Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
marxi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από marxi »

Μιλησα σημερα με ενα φιλο πυροσβεστη μονιμο κ μου ειπε οτι στις 16 του μηνος θα βγει η προκυρυξη...
george

Δημοσίευση από george »

Μακαρι να βγει αδερφε αλλα κατι με φοβιζει και μου λεει που θα τους παει 4000πυροσβεστες μεσα σε τοσο δυσκολη οικονομικη κατασταση. Μηπως αναβαλλουν την ποληποθητη προκυρηξη να ανακαμψουμε λιγο κτλ κτλ που ξερουν να λενε. Μεσα στην κριση ο κοσμος απολυεταικαι και Το κρατος δεν εχει μια και εμεις κουβεντιαζουμε με τα α@... Δια μας σορρυ κιολας. Θα πουλησουμε την ακροπολη σε λιγο και εμεις το χαβα μας ρε φιλε. Για ολα σιγουρα φταινε οι Ηλιθιοι πολιτικοι που τα εφαγαν και τρεχουμε και δε φτανουμε. Μη φανταστεις οτι ανηκω καπου και τα λεω αυτα. Μου αρεσει παρα πολυ το πυροσβ σωμα και μαλιστα ειμαι και Εθελοντης αλλα δε βλεπω το ονειρο μας να γινει πραγματικοτητα λογω δημοσιου Χρεους που δε σβηνει με τιποτα... Δυστυχως οι προσληψεις θα ειναι πιστευω με το σταγονομετρο και αν βγαινουν οπως παμε προκυρηξεις θα εναι για 70-80 ''τυχερα'' ατομα. Το πιασες; Μακαρι να υπερβαλλω και να λεω βλακειες αλλα με οτι ακουμε δεν ειναι τιοτα σιγουρο... Ζητω συγγνωμη για την απογοητευση και την απελπισια που προκαλεσα αλλα ευχομαι να διαψευστω.
Κωστας Χανια

Δημοσίευση από Κωστας Χανια »

Παιδες τωρα παρακολουθουσα ειδησεις, και βγηκε ο αρχηγος της Πυροσβεστικης και ειπε οτι εντος ημερων θα βγει η πολυποθητη προκυρηξη... Για να δουμε

αγνωστος

Δημοσίευση από αγνωστος »

Ο κυβος ερριφθη για την προκυρηξη...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από electrolisa »

Κωστας Χανια έγραψε:Παιδες τωρα παρακολουθουσα ειδησεις, και βγηκε ο αρχηγος της Πυροσβεστικης και ειπε οτι εντος ημερων θα βγει η πολυποθητη προκυρηξη... Για να δουμε

ετσι βγηκε ο αρχηγος;

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Μήπως ξέρει κάποιος εάν θέλουμε να κάνουμε προσφυγή της προκύρηξης, που πρέπει να απευθυνθούμε;
poliths

Δημοσίευση από poliths »

Καλησπέρα, βγήκε η προκύρηξη;
dimosM
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimosM »

Καλησπερα σασ... http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10177&spec=job&type=1 ... Πιστευω κοντοζυγωνουμε

μονιμωσ π,σ

Δημοσίευση από μονιμωσ π,σ »

Η 4000 χιλιαδες που περνει ειναι για εποχιακους για 4 χρονια. Απλα θα ερχεσε οταν ξεκιναει η σεζον θα καθεσε 3 με 4 μηνες και θα φεβγεις απλα Η διαφορα ειναι οτι θα ερχεσε καθε χρονο χωρεις να κανεις τα χαρτια σου και χορεις να περνας απο τα αθληματα
μεγιστιας

Δημοσίευση από μεγιστιας »

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "το φετινό καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο που θα απασχοληθούν ως εποχικοί. Μετά την επαγγελματική τους αποκατάσταση, που θα γίνει με κριτήρια που ορίζει η προκήρυξη, θα δουλεύουν όλο το χρόνο, θα έχουν ασφάλιση, θα προσφέρουν όπως και οι μόνιμοι πυροσβέστες όλοι μαζί πλέον, θα λυθεί το εργασιακό και θα έχομε μια ειρήνη στο προσωπικό ώστε να είναι απερίσπαστοι και να έχομε αποτελέσματα σαν υπηρεσία".

αυτο ειναι ενα αποσπασμα απο το παραπανω λινκ. Δεν γραφει για 7,8 μηνες να δουλευουν μονο. Μιλησαν καθαρα για προσωπικο που θα εργαζετε κανονικα.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από electrolisa »

μονιμως π, σ έγραψε:Η 4000 χιλιαδες που περνει ειναι για εποχιακους για 4 χρονια. Απλα θα ερχεσε οταν ξεκιναει η σεζον θα καθεσε 3 με 4 μηνες και θα φεβγεις απλα Η διαφορα ειναι οτι θα ερχεσε καθε χρονο χωρεις να κανεις τα χαρτια σου και χορεις να περνας απο τα αθληματα
αδερφε εισαι σιγουρος γι αυτο π λες; Απο το λινκ π εδωσε ο φιλος πιο πανω καταλαβα οτι θα ειναι αυτοι π λεγεται τοσο καιρο 5ετους υποχρεωσης. Αλλωστε σε ενα σημειο στο κειμενο γραφει " Σημειώνεται ότι οι εποχικοί πυροσβέστες είναι 5.375. Η προκήρυξη προβλέπει την πρόσληψη 3.400 από αυτούς καθώς και 600 πολιτών. " πραγμα π σημαινει οτι απο τους 5.375 εποχικους, θα μονιμοποιηθουν οι 3.400 + τους πολιτες. Δηλαδη αυτοι θα γινουν 5ετιας πυροσβεστες. Μιλαω σωστα; Εικόνα

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
μονιμος

Δημοσίευση από μονιμος »

Θα δουλεουν ολο το χρονο βοηθητικα στους μονιμους. Μετα την 5ετια μονιμοποιουνται αυτοι που ειναι κατω τον 40 κατα τον χρονο υποβολης των δικαιολογητικων της προκυρηξης της 5ετιας και οι υπολοιποι ξανα 5ετια. Αυτος που το εγραψε δεν τα ξερει καλα μου φαινεται. Αλλος μονιμος ειμαι εγω οχι αυτον που ρωτας.

freya

Δημοσίευση από freya »

Παιδια βγηκε η προκυρηξη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

freya έγραψε:Παιδια βγηκε η προκυρηξη;

Αν είχε βγει θα γινότανε χαμός εδώ μέσα, οπότε ακόμα αναμένουμε...
panos_vas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από panos_vas »

Καλημερα σας! Καλη επιτυχια ευχομαι σε ολους τους ενδιαφερομενους! Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, επειδη και εγω ενδιαφερομαι να κανω τα χαρτια μου, ως υποχρεωτικο προσον θελουν και διπλωμα Γ κατηγοριας; Εγω δλδ που δεν εχω την ξεχναω την προκηρυξη της πυροσβεστικης; Αναφερομαι παντα για τις 600 θεσεις των πολιτων που θα ειναι διαθεσιμες.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες