Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)
Γιατι να παρετε περισσοτερα; Επειδη κανατε αλματα που πληρωθηκατε κιολας; Ο ανταρτης αραγε; Η χειμερινη; Εκτος και αν τα κανετε αυτα στα αλεξιπτωτα δεν γνωριζω...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Εγω εκανα ανταρτη, πενηνταρα, χειμερηνη, αμφιβια, παρελλαση στο συνταγμα,2ημερο βολων στην θηβα, κατι σαν αποστολη και φυσικα τα αλματα. Κανουμε οτι κανουν ολοι οι αλλοι μαζι + συν τα αλματα.
Ε και; ολοι τα κανουν αυτα στις εδ πλην τα αλματα... και τι σημαινει αυτο; τα 500 μορια που περνετε δεν σας φτανουν; ή μηπως πρεπει να σας κανουμε αξιωματικους στην πυροσβεστικη; ελεος...
Λοιπον αλανια αραχτε. Περαστε απο προεδρικη φρουρα κ μην κανετε διακρισεις με τις ειδικες δυναμεις. Αδικια ειναι που μπηκε τα τελευταια 2 χρονια και τοσες σειρες πριν τα παιδια δεν πηρανε ουτε μοριο. Κ κατι για σεκιουριταδες κ στρατονομιες που γραψανε μερικοι μαλλον κανουν πλακα. Κ κατι για τα αγγλικα, παλι καλα που δεν ειναι απαραιτητα γιατι υπαρχουν πολλοι μαχιμοι στο φουλ που δεν ξερουν γρι γιατι να μην μπουν αυτα τα παιδια; Ας μαθουν οι ξενοι ελληνικα... Στην ελλαδαρα μονο ελλας...
Τα αγγλικα υπαρχουν σε ολες τις προκυρηξεις φιλε... Και γενικα οι ξενες γλωσσες... Τωρα αν εσυ μαζευεις τα απαραιτητα μονο με ΕΔ και απολυτηριο μαγκια σου...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 33
Εννοεί ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιος πτυχίο ξένης γλώσσας για να γίνει ειδικός φρουρός
Ναι κυριε greek καταλαβα τι εννοει το παλικαρι! Απλα εκανα το σχολιο μου
Κυριε 310lele αν η καθε ξενη γλωσσα δεν υπηρχε καν στην προκυρηξη τοτε ο μ. Ο θα'τανε λιγο πιο κατω, ως αποτελεσμα πολλα παιδια με αψογη την ελληνικη που δεν μπηκανε για 1 μοριο ισως ητανε μεσα. Τωρα ως αναφορα εμενα π ρωτησες δεν μαζευω τα μορια για ε. Φ, εχω 2 μορια κατω απο των τελευταιο, δυστηχως. Ευτυχως ομως με τα μορια της ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ειμαι επιτυχων στους 725, αν τελειωσει καποτε. Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους για καθε μια προκυρηξη χωριστα. Ο ΘΕΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...
Συγνωμη αλλα ειμαι λιγο χαζουλης... Οταν λες αψογη την ελληνικη; Εννοεις μεγαλο απολυτηριο;
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
lele έγραψε:Κυριε 310lele αν η καθε ξενη γλωσσα δεν υπηρχε καν στην προκυρηξη τοτε ο μ. Ο θα'τανε λιγο πιο κατω, ως αποτελεσμα πολλα παιδια με αψογη την ελληνικη που δεν μπηκανε για 1 μοριο ισως ητανε μεσα. Τωρα ως αναφορα εμενα π ρωτησες δεν μαζευω τα μορια για ε. Φ, εχω 2 μορια κατω απο των τελευταιο, δυστηχως. Ευτυχως ομως με τα μορια της ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ειμαι επιτυχων στους 725, αν τελειωσει καποτε. Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους για καθε μια προκυρηξη χωριστα. Ο ΘΕΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...
Και επισης αν δεν εδιναν 5 μορια στους τσολιαδες θα ηταν η βαση πιο κατω και θα εμπαιναν ατομα με αψογη την ελληνικη. Θα βγαλουμε ετσι ακρη; Το θεμα ειναι με ποια λογικη εδωσαν 5 μορια στους τσολιαδες. Τι αποκομισαν αυτα τα παιδια απο τη θητεια τους σαν τσολιαδες που θα τους βοηθησει αυριο να κανουν καλυτερα την υπηρεσια απο καποιον που υπηρετησε στο πεζικο;
Το θεμα δεν ειναι τσολιαδες καταδρομεις αλεξιπτωτιστες... Ο καθενας μπορει να ειναι proud για το οτιδηποτε εβγαλε. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει με το αψογη την ελληνικη... Αγγλικα για παραδειγμα χρειαζονται... Αν χρειαστει να μιλισεις με ξενους; Τι θα τους πεις;put the kot down slowly;
Apache ακου γιατι μαλλον δεν εχεις γνωση. Το σωμα της Π. Φ ειναι απ'τα πιο επιλεκτα στην ελλαδα κ το μονο που κανει παρελαση καθε χρονο στην Αμερικη. Μαθε πρωτα κ μετα γραψε. Κ για να περασεις την εκπαιδευση πρεπει να φτυσεις αιμα. Τα παιδια αξιζουν 6 μορια οχι 5. Κ αν θες να ξερεις εγω πηρα τα 5 μορια κ δεν ημουν τσολιας, ημουν στο Μ. Λ. Α. Τ, το οποιο ανηκει στην Π. Φ οπως κ ο Λ. Δ... Οσο για τις Ε. Δ καλως περνουνε 5μορια, παρολο π υπαρχουν κ γιωταδες, εγω αναφερθηκα για κατι στρατονομιες κ κατι σεκιουριταδες π γραψανε καποιοι.
EΝνοω οτι παρολο π τελειωσαν ενα λυκειο η Τ. Ε. Ι η Α. Ε. Ι αλλα χωρις να εχουνε αγγλικα μεινανε εκτος για ενα μοριο που δινει για π. Χ το lower c, τπτ παραπανο. Οσο για το πως θα μιλησουν με ξενους, μηπως ξερεις να μου απαντησεις αν αυτοι που μπαινουν αστυφυλακων η αξιωματικων απο το λυκειο για να μπουν πρεπει να ξερουν καποια ξενη γλωσσα αλλιως δεν μπαινουν; Αυτοι πως θα μιλησουν. Με σηματα μορς?
Εγω μιλαω γενικα για τις ξενες γλωσσες οτι ειναι σωστο κριτηριο μοριοδοτησης τωρα το πως θα μιλανε εγω οσους φιλους και γνωστους εχω που ειναι στην ελας γνωριζουν
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
lele έγραψε:Apache ακου γιατι μαλλον δεν εχεις γνωση. Το σωμα της Π. Φ ειναι απ'τα πιο επιλεκτα στην ελλαδα κ το μονο που κανει παρελαση καθε χρονο στην Αμερικη. Μαθε πρωτα κ μετα γραψε. Κ για να περασεις την εκπαιδευση πρεπει να φτυσεις αιμα. Τα παιδια αξιζουν 6 μορια οχι 5. Κ αν θες να ξερεις εγω πηρα τα 5 μορια κ δεν ημουν τσολιας, ημουν στο Μ. Λ. Α. Τ, το οποιο ανηκει στην Π. Φ οπως κ ο Λ. Δ... Οσο για τις Ε. Δ καλως περνουνε 5μορια, παρολο π υπαρχουν κ γιωταδες, εγω αναφερθηκα για κατι στρατονομιες κ κατι σεκιουριταδες π γραψανε καποιοι.
Ενημερωσεμε σε παρακαλω γιατι οντως δεν εχω ιδεα, ποια ηταν η εκπαιδευση που περασαν και ποια η εμπειρια που αποκομισαν ωστε να θεωρουνται ειδανικοτεροι απο εναν πεζικαριο για να εργαστουν ως ειδικοι φρουροι;
Οσο αναφορα το θεμα με τα αγγλικα και γενικα τις ξενες γλωσσες που βλεπω πως διαφωνεις να σε ενημερωσω τα κριτηρια της μοριοδοτησης ειναι ετσι γιατι θεωρουνται επιπλεον προσον για καποιον στην τελεση του επαγγελματος... Καλως η κακως στην Ελλαδα ερχονται και τουριστες που δεν ξερουν ελληνικα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 12 επισκέπτες