Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Κοίτα φίλε και συνονόματε Κώστα δεν είναι για μας αυτή όχι... Για εμάς (διότι κι εγώ δεν είμαι μέσα στο σώμα) θα βγεί η προαναφερθείσα για 4000 άτομα, εκ των οποίων μόνοι οι 600 θέσεις θα είναι για πολίτες...
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Για να μπορεις να συμμετασχεις πρεπει να εχεις βα8μο απολυτηριου 10+ η απλα να εχεις το απολυτηριο?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από greko_27 »

Greek_Army έγραψε:
Βασικά δεν έχεις αφήσει και κανένα σώμα ασφαλέιας έχεις ρωτήσει για λιμενικό για αστυνομία (αστυφύλακες-ειδικοί φρουροί) και τώρα για πυροσβεστική

Υπομονή δεν μπορείς να κάνεις;

Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βασικά το διέγραψα γιατί νομίζει ότι το φόρουμ είναι παιχνιδάκι και εμείς είμαστε χαζά παιδιά και δεν θα την καταλάβουμε
IP:79.107.173.103
πολίτης έγραψε:
Πίκρα για έναν πόντο θα κοπώ...

79.107.173.127
ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Για να μπορεις να συμμετασχεις πρεπει να εχεις βα8μο απολυτηριου 10+ η απλα να εχεις το απολυτηριο;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Η προκηρυξη των 4000 πυροσβεστων 5ετεις θητειας απορριφθηκε... Και θα βγει οπως ηδη γνωριζετε για 800 θεσεις (50 αξιωμ και 750 πυρ)
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Μπορεί να έχεις δίκιο φίλε μου, αλλά δεν το νομίζω η πυροσβεστική δεν παίρνει αξιωματικούς με προκύρηξη... Για αυτό το λόγο υπάρχει και η πυροσβεστική... Ξαναλέω δεν έχει απορριφθεί ακόμη και θα βγεί μετά το Σεπτέμβρη...
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Συγνώμη Που νόμιζα οτι αυτό το site είναι για να μας βοηθάει να λύνουμε κάποιες απορίες μας.

Όσο για το δεύτερο μήνυμα δεν το έστειλα εγω. Έχω και εγω άγχος όπως οι περισσότεροι εδω μέσα για το μέλλον μας. Γι' αυτο και οι τόσες ερωτήσεις.

Περιμένω πως και πως κάποια πράγματα. Κάνεις δεν νομίζει οτι είσαστε χαζά παιδάκια.

Αντιθέτως μπορεί και να είσαστε μια όαση σε όλο αυτό το μπάχαλο που γίνεται πλέον.

Πάντως παρ'όλα αυτά σας Ευχάριστω για όλα όσα έχω πάρει μέχρι τώρα.

Ελπίζω να το δημοσιεύσετε.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Firefighter έγραψε:Μπορεί να έχεις δίκιο φίλε μου, αλλά δεν το νομίζω η πυροσβεστική δεν παίρνει αξιωματικούς με προκύρηξη... Για αυτό το λόγο υπάρχει και η πυροσβεστική... Ξαναλέω δεν έχει απορριφθεί ακόμη και θα βγεί μετά το Σεπτέμβρη...

Το γνωριζω οτι οι αξιωματικοι δεν προσλαβανονται μεσω προκ... Αφορα τις θεσεις μεσω πανελλην εξετασεων... Οι 800 (750πυρ) αυτες θεσεις οπως γνωριζουμε εχουν παρει εγκριση (εγκριση κονδυλιου) και μεσα σε λιγους μηνες θα εκδοθει η προκηρυξη για τους 750 πυροσβεστες... Επειδη η συνολικες προσληψεις στον δημοσιο τομεα δεν θα ξεπερασουν τις 10600 λογω του 5 προς 1 (μειον 2500 απο μεταταξεις) και ηδη εχουν παρει εγκριση 4087 θεσεις για τα σωματα ασφαλειας ειναι λιγο δυσκολο να υλοποιηθει η προσληψη 4000 πυρ 5ετους θητειας εντος του 2011 απο την στιγμη που εκκρεμει η προκ 1300 νοσυλευτων και η προσληψη επιτυχοντων του ΑΣΕΠ παλαιοτερων ετων οπου θα ολοκληρωθει η προσληψη ολων κατα σειρα προτεραιοτητας μεχρι το 2015. Μακαρι να κανω λαθος και να βγει και η προκ των 4000 πυρ 5ετους θητειας.

ΥΓ. Εαν ειχε ηδη βγει η προκ των 4000 πυρ δεν θα επαιρνε επιπλεον 3287 στα σωματα ασφαλειας αλλα πολυ λιγοτερους... Πχ αντι για 1200 ειδ φρουρους θα ζητουσε 500.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Για να μπορεις να συμμετασχεις πρεπει να εχεις βα8μο απολυτηριου 10+ η απλα να εχεις το απολυτηριο;
νομιζω απλα να Το εχεις αν δεν κανω λαθος δε πολλαπλασιαζεται με το100 οπως στους εφ

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στην πρόσληψη των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης προχωρά η κυβέρνηση.

Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Μετά τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, θα ακολουθήσει η δημοσίευση της προκήρυξης με τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού και θα αναρτηθεί στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες όλης της χώρας.

In.gr
kaktos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kaktos »

KΑλησπερα σε ολουσ.
θελω να κανω καποιες ερωτησεις πανω στην προκηρηξη των 800.
1) ξερετε αν το οριο ηλικιας θα ειναι 26 οπως στο λιμενικο που βγηκε χτες.
2) Αν μεσα στα απαιτουμενα προσοντα ειναι τα αγγλικα (το λεω αυτο γτ διαφερει και απο παλια με την προκηρηξ τοθ λιμενικου
3) και ενα ΤΕΛΙΚΟ (μη σας κουραζω αλλο με τις ερωτησεις μου) αν μεσα στα απαιτουμενα παλι ειναι το διπλωμα μηχανης και η αδεια αυτοκινητου Γ' κατηγοριας και αν τα εχεις πρεπει να τα εχεις τοθλαχιστον 2 χρονια πριν...
ευχαριστω πολυ και σορρυ για τον βοβμαρδισμο ερωτησεων...

georgemixos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από georgemixos »

Καλή επιτυχία μάγκες σε όσους βάλουν τα χαρτιά για την προκήρυξη της πυροσβεστικής εχθές πήγε για φεκ μέχρι της 22/7 το πολύ θα έχει βγει 3400 θέσεις για εποχιακούς και 600 θέσεις για πολίτες.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Οι 750 που θα επερνε; Τι θα γινουν; Θα βγει τελικα?
deme

Δημοσίευση από deme »

Οχι φιλε εκεινη δεν θα βγει για 750 αλλα θα μπουν εποχιακοι για τα ματια του κοσμου γινοντε ολα. Πυροσβεστης.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

kaktos έγραψε:KΑλησπερα σε ολουσ.
θελω να κανω καποιες ερωτησεις πανω στην προκηρηξη των 800.
1) ξερετε αν το οριο ηλικιας θα ειναι 26 οπως στο λιμενικο που βγηκε χτες.
2) Αν μεσα στα απαιτουμενα προσοντα ειναι τα αγγλικα (το λεω αυτο γτ διαφερει και απο παλια με την προκηρηξ τοθ λιμενικου
3) και ενα ΤΕΛΙΚΟ (μη σας κουραζω αλλο με τις ερωτησεις μου) αν μεσα στα απαιτουμενα παλι ειναι το διπλωμα μηχανης και η αδεια αυτοκινητου Γ' κατηγοριας και αν τα εχεις πρεπει να τα εχεις τοθλαχιστον 2 χρονια πριν...
ευχαριστω πολυ και σορρυ για τον βοβμαρδισμο ερωτησεων...

1) λογικα ναι οπως στις προηγουμενες 2) δεν ξερω αν βαλουνε λοουερ αν εχεις προφισενσι καλο θα ειναι 3) το διπλωμα αυτοκ. Γ' θα σου χρειαστει τωρα αν βαλουν και μηχανης

οι απαντησεις δεν ειναι σιγουρες ας περιμενουμε Την προκυρηξη

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες