Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
Παιδιά το δίπλωμα φορτηγού στην πυροσβεστική προϋποθέτει και 6 άμηνη κατοχή + ένσημα.
Ναι Θα πρεπει να εισαι κατοχος του επαγγελματικου διπλωματος τουλαχιστον 6 μηνες. Τα ενσημα μετρανε για παραπανω μορια. Να ρωτησω αν παρει πενταετους υποχρεωσης οσοι δεν μπουν θα εξακολουθουν να ειναι εποχικοι ή θα παρει νεους εποχικους; Ή μηπως σταματησει να παιρνει εποχικους. Επισης ειχα ακουσει οτι οι 4000 πενταετους ειχαν αποριφθει και ετοιμαζαν προκυρηξη για μονιμους750 θεσεις.
Οχι λενε 3400 θα αφορα εποχικους και οι 600 πολιτες εκ των οποιων οι 350 να ειναι οδηγοι. Με τους εθελοντες ξερει κανεις αν ειναι στην κατηγορια με τους εποχικους ή με τους πολιτες;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
Ναι απο τους 600 πολίτες το 30% θα ειναι απο β κύκλο και το 70% απο ενιαίο;
Παιδια καλησπερα, αυτο το ΦΕΚ που βγηκε χτες 21/7 αλλα πανω στο χαρτι αναγραφεται η ημερομηνια 15/7 ειναι και η προκηρηξη μασ; Αν ναι οι 15 μερες που γραφουν μεσα για προθεσμια δικαιολογη. Ξεκινουν απο τις 21 η 15.
εγω πιστευω πως θα βγει προκηρηξη οπου να΄ναι Ξεχορα απο το ΦΕΚ... Απλα περιμενω και την δικια σας γνωμη... Ευχαριστω πολυ.
εγω πιστευω πως θα βγει προκηρηξη οπου να΄ναι Ξεχορα απο το ΦΕΚ... Απλα περιμενω και την δικια σας γνωμη... Ευχαριστω πολυ.
george έγραψε:Ναι Θα πρεπει να εισαι κατοχος του επαγγελματικου διπλωματος τουλαχιστον 6 μηνες. Τα ενσημα μετρανε για παραπανω μορια. Να ρωτησω αν παρει πενταετους υποχρεωσης οσοι δεν μπουν θα εξακολουθουν να ειναι εποχικοι ή θα παρει νεους εποχικους; Ή μηπως σταματησει να παιρνει εποχικους. Επισης ειχα ακουσει οτι οι 4000 πενταετους ειχαν αποριφθει και ετοιμαζαν προκυρηξη για μονιμους750 θεσεις.
@george σε ευχαριστώ για την απάντηση !
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Εγω υποθετω οτι η προκυρηξη θα βγει απο φθινοπορο.
Ακουγεται οτι παει για σεμπτεμβρη παιδια! Ας βγει με το καλο κ θα δουμε τι θελει. Μην τρελαινεστε χωρις λογο... Λες κ θα μπουμε κανουμε... Παλι φαπα στα γραπτα!
Η προκηρυξη περιλαμβανει μονο εποχικους και οχι πολιτες. Αργοτερα θα βγει κ για μονιμους το καθεστως πενταετιας θα ισχυει για τους εποχικους Σας το λεω με Σιγουρια ειμαι πολιτης και λυπαμαι πολυ και εγω
Πας καλά ρε μεγάλε, διάβασε το ΦΕΚ και μετά μίλα...
Παραπληροφορείς τον κόσμο...
Παραπληροφορείς τον κόσμο...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Τι ειναι η ολκωτη πυροσβεστικη κλιμακα; Καμια εικονα απο google παιζει?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Νομιζω οτι ειναι εννεια μετρα αν δεν εχεις υψοφοβεια την ανεβαινεις ανετα.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Ναι αλλα τι ειναι ακριβως; Ειναι μια κολονα 9 μετρων και πρεπει να κανεις την μαϊμου για να ανεβεις?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες