφού μαζέψεις όλα τα χαρτιά σου εάν είσαι από Αθήνα πηγαίνεις Μαγούλα και σου δίνουν την αίτηση εκεί...vag_21 έγραψε: Την αιτηση συμμετοχης απο που τν παιρνω;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
- handballer
- Συνταγματάρχης
να σαι καλά φίλος.vag_21 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥhandballer έγραψε:Αφού μαζέψεις όλα τα χαρτιά σου εάν είσαι από Αθήνα πηγαίνεις Μαγούλα και σου δίνουν την αίτηση εκεί...vag_21 έγραψε: Την αιτηση συμμετοχης απο που τν παιρνω;
Γειας. ποινικο μητρωο χρειαζετε παιδια; Κοιτανε μονο απολυτηριο η τον βαθμο; Και τελος τελικα δεν εχοθν σχεση τα ενσυμα γ κατηγοριας ετσι; Σας ευχαριστω
ΜΑΝΟΣ έγραψε:Γειας. Ποινικο μητρωο χρειαζετε παιδια; Κοιτανε μονο απολυτηριο η τον βαθμο; Και τελος τελικα δεν εχοθν σχεση τα ενσυμα γ κατηγοριας ετσι; Σας ευχαριστω
Το ποινικό μητρώο και το πιστοποιητικό της στρατολογίας (μόνο για όσους δεν δηλώσουν ότι έχουν υπηρετήσει σαν ΕΠΥ, ΔΕΑ, ΕΔ ή ΠΦ) τα αναζητά για τους επιτυχόντες το ΠΣ αυτεπάγγεκτα μετά την κατάταξη.
Αν είσαι πολίτης, μετράει ο βαθμός.
Όχι.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Αυό με τα ένσημα το έλεγε νομίζω σε παλαιότερη προκήρυξη...been there... έγραψε:Το ποινικό μητρώο και το πιστοποιητικό της στρατολογίας (μόνο για όσους δεν δηλώσουν ότι έχουν υπηρετήσει σαν ΕΠΥ, ΔΕΑ, ΕΔ ή ΠΦ) τα αναζητά για τους επιτυχόντες το ΠΣ αυτεπάγγεκτα μετά την κατάταξη. Αν είσαι πολίτης, μετράει ο βαθμός. Όχι.ΜΑΝΟΣ έγραψε:Γειας. Ποινικο μητρωο χρειαζετε παιδια; Κοιτανε μονο απολυτηριο η τον βαθμο; Και τελος τελικα δεν εχοθν σχεση τα ενσυμα γ κατηγοριας ετσι; Σας ευχαριστω
Παιδια καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους.2 ερωτησεις εχω.1) Μπορει καποιος να μου απαντησει εαν μετα την 5ετεια επερχεται μονιμοποιηση;(εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη) Οπως στους ειδ. Φρουρους πχ.2) η Ε. Μ. Α. Κ εχει οριο ηλικιας και αυτη το 29 ετος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης