Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
Οχι ρε φιλε δεν τη ξεχνας απλα εχεις λιγοτερες πιθανοτητες
Παιδιαο ελευθερος τυπος γραφει σημερα οτι ετοιμη ειναι προκηρυξη για 4000 και οτιθα βγει Τελη Μαιου... Καλη σας επιτυχεία! Παιδια για να δηλωσει καποιος μερος γιατην προκηρυξη πρεπει να εχειεκπληρωσει στρατιωτικς υποχρεωσεις ετσι/;
Καλησπερα, δινω φετος πανελληνιες (μετα απο 6 χρονια αποφοιτησης) για αστυνομια, μου ειπαν σημερα οτι υπαρχει σχολη αξιωματικων στην πυροσβεστικη στην οποια μπαινεις απο πανελληνιες;
Ισχυει; Και χρειαζεται να εχεις τελειωσει το φανταρικο Η ειναι σαν τις σχολες τις αστυνομιας;
Εχει βγει προκυρηξη για τους αξιωματικους;
Ευχαριστω
Ισχυει; Και χρειαζεται να εχεις τελειωσει το φανταρικο Η ειναι σαν τις σχολες τις αστυνομιας;
Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
Γιαννης έγραψε:Καλησπερα, δινω φετος πανελληνιες (μετα απο 6 χρονια αποφοιτησης) για αστυνομια, μου ειπαν σημερα οτι υπαρχει σχολη αξιωματικων στην πυροσβεστικη στην οποια μπαινεις απο πανελληνιες;
Ευχαριστω
Νομίζω αυτό θα σε βοηθήσει
-
- Στρατηγός
michael17 έγραψε: Παιδια για να δηλωσει καποιος μερος γιατην προκηρυξη πρεπει να εχειεκπληρωσει στρατιωτικς υποχρεωσεις ετσι/;
Ναι και Ι1 οπωσδήποτε
Όταν αποφασίσεις να γράφεις με ένα όνομα τότε θα σε πάρω στα σοβαρά
Greek_Army
Greek_Army
Οχι 23 ειμαι κερδιζα χρονια. Στην αστυνομια μπορεις να μπεις μεχρι 26 χρονων.
Σιγουρο αυτο για το στρατο; Γιατι σημερα αλλα εμαθα.
δεν μιλαω για την προκυρηξη που κανεις χαρτια με μορια κτλ. Για την προκυρηξη της πυροσβεστικης ακαδημιας που ζηταει ατομα για αξιωματικους, οπως την προκυρηξη εισαγωγης στις σχολες αστυφυλακων και αξιοματικων αστυνομιας. Τετοια προκυρηξη εννοω Το λεω επειδη ειναι σχολη στυλ σαν την αστυφυλακων.
Βεβαια θα παρω τηλ αυριο στη σχολη να μαθω.
δεν μιλαω για την προκυρηξη που κανεις χαρτια με μορια κτλ. Για την προκυρηξη της πυροσβεστικης ακαδημιας που ζηταει ατομα για αξιωματικους, οπως την προκυρηξη εισαγωγης στις σχολες αστυφυλακων και αξιοματικων αστυνομιας. Τετοια προκυρηξη εννοω Το λεω επειδη ειναι σχολη στυλ σαν την αστυφυλακων.
-
- Στρατηγός
Γιαννης έγραψε:Για την προκυρηξη της πυροσβεστικης ακαδημιας που ζηταει ατομα για αξιωματικους, οπως την προκυρηξη εισαγωγης στις σχολες αστυφυλακων και αξιοματικων αστυνομιας. Τετοια προκυρηξη εννοω Το λεω επειδη ειναι σχολη στυλ σαν την αστυφυλακων.
Δες αυτό που σου έδωσα παραπάνω
Μην ξεφεύγουμε και λέμε για στρατό, υπάρχει σχετικό θέμα σε άλλη ενότητα του φόρουμ
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
με λιγα λογια για να μπεςι στη σχολη ανθυποπυραγων (αξιοματικων δλδ), θα πρεπει να εισαι ηδη μονιμος πυροσβεστης για να εχεις το δικαιωμα να δωσεις πανελληνιες.Γιαννης έγραψε:Οχι 23 ειμαι κερδιζα χρονια. Στην αστυνομια μπορεις να μπεις μεχρι 26 χρονων.
τωρα περιμενουμε προκηρυξη για 5ετια. Μετα που θα γινεςι πυροσβεστης, θα εχεις το δικαιωμα; Αυτο ειναι το ερωτημα.:/
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Καλησπερα. Εγω τελειωνω τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις τον αυγουστο. Εαν βγει η προκυρηξει πριν, μου ειπαν πως μπορω να κανω τα χαρτια μου, δεδομενο πως εαν με παρουν θα εχω απολυθει. Πιο πολυ ρωταω για την πυροσβεστικη, αφου ακουγεται πως θα βγει αρχες ιουνιου.
Πολλα θα συμβουν ακομη τα καλυτερα ερχονται. Αυτη η προκυρηξη για αλλημια φορα υποστηριζει τους εποχιακους κ τους αλλους που συμμετεχουν στην πυροσβεστικη τους εχει για διακοσμητικα στοιχεια. Εμεις ειμαστε εθελοντες προσφερουμε ολο το χρονο κ το αγαπουμε αλλα οχι να μας φερθουν τοσο αδικα. Εχουμε κ εμεις προσωντα που τωρα πια δεν εχουν καμια σημασια. Πιστευουμε πως ολλα γινονται καθαρα κ μονο για να κερδισει η κυβερνηση ψηφους κ να μην σταματησουν ποτε τα ρουσφετια κ ειδικα τωρα. Θα μου πειτε ποτε εγινε σε αυτο το κρατος κατι αξιοκρατικο για να γινει κ τωρα: Λυπαμαι που ολλα ειναι τοσο αδικα. Φυσικα στην προκυρηξη δεν χωρανε οι εθελοντες που ειναι σαφως κ πιο λιγοι απο τους εποχικους γιατι πρεπει μονο αυτοι να γινουν μονιμοι που ειναι κ εκπαιδευμενοι που εχουν του κοσμου τα πτυχια κ πρεπει καποιος να τους παρει απο το χερακι κ να τους βαλει στο σωμα. Ντροπη κ παλη ντροπη. Τοτε εμας γιατι μας εχουν για πιο λογο να υπαρχουμε οταν δεν μας βοηθανε σε τιποτα; Πρεπει επιτελους να γινει κατι να μην αφησουμε να κυριαρχισει το αδικο. Δειτε εσεις οι υπευθυνοι κ κατι μια φορα σοβαρα. Εμεις οι εθελοντες καθε μερα θα το λεμε κ δεν θα επιτρεψουμε να καταπατηθουν τα δικαιωματα μας ζητουμε ισα πραγματα κ ιση αντιμετωπιση.
Εσυ καλα τα λες αλλα δεν νομιζω να αγγιζεις κανενα... Παραμονο πολιτες ανεργους. Και κυριως εθελοντες!
Πού κάνουμε την αίτηση; Γνωρίζει κανείς?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες