Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εχουμε 3-4 μηνες μπροστα μας για τα αθληματα! Τουμπανο γινεσαι σε τετοιο διαστημα!

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ταχυδρομος

Δημοσίευση από ταχυδρομος »

Η αποψη μου ειναι οτι το μεγαλο ξεκαθαριςμα θα γινει ςτα αθληματα, κατι το οποιο ειναι απολυτα δικαιο και ςωςτο. μηπως ξερετε ποτε θα δωςουμε περιπου και που; ευχαριςτω.
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Κωστας έγραψε:Παιδια ειναι φανταζομαι μεσω ασεπ η προκυρηξη γιατι δεν διαβασα κατι σχετικο. Αν δεν ειναι δεν υπαρχει λογος για τα υπολοιπα.

Γνωριζει κανεις κατι για αυτο;

zisis

Δημοσίευση από zisis »

Ε ναι θα ερθουν ολοι οι 1,72 και 72 κιλα και θα νομιζουν οτι ειναι γυμνασμενοι
ΣΤΕΦ

Δημοσίευση από ΣΤΕΦ »

Στην κατηγορια οδηγων που περνει και περοσσοτερους, οσα για τα μορια σου εχεις καποιες ελπιδες βγαζεις 9+τον βαθμο του απολυτηριου, κοιταξε ομως εχουνε βαλει ολα τα απολυτηρια μαζι και αμα δεις κατι 19 και 20 που εχουνε τα τεε θα τραβας τα μαλλια σου...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

panos_vas έγραψε:
toro έγραψε:
panos_vas έγραψε:Ρε παιδια, τι αθληματα ειναι αυτα; Για στρατιωτικες σχολες ηταν πολυ πιο ευκολα απο αυτα εδω! Ειναι οντως τοσο αυστηρα;1000 μετρα σε 4 λεπτα; Μηκος 4 μετρα; Μονοζυγο με τα χερια προς το προσωπο; Ποιους θα παρουν; Μονο πολυ γυμνασμενα παιδια! Ειναι τοσο αυστηρα;

επιτελους ας σφιξουν λιγο τα πραγματα κ ας μην μπαινει ο καθε ακαταληλος!

Το θεμα ειναι φιλε μου, ναι, να παρουνε πραγματικα δυνατα και γυμνασμενα κορμια, και ας κοψουν τα ψωφιμια, αλλα μη παιρνουν παλι απο την πισω πορτα κατι κοντους, αγυμναστους επειδη εχουν βυσμα! Οπως στους εποπ, ειχα γνωστους καταδρομεις και τους κοψανε και πηρανε κοντους, χοντρους, χωρις καν απολυτηριο λυκειου! Για αυτο το ρωταω!
συμφωνω απολυτα μαζι σου!

johnie
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από johnie »

Το θεμα ειναι οτι δεν λεει πουθενα μεσα στην προκηρυξη αν ο βαθμος του απολυτηριου παιζει ρολο
διορθωστε με αν κανω λαθος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν παίζει ρόλο αλλιώς πως θα βγουνε τα μόρια από τα διπλώματα που θαχουν ολοι; Και ακόμα να πάρουν όλοι πχ 500 μόρια για οποιοδήποτε απολυτήριο η πτυχίο δεν θαχει νόημα ..
κ.απα

Δημοσίευση από κ.απα »

Υπάρχει περίπτωση επειδή έχουν κάνει παράπονα πολλοί πολίτες, να μην βγεί;

Κάτι τέτοιο ακούστηκε. Άλλο που δεν θέλουνε.

ακης

Δημοσίευση από ακης »

Καλημερα παιδια, τα αγωνισματα ειναι πολυ δυσκολα ειδικα τα 1000μ και το μηκος μπορω να πω και οι ελξεις αντε το 80% να μπορει να πιασει τα ορια ειμαι προπονητης στιβου και το λεω με σιγουρια.
panos_vas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από panos_vas »

Με απολυτηριο ενιαιου λυκειου 18,4 και μέλος πολύτεκνης οικογένειας (σύνολο 4 αδέρφια) και δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας ερασιτεχνικό, έχω καμιά ελπίδα ή το ξεχνάω ακαριαία; Να γλιτώσω και τα 15ευρω παράβολα...
panos_vas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από panos_vas »

ακης έγραψε:Καλημερα παιδια, τα αγωνισματα ειναι πολυ δυσκολα ειδικα τα 1000μ και το μηκος μπορω να πω και οι ελξεις αντε το 80% να μπορει να πιασει τα ορια ειμαι προπονητης στιβου και το λεω με σιγουρια.

αυτο ειπα και εγω! Εδω πριν λιγο καιρο εδινε ο αδερφος μου για ευελπιδων και για νεαρο 17 18 ετων με το ζορι εβγαλε το 1000μετρο στα 4.20 που ηταν το οριο, οπως και πολλοι αλλοι συνομήλικοι του! Φανταστείτε στα 4 λεπτα! Θα πρεπει να ειναι νεαροι και αρκετα αθλητικοι τυποι αυτοι που θα τα βγαλουν! Και μηκος 4 μετρα;3.60 ειναι στον στρατο και την αστυνομια!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

κ. Απα έγραψε: Υπάρχει περίπτωση επειδή έχουν κάνει παράπονα πολλοί πολίτες, να μην βγεί;

Κάτι τέτοιο ακούστηκε. Άλλο που δεν θέλουνε.

δεν πιστευω να μην βγει...
ακης

Δημοσίευση από ακης »

Και καλα θα κανουν, οι εποχικοι ποιοι νομιζουν οτι ειναι, στο τελος θα μας πουν οτι φυσανε και σβηνουν τις φωτιες. Οταν υπογραφανε τις συμφασεις ελεγε πουθενα μεσα στην προκυρηξη για μονιμοτητα ή για πενταετια εκτος και αν τους το ειχαν ταξει, ψηφιστε μας και εμεις εδω... Θελουνε να μπουν και ολοι νταβατσιλιστικα, αφηνει μερικους εξω η προκυρηξη για να μην τους παρουν με τις πετρες και οι εποχικοι συνεχιζουν και διαμαρτυρονται. Κυριε Οθωνα ξυπνα οχι επειδη πιεζουν να τους κανουμε και τα χατιρια... Βλεπεις τι γινονταν χθες στο χωριο σου απο φωτιες... Ο θεος βλεπει
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

panos_vas έγραψε:
ακης έγραψε:Καλημερα παιδια, τα αγωνισματα ειναι πολυ δυσκολα ειδικα τα 1000μ και το μηκος μπορω να πω και οι ελξεις αντε το 80% να μπορει να πιασει τα ορια ειμαι προπονητης στιβου και το λεω με σιγουρια.
αυτο ειπα και εγω! Εδω πριν λιγο καιρο εδινε ο αδερφος μου για ευελπιδων και για νεαρο 17 18 ετων με το ζορι εβγαλε το 1000μετρο στα 4.20 που ηταν το οριο, οπως και πολλοι αλλοι συνομήλικοι του! Φανταστείτε στα 4 λεπτα! Θα πρεπει να ειναι νεαροι και αρκετα αθλητικοι τυποι αυτοι που θα τα βγαλουν! Και μηκος 4 μετρα;3.60 ειναι στον στρατο και την αστυνομια!
Είναι δύσκολα αλλά αν κάνεις προπόνηση δεν υπάρχει θεμα.λιγο το τσιγάρο στην άκρη και όλα θα γίνουν. Όποιος θέλει πραγματικά έχει χρόνο να προπονηθεί και αρκετό θαλεγα.[;) ]
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες