Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

mihalis19 έγραψε:Παιδιά έχω μια απορία. Έχω δει 5.000 διαφορετικά πράγματα για τα αθλήματα. Σε ότι αφορά τις έλξεις. Πως πρέπει να γίνονται; Παίζει ρόλο ο τρόπος πιασίματος;(Δεν ξέρω πως λέγεται η καθε άσκηση) αλλα θα το περιγράψω όπως το βλέπω. Παίζει ρόλο αν θα κοιτάς τα νύχια σου ή αν θα είναι από την άλλη μεριά το πιάσιμο; Ευχαριστώ.

Πως κάνουμε μονόζυγο (έλξεις) ;

mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από mihalis19 »

Ευχαριστώ για το topic δεν το είχα δει.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Greek_Army έγραψε:
mihalis19 έγραψε:Παιδιά έχω μια απορία. Έχω δει 5.000 διαφορετικά πράγματα για τα αθλήματα. Σε ότι αφορά τις έλξεις. Πως πρέπει να γίνονται; Παίζει ρόλο ο τρόπος πιασίματος;(Δεν ξέρω πως λέγεται η καθε άσκηση) αλλα θα το περιγράψω όπως το βλέπω. Παίζει ρόλο αν θα κοιτάς τα νύχια σου ή αν θα είναι από την άλλη μεριά το πιάσιμο; Ευχαριστώ.

Πως κάνουμε μονόζυγο (έλξεις) ;

συγνωμη για το spam αλλα greek_army... Εχω να σου πω Φιλε μου Οτι εχεις γραψει ιστορια σε αυτο το forum...

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
n1k0s

Δημοσίευση από n1k0s »

Καλησπέρα, είναι η 1η φορά που γράφω αν και παρακολουθώ το φόρουμ αρκέτο καιρό.
Θα ήθελα να ρωτώσω κάτι, έκοψα την αναβολή μου και μπαίνω νοέμβρη. Δήλωσα ειδικές δυνάμεις, ενδιαφέρομαι για αλεξίπτωτα, έπρεπε να το δηλώσω στην διακοπή της αναβολής ή φτάνει που δήλωσα ειδικές; Στο χαρτί κατάταξης έρχετε μόνο καταδρομέας ή πχ καταδρομέας αλεξιπτωτιστής;
Γνωρίζω οτι έρχεται κλιμάκιο οπου και αν παρουσιαστώ. Απλά ο υπάλληλος του στρατολογικού ήταν μή συζητήσιμος. Ευχαριστώ!
sas

Δημοσίευση από sas »

Φίλε Νίκο όταν μας ενδιαφέρει κάτι το ψάχνουμε και λίγο. Αυτά που ρωτάς έχουν ερωτηθεί τουλάχιστον 20 ΦΟΡΕΣ και άλλες τόσες έχουν απαντηθεί!

Τώρα όσον αφορά εμενα θέλω πολύ να μπω στη ΣΧ. ΑΛ λόγω του ότι με συναρπάζει η ιδέα τις πτώσης με αλεξίπτωτο (θα πλήρωνα για να το κάνω) όμως με προβληματίζει το γεγονός ότι μικρότερος είχα βρογχικό άσθμα (πλέον έχω θεραπευτεί ούτε θεραπείες ούτε σπρέυ ούτε τίποτα, απλά με πιάνει αραιά και που δύσπνοια ιδιαιτερα τις ζεστες μέρες του καλοκαιριού, βεβαια καπνίζω και σα που****) παρόλα αυτά είμαι αθλητικό άτομο και με 1,2 μήνες προπόνηση δε θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Vessty »

Παιδια μπορει καποιος να πει σιγουρα αν τους βαζουν να τρεξουν η οχι; Τελικα ειναι 1000μ η 1650μ; Κατα προτιμηση απο τις τελευταιες ΕΣΣΟ.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Vessty έγραψε:Παιδια μπορει καποιος να πει σιγουρα αν τους βαζουν να τρεξουν η οχι; Τελικα ειναι 1000μ η 1650μ; Κατα προτιμηση απο τις τελευταιες ΕΣΣΟ.

306 09α 1600 μετρα είναι το μίλι αδερφέ. Αν εχουνε αλλάξει τοσο πολυ απο τοτε που πηγα και δεν τρέχουν καθολου για να περάσουν τοτε να ονομαστεί κολέγιο σιγά σιγα και η σχαλ
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Να ρωτήσω κατι. Αυτην την στιγμή έχω φτάσει τα εξής.
Μίλι σε 7:15
Έλξεις με ανοιχτή λαβή 10
Κάμψεις 40
Κοιλιακούς 40

Είμαι οκ λέτε;
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

10κωστας50 έγραψε:
Vessty έγραψε:Παιδια μπορει καποιος να πει σιγουρα αν τους βαζουν να τρεξουν η οχι; Τελικα ειναι 1000μ η 1650μ; Κατα προτιμηση απο τις τελευταιες ΕΣΣΟ.

306 09α 1600 μετρα είναι το μίλι αδερφέ. Αν εχουνε αλλάξει τοσο πολυ απο τοτε που πηγα και δεν τρέχουν καθολου για να περάσουν τοτε να ονομαστεί κολέγιο σιγά σιγα και η σχαλ
Eυχαριστω. Να ρωτησω κατι ακομα το μιλι σε 7΄20 η 8 λεπτα;
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Το μίλι είναι σε κάτω απο 7:30 για να μπουμε στην σχαλ. Πιο μετα ειναι πιο απαιτητικο και παει κατω απο 7:00
D

Δημοσίευση από D »

Γεια σας παιδιά
Είμαι πτυχιούχος ιατρικής και θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν γνωρίζετε, πως μπορεί να πάει κάποιος σαν γιατρός στα αλεξίπτωτα καθώς λόγω της φύσης της εκπαίδευσης εκεί, είναι σχολείο για πρώτες βοήθειες σε ορθοπεδικά περιστατικά.
Επίσης ο γιατρός εκεί μπορεί να εκπαιδευτεί και να κάνει άλματα;
Ευχαριστώ
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Για πείτε ρε παιδια!(Πριν 3 μηνύματα) τι λέτε τελικά; Τι νομίζεται ότι πρέπει να αυξήσω για να μπω στην σχαλ?
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Λιγο το μιλι μονο. Τ αλλα ειναι καλα
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

Ευχαριστω για την απαντηση παιδια. Οποτε στο μιλι θελω πολυ δουλεια γιατι το εκανα 7΄40. Καμψεις, ελξεις, κοιλιακους ανετα. Καμια καλη ασκηση εχετε να προτεινετε εκτος απο τρεξιμο μονο?
mihalis19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ευχαριστώ και εγώ για την απάντηση.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης