Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2011)
Ο Χριστός κ η Παναγία τι άλλο θα ακούσω όχι δεν έχουν γίνει καν τώρα πως αυτός τις πέρασε και χάρηκε και τόσο ιδέα δεν έχω !
- Titis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Ρε μπας και έκανε τα 100 μέτρα σε 8 δεύτερα και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ;BILL έγραψε: Παιδια οι αθλητικες δοκιμασιες για τις στρ. Σχολες εχουν γινει; Ακουσα οτι εδω στη θεσ/νικη Ενας υποψηφιος Πεθανε ή ειναι σε κωμα στο νοσοκομειο επειδη ανεβηκε πανω στο στυλο φωτισμου του καυτατζογλειου απο χαρα γιατι περασε τις εξετασεις και επαθε ηλεκτροπληξια.

- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Το παιδί αυτό πέρασε στις αθλητικές για ΤΕΦΑΑ, δεν ήταν για στρατιωτικές, και επειδή έπιασε καλή βαθμολογία (εκεί όσο καλύτερη απόδωση έχεις, πέρνεις παραπανω βαθμούς που επηρεάζουν την βαθμολογία σου) και καθώς πανηγύριζε έπιασε ένα στύλο, και έπαθε ηλεκτροπληξία
Και γω αυτο νομιζω οτι συνεβη. Παντως ολα τα ηλιθια καναλια και οι εφημεριδες που δεν κανουν καμια απολυτως ερευνα αλλα μονο αναδημοσιευουν κλεμενες πληροφοριες ειπαν οτι ηταν για τις στρ. Σχολες. Και γω υποψιαστηκα οτι ηταν για τα ΤΕΦΑΑ. Μηπως ξερετε αν ειναι καλα στην υγεια τωρα;(συγγνωμη που ξεφευγω απο το θεμα)
Φίλε δεν είμαι σίγουρος, αλλά θα σε συμβούλευα να τα σταματήσεις τουλάχιστον καμιά βδομάδα πριν αρχίσεις τις ΠΚΕ επειδή μπορεί να βρουν κάτι στις αιματολογικές (στην κρεατίνη αναφέρομαι κυρίως)Αλέξης έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν τα συμπληρώματα διατροφής (πρωτείνες-κρεατίνες) αποτελούν πρόβλημα για την εισαγωγή στη σχολή, με την έννοια αν ελέγχονται πρίν τις αθλητικές δοκιμασίες;
Φίλε μου ποικίλουν οι απόψεις. Γνωρίζω παιδιά που λένε ότι κόπηκαν για 5 δευτερόλεπτα επιπλέον στο χιλιαριguest* έγραψε:Παιδια σε σχολες οπως η ΣΣΑΣ και η ΣΑΝ κοβουν ευκολα στα αθληματα; Αν καποιος εχει πολυ μικρη αποκλιση στη σφαιρα ή στο 1000αρι, μπορουν να τον περασουν; Γτ εχω ακουσει πως γινεται. Στις γυναικες ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα;

Στο άλμα εις ύψος, αν ακουμπήσουμε τον πύχη αλλά δεν πέσει, θεωρείται έγκυρο το άλμα. Έτσι;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω έτσι όπως το λες είναι αλλά και πάλι το 1.05 είναι πολύ λίγο, σιγά
Αν τον ακουμπήσεις δεν πειράζει, μην τον ρίξεις μόνο
Ναι λίγο είναι, αλλά έχω τραυματιστεί και δεν μπορώ να σηκώσω πολύ ψηλά το πόδι μου και μερικές φορές βρίσκω. Γι' αυτό λέω. Αλλά δεν είναι 1.05 για το στρατό.1.00 είναι... Δεν το ρίχνω όμως, οπότε εντάξει. Εξάλλου μπορεί να μου έχει φύγει ο πόνος μέχρι τότε...
Παιδια καλησπερα! Ξερετε ποτε αρχιζουν τα αγωνισματα για τις στρατιωτικες σχολες; Απο που πρεπει να μαθω σε ποια πολη θα εξεταστω για τα αθληματα;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
ποια ήταν η σχολή πρώτης προτίμησής σου;
Όποια και αν είναι, μπες στο site της, βρες τηλέφωνο και πάρε αμέσως να ρώτήσεις πότε είναι οι ΠΚΕ για σένα και ό, τι άλλο δε γνωρίζεις (π. Χ. Που θα δώσεις). Γιατί νομίζω πως τελευταία στιγμή το θυμήθηκες και αν δε βιαστείς θα πάθεις καμιά νίλα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 9
Katerina έγραψε:Ναι λίγο είναι, αλλά έχω τραυματιστεί και δεν μπορώ να σηκώσω πολύ ψηλά το πόδι μου και μερικές φορές βρίσκω. Γι' αυτό λέω. Αλλά δεν είναι 1.05 για το στρατό.1.00 είναι... Δεν το ρίχνω όμως, οπότε εντάξει. Εξάλλου μπορεί να μου έχει φύγει ο πόνος μέχρι τότε...
μια χαρα 1.05 ειναι
στρατος δεν ειναι μονο τα σωματα
κυριως τα οπλα ειναι

- diplomaths
- Υπολοχαγός
αν στο άλμα δηλαδή περάσεις έτσι χαλαρά το όριο, φεύγεις και δεν κάνεις καθόλου τα άλλα;
για να είμαστε συγκεκριμένοι
και όταν λες αντιδράσεις της επιτροπής, τι εννοείς;
για να είμαστε συγκεκριμένοι
και όταν λες αντιδράσεις της επιτροπής, τι εννοείς;
Οχι φυσικα δεν σε διωχνουν τελειως αλλα επειδη στα αλματα και στην σφαιρα εχεις τρεις ευκαιριες απλα δεν τα κανεις τρεις φορες αφου τα περασες με την πρωτη... Κανονικα ολα τα αθληματα τα περνας... Οσο για τις αντιδρασεις βλεπε μορφασμους το πως σου μιλαν τι σου λεν και τετοια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες