Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Αλέξης »

Ο Χριστός κ η Παναγία τι άλλο θα ακούσω όχι δεν έχουν γίνει καν τώρα πως αυτός τις πέρασε και χάρηκε και τόσο ιδέα δεν έχω !
Άβαταρ μέλους
Titis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Titis »

BILL έγραψε: Παιδια οι αθλητικες δοκιμασιες για τις στρ. Σχολες εχουν γινει; Ακουσα οτι εδω στη θεσ/νικη Ενας υποψηφιος Πεθανε ή ειναι σε κωμα στο νοσοκομειο επειδη ανεβηκε πανω στο στυλο φωτισμου του καυτατζογλειου απο χαρα γιατι περασε τις εξετασεις και επαθε ηλεκτροπληξια.
Ρε μπας και έκανε τα 100 μέτρα σε 8 δεύτερα και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ;Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από diplomaths »

Το παιδί αυτό πέρασε στις αθλητικές για ΤΕΦΑΑ, δεν ήταν για στρατιωτικές, και επειδή έπιασε καλή βαθμολογία (εκεί όσο καλύτερη απόδωση έχεις, πέρνεις παραπανω βαθμούς που επηρεάζουν την βαθμολογία σου) και καθώς πανηγύριζε έπιασε ένα στύλο, και έπαθε ηλεκτροπληξία
BILL

Δημοσίευση από BILL »

Και γω αυτο νομιζω οτι συνεβη. Παντως ολα τα ηλιθια καναλια και οι εφημεριδες που δεν κανουν καμια απολυτως ερευνα αλλα μονο αναδημοσιευουν κλεμενες πληροφοριες ειπαν οτι ηταν για τις στρ. Σχολες. Και γω υποψιαστηκα οτι ηταν για τα ΤΕΦΑΑ. Μηπως ξερετε αν ειναι καλα στην υγεια τωρα;(συγγνωμη που ξεφευγω απο το θεμα)
Άβαταρ μέλους
Spakon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Spakon »

Αλέξης έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν τα συμπληρώματα διατροφής (πρωτείνες-κρεατίνες) αποτελούν πρόβλημα για την εισαγωγή στη σχολή, με την έννοια αν ελέγχονται πρίν τις αθλητικές δοκιμασίες;
Φίλε δεν είμαι σίγουρος, αλλά θα σε συμβούλευα να τα σταματήσεις τουλάχιστον καμιά βδομάδα πριν αρχίσεις τις ΠΚΕ επειδή μπορεί να βρουν κάτι στις αιματολογικές (στην κρεατίνη αναφέρομαι κυρίως)

guest* έγραψε:Παιδια σε σχολες οπως η ΣΣΑΣ και η ΣΑΝ κοβουν ευκολα στα αθληματα; Αν καποιος εχει πολυ μικρη αποκλιση στη σφαιρα ή στο 1000αρι, μπορουν να τον περασουν; Γτ εχω ακουσει πως γινεται. Στις γυναικες ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα;
Φίλε μου ποικίλουν οι απόψεις. Γνωρίζω παιδιά που λένε ότι κόπηκαν για 5 δευτερόλεπτα επιπλέον στο χιλιαριΕικόνα Και παιδιά που λένε ότι και σε 5 λεπτά να το κάνεις πάλι θα σε περάσουν. Μη βασίζεσαι σε κανένα. Κάνε το κατά δύναμιν για να πιάσεις τα όρια με καλή προπόνηση και ασε τους πάντες να βγάζουν φήμες.
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

Στο άλμα εις ύψος, αν ακουμπήσουμε τον πύχη αλλά δεν πέσει, θεωρείται έγκυρο το άλμα. Έτσι;

Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν είμαι σίγουρος, νομίζω έτσι όπως το λες είναι αλλά και πάλι το 1.05 είναι πολύ λίγο, σιγά
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Αλέξης »

Αν τον ακουμπήσεις δεν πειράζει, μην τον ρίξεις μόνο
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

Ναι λίγο είναι, αλλά έχω τραυματιστεί και δεν μπορώ να σηκώσω πολύ ψηλά το πόδι μου και μερικές φορές βρίσκω. Γι' αυτό λέω. Αλλά δεν είναι 1.05 για το στρατό.1.00 είναι... Δεν το ρίχνω όμως, οπότε εντάξει. Εξάλλου μπορεί να μου έχει φύγει ο πόνος μέχρι τότε...

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Παιδια καλησπερα! Ξερετε ποτε αρχιζουν τα αγωνισματα για τις στρατιωτικες σχολες; Απο που πρεπει να μαθω σε ποια πολη θα εξεταστω για τα αθληματα;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ποια ήταν η σχολή πρώτης προτίμησής σου;
Άβαταρ μέλους
Spakon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Spakon »

Όποια και αν είναι, μπες στο site της, βρες τηλέφωνο και πάρε αμέσως να ρώτήσεις πότε είναι οι ΠΚΕ για σένα και ό, τι άλλο δε γνωρίζεις (π. Χ. Που θα δώσεις). Γιατί νομίζω πως τελευταία στιγμή το θυμήθηκες και αν δε βιαστείς θα πάθεις καμιά νίλα.

billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από billaras »

Katerina έγραψε:Ναι λίγο είναι, αλλά έχω τραυματιστεί και δεν μπορώ να σηκώσω πολύ ψηλά το πόδι μου και μερικές φορές βρίσκω. Γι' αυτό λέω. Αλλά δεν είναι 1.05 για το στρατό.1.00 είναι... Δεν το ρίχνω όμως, οπότε εντάξει. Εξάλλου μπορεί να μου έχει φύγει ο πόνος μέχρι τότε...

μια χαρα 1.05 ειναι
στρατος δεν ειναι μονο τα σωματα
κυριως τα οπλα ειναι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

αν στο άλμα δηλαδή περάσεις έτσι χαλαρά το όριο, φεύγεις και δεν κάνεις καθόλου τα άλλα;
για να είμαστε συγκεκριμένοι
και όταν λες αντιδράσεις της επιτροπής, τι εννοείς;
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από PETER.D »

Οχι φυσικα δεν σε διωχνουν τελειως αλλα επειδη στα αλματα και στην σφαιρα εχεις τρεις ευκαιριες απλα δεν τα κανεις τρεις φορες αφου τα περασες με την πρωτη... Κανονικα ολα τα αθληματα τα περνας... Οσο για τις αντιδρασεις βλεπε μορφασμους το πως σου μιλαν τι σου λεν και τετοια...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες