Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2011)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
VASO

Δημοσίευση από VASO »

Λετε ρε παιδια να βγει για εποπ το 2011...
fereniki-rodo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από fereniki-rodo »

yΠομονη... ο καιρος θα δειξει...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από evi85 »

fereniki-rodo έγραψε:yΠομονη... Ο καιρος θα δειξει...

γνωμη μου είναι πως πιο πιθανό είναι να βγει για ΣΞ, αλλά επειδή είναι και κατάργηση θητείας σε αεροπορία και ναυτικό κανείς δεν ξέρει... Καλύτερα όμως να μιλήσουμε για το 2011 όταν έρθει με το καλό...
fereniki-rodo
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από fereniki-rodo »

Ο στρατος ξηρας θα παρει εεφοπ τωρα οποτε δυσκολο μου φαινεται να παρει σταθερο προσωπικο στο κοντινο μελλον. Βεβαια ολα τα σωματα μολις το Σεπτεμβρη πηραν στις μοναδες τους και αλλους εποπ. Θα δουμε τωρα...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

fereniki-rodo έγραψε:Ο στρατος ξηρας θα παρει εεφοπ τωρα οποτε δυσκολο μου φαινεται να παρει σταθερο προσωπικο στο κοντινο μελλον. Βεβαια ολα τα σωματα μολις το Σεπτεμβρη πηραν στις μοναδες τους και αλλους εποπ. Θα δουμε τωρα...

την 8η σειρά πήρανε...
savina
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από savina »

Ξερετε αν θα βγει καμια προκήρυξη για αεροπορια η στρατο; πειτε μου...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Greek_Army »

savina έγραψε:Ξερετε αν θα βγει καμια προκήρυξη για αεροπορια η στρατο; Πειτε μου...

πάμε πάλι. Όχι κανείς δεν γνωρίζει αν θα βγεί προκήρυξη
κατερινααα

Δημοσίευση από κατερινααα »

Τελειωσα τει λογιστικης και θελω να μπω εποπ αεροπορια. Θα βγει προκηρυξη; Λογω το οτι δεν θα παιρνουν ατομα για φαντάρους...
?

Δημοσίευση από ? »

... Αν ποτέ ξαναπάρουν επόπ θα αργήσουν, εδώ πάμε για χρεωκοπία και απολύσεις, σιγά μην πάρουν κόσμο. Επίσης το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν φαντάροι δεν λέει κάτι. Σίγα τα πόστα που κάλυπταν στην Αεροπορία και θα χρειαστούν και κόσμο. Μπορεί να ζητάνε ενίοτε Προσωπικό Αλλά θα είναι για περιορισμένες θέσεις. Θα κλείσουν πολλές περιφερειακές μονάδες και εγκαταστάσεις, θα μεταταχθεί πολύς κόσμος αλλού, οπότε πολλές θέσεις θα καλυφθούν. Εγώ όσο η Ελλάδα είναι υπό επιτήρηση, προκηρύξεις δεν βλέπω. Εδώ το Πάσχα και τις λοιπές γιορτές κόψανε λόγω κόστους όλες τις εκδηλώσεις και θα έχουν λεφτά για νέες θέσεις?
savina
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από savina »

Αυτό προσπαθώ να μάθω και εγώ αλλά δεν παίρνω απάντηση από κανέναν...
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

savina έγραψε:Αυτό προσπαθώ να μάθω και εγώ αλλά δεν παίρνω απάντηση από κανέναν...
δεν ξερει κανενας. Ουτε οι κυβερνωντες δεν γνωριζουνε.
κατερινααα

Ευχαριστω πολυ για την απάντηση... Φυσικα η απαντηση σου δεν με εκανε να ειμαι χαρουμενη... Και αυτο γιατι τελειωσα μια σχολη (λογιστικη) και δεν ξερω που να κατευθυνθω... Και αλλοι και αλλοι που δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα παιρνουν 1000 ευρω... Και εγω δεν μπορω να βρω δουλεια! Ειναι αδικια; Η οχι;
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

κατερινααα έγραψε:Ευχαριστω πολυ για την απάντηση... Φυσικα η απαντηση σου δεν με εκανε να ειμαι χαρουμενη... Και αυτο γιατι τελειωσα μια σχολη (λογιστικη) και δεν ξερω που να κατευθυνθω... Και αλλοι και αλλοι που δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα παιρνουν 1000 ευρω... Και εγω δεν μπορω να βρω δουλεια! Ειναι αδικια; Η οχι;
μην απελπιζεσαι. Και εγω πηγα ΑΕΙ για αλλου πηγαινα και αλλου βρεθηκα. Θα βρεθει μια λυση.
commando

Δημοσίευση από commando »

Το οτι εχεις καποια πτυχια κατερινα δεν σημαινει οτι κανεις για την πολεμικη αεροπορια η για καποιο αλλο σωμα... Αυτο εχει καταστρεψει τον στρατο και την αστυνομια! Μπαινει μεσα κοσμος μονο για να παιρνει 1000ε και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο...
κατερινααα

Μακαρι... Αλλα δεν βλεπω ωραια μερα... Αλλοι μου λενε να κανω μεταπτυχιακο αλλοι να μην κανω. Να δωσω πανελλαδικες για αστυνομια... Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Πανω στο επαγγελμα Δεν βρισκεται τιποτα. Εσυ μπορει να αποκατασταθηκες για αυτο μου το λες. Εγω που δεν εχω λεφτα να κινηθω; Και καθε μερα τα πραγματα γινονται χειροτερα... Μονο αισιοδοξα δεν τα βλεπω τα πραγματα! Σε ευχαριστω παντως... Μακαρι να ναι οπως τα λες!

commando έγραψε:Το οτι εχεις καποια πτυχια κατερινα δεν σημαινει οτι κανεις για την πολεμικη αεροπορια η για καποιο αλλο σωμα... Αυτο εχει καταστρεψει τον στρατο και την αστυνομια! Μπαινει μεσα κοσμος μονο για να παιρνει 1000ε και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο...

Αγαπητε μου φιλε... Τουλαχιστον εγω εχω καποια χαρτια αλλοι και αλλοι που εχουν μπει και δεν ξερουν ποσο κανει 1 και 1... ; Εχουν τελειωσει ενα γυμνασιο.(τραγικοοο) ντρεπομαι που το λεω... Πραγματικα. Η ενα λυκειο αυτοι κανουν δηλαδη; Απαντησε μου... Σε παρακαλω! ... ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες