Προκήρυξη για ΕΕΦΟΠ (2011)
Αν κάποιος απολύθηκε σαν έφεδρος αξιωματικός, δεν έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση?
Αντε καλη αρχη 700ε και τα μυαλα στα κάγκελα
Για μια δαγκωμενη τυροπιτα. Αλλα τι να κανει ο κοσμος. Δεν υπαρχουν δουλειες, εκει βασιζονται για να βρουνε κοσμο. Σε αντιθετη περιπτωση θα πατωνε. Τωρα μπορει και να πιασει ο θεσμος
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Αλλοι δουλευουν για 300ε... Οποτε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
giorgos έγραψε:Αν κάποιος απολύθηκε σαν έφεδρος αξιωματικός, δεν έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση;
Το έχουμε ξαναπεί δεν γίνεται
Καλησπερα, ξερει καποιος σιγουρα αν οι εεφοπ θα εχουν ωραριο ή θα ειναι φανταραδες;
-
- Στρατηγός
zisis έγραψε:Καλησπερα, ξερει καποιος σιγουρα αν οι εεφοπ θα εχουν ωραριο ή θα ειναι φανταραδες;
Λογικά θα έχουνε ωράριο, κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει σίγουρα γιατί ο θεσμός δεν έχει λειτουργήσει
Ναι αλλα δεν αναφερουν γι αυτο και φοβαμαι μηπως σκασει βομβα και πουνε πως θα ναι χωρις ωραριο και δεν παει κανεις
Απ'ο, τι διάβασα παραπάνω έχει ξεκινησει η δήλωση ενδιαφεροντος απο τους εν ενεργεια οπλίτες.
θέλω να ρωτήσω αν ξερει καποιος, αν έχει ξεκινησει η διαδικασία και για τους έφεδρους
θέλω να ρωτήσω αν ξερει καποιος, αν έχει ξεκινησει η διαδικασία και για τους έφεδρους
-
- Στρατηγός
επισκέπτης έγραψε:Απ'ο, τι διάβασα παραπάνω έχει ξεκινησει η δήλωση ενδιαφεροντος απο τους εν ενεργεια οπλίτες.
Δεν συμμετέχουνε έφεδροι αξιωματικοί στον θέσμο πόσες φορές θα το πούμε;
Greek_Army έγραψε:επισκέπτης έγραψε:Απ'ο, τι διάβασα παραπάνω έχει ξεκινησει η δήλωση ενδιαφεροντος απο τους εν ενεργεια οπλίτες.
Δεν συμμετέχουνε έφεδροι αξιωματικοί στον θέσμο πόσες φορές θα το πούμε;
λεβέντη μου, όταν λέω έφεδροι εννοώ όσοι οπλίτες εχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικες τους υποχρεώσεις και εχουν μπεί στην εφεδρεία...
Και εσύ που το ξέρεις; Μήπως διάβασες την διαταγή; Φυσικά και επιτρέπεται να υποβάλει αίτηση επανακατάταξης έφεδρος, με την μονη προϋπόθεση ότι η επανακατάταξη του γίνετε στην ακριβώς επομενη EΣΣΟ, σε αντίθεση με τους οπλίτες που γίνετε αμεσος!Greek_Army έγραψε:giorgos έγραψε:Αν κάποιος απολύθηκε σαν έφεδρος αξιωματικός, δεν έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση;
Τώρα σε ότι αφορά τους εφεδρους αξιωματικούς, καλύτερα να πάρετε τηλέφωνο στα στρατολογικά γραφεία να ρωτήσετε, γιατί εγώ που διάβασα την διαταγή δεν γραφει καμια απαγόρευση εφεδρου αξιωματικού να υποβάλει αίτηση επανακατάταξης, αν και τα προσόντα επιλογής είναι ακριβώς τα ίδια με τους OBA, και από ότι θυμάμαι είχαμε έναν OBA που ήταν ΔΕΑ, αλλα καλύτερα να ρωτήσετε!
-
- Στρατηγός
army_boy έγραψε:Και εσύ που το ξέρεις; Μήπως διάβασες την διαταγή;Greek_Army έγραψε:giorgos έγραψε:Αν κάποιος απολύθηκε σαν έφεδρος αξιωματικός, δεν έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση;
Απ'όσα έχω διαβάσει και βάση της ιεραρχίας που αναφέρεται ότι θα έχει ο ΕΕΦΟΠ λέει ότι θα είναι κατώτερος από τους ΕΠΟΠ κτλπ.
Για σας παιδια θα ηθελα να ροτισω τα εξεις : Οταν λεει οτι θα έχουν υποχρεώσεις και δικαιώµατα οπλιτών θητείας τι ενοει; Οτι καθήκοντα έχουν οι κληρωτοί πχ αγκαριες τύπου καθάρισμα σκούπισμα;
Και κατά δεύτερον σε αποστολές εξωτερικού για τι χρήματα μιλάμε;
Συγνώμη αν γίνομαι υπερβολικός αλλα ι κληρωτή ήταν του κλότσου και του μπάτσου θα υπάρχει κανένας σεβασμός τουλάχιστον τις τάξης των οβα;
Επίσης κάτι που ξέχασα να ρωτήσω είναι αν θα υπάρχουν λεφτά παραμεθορίου
Και κατά δεύτερον σε αποστολές εξωτερικού για τι χρήματα μιλάμε;
Συγνώμη αν γίνομαι υπερβολικός αλλα ι κληρωτή ήταν του κλότσου και του μπάτσου θα υπάρχει κανένας σεβασμός τουλάχιστον τις τάξης των οβα;
Επίσης κάτι που ξέχασα να ρωτήσω είναι αν θα υπάρχουν λεφτά παραμεθορίου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες