Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2011)
- General*****
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδια ειναι κανεις μεσα στο φορουμ τωρα εχω μερικες αποριεσ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
General***** έγραψε:Καλησπερα παιδια ειναι κανεις μεσα στο φορουμ τωρα εχω μερικες αποριεσ
1. Αν η απορία σου είναι για το αν θα βγει προκήρυξη φέτος δεν το γνωρίζει κανένας
2. Οποιαδήποτε άλλη απορία έχεις που έχει να κάνει με τον θεσμό των ΕΠΟΠ υπάρχει ολόκληρη ενότητα που καλύπτει ότι αφορά τους ΕΠΟΠ ρίξε μια ματιά
γεωργοσ έγραψε:Καλησπερα θα βγει Προκυριξη και αν ναι ποτε;
Καλησπέρα, κανείς δεν γνωρίζει αλλά η πιθανότερη απάντηση είναι ότι δεν θα βγεί τώρα σύντομα προκύρηξη.
Γνωριζει κανενας αν θα βγει προκυρηξη εποπ γιΑ ΤΟ 2011 για αεροπορια η για στρατο ξηρας;
Κανείς δεν μπορεί να στο απαντήσεις αυτό, αλλά είναι εξαιρτικά χλωμό να έχουμε νέες προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του τρέχοντος έτους.
Σωστος ο Βαιος. Στο ιδιο κλιμα της γενιας αυτης. Καλα παμε...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:

yandr έγραψε:Κανείς δεν μπορεί να στο απαντήσεις αυτό, αλλά είναι εξαιρτικά χλωμό να έχουμε νέες προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του τρέχοντος έτους.
Παιδια ηρεμα εγω δεν νομιζω να βγει προκυρηξη πριν το 2013 και φυσικα αν βγει θα ειναι τυπου 5 ετιας χωρις να δινει το δικαιωμα παραμονης στο σωμα εκτος και αν η υπηρεσιακες αναγκες ειναι μεγαλες... (δυσκολο) ! Οσον αφορα την κοπελα που εχει τελειωσει λογιστικη επειδη ημουνα καποια χρονια στην πα θελω να τις πω οτι δεν μετρανε μονο τα χαρτια αλλα και η καρδια ειδα πολλους-ες που ειχαν τελειωσει αει, τει κτλ αλλα δεν μπορουσαν ουτε ενα τεστ κουπερ να βγαλουν και με το που τους ζοριζανε λιγο πηγαινανε κατευθειαν στον δκτη να παραπονεθουνη και ακομα χειροτερα εβαζαν τα κλαματα μεγαλοι ανθρωποι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες