Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2011)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Β, Γκενοβέζε Σουδάκι

Δημοσίευση από Β, Γκενοβέζε Σουδάκι »

DimitrisEllas έγραψε:
Β, Γκενοβέζε Σουδάκι έγραψε:Θα υπάρξει μείωση του αριθμού εισακτέων σε αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές από το 2012. Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτό, η πιθανότητα για προκήρυξη ΕΠΟΠ το 2012 είναι 0%, όπως και φέτος.

Με τόσες παραιτήσεις (ΕΠΟΠ) νομίζω πως θα βγάλουν

0%
Δεν θα βγαλουν. Ξεχασε το.
Bilaros

Δημοσίευση από Bilaros »

Παλικάρια έχω κάποιες απορίες...
σίγουρα μόρια για ΕΠΟΠ λένε είναι ΔΕΑ και ΕΔ.
για ΔΕΑ υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες ή όπου και να έχεις τελειώσει είναι το ίδιο;
στις Ε. Δ. Η ίδια ερώτηση, η μόνο από αλεξίπτωτα παίρνεις μόρια;
και επί την ευκαιρεία μία ακόμη ερώτηση ίσως οφ-τοπικ, πείτε ότι γίνομαι εποπ, στις ειρηνευτικές μπορώ να πάω κατευθείαν;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Με βαση τον προηγουμενο διαγωνισμο βγαζω 2460... Λες να τα κάνω τα χαρτια, εχω ελπίδες;

σσκ

Δημοσίευση από σσκ »

Κώστας έγραψε: Με βαση τον προηγουμενο διαγωνισμο βγαζω 2460... Λες να τα κάνω τα χαρτια, εχω ελπίδες;

Δεν παιζει αυτο που λεςΕικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κώστας έγραψε:Με βαση τον προηγουμενο διαγωνισμο βγαζω 2460... Λες να τα κάνω τα χαρτια, εχω ελπίδες;

Αποκλείεται να μιλάς για προκήρυξη εποπ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Φίλε μου δεν διαφαίνεται προκήρυξη ΕΠΟΠ στον ορίζοντα, οπότε καλύτερα να εξετάσεις και εναλλακτικές λύσεις επαγγελματικής αποκατάστασης
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κώστας έγραψε:Με βαση τον προηγουμενο διαγωνισμο βγαζω 2460... Λες να τα κάνω τα χαρτια, εχω ελπίδες;

Στους Ειδικούς φρουρούς ναι, για τους ΕΠΟΠ ισχύει διαφορετικό καθεστώς διότι εάν συγκέντρωνες τόσα μόρια θα είχες ελπίδες να γίνεις και Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου αδερφέ Εικόνα

δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Πιστευω οτι εκλεισε το θεμα ΕΠΟΠ. Δε θα ξαναβγει προκυρηξη ηρθε το τελος
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από chris85 »

Αυτό θα το δούμε. Μέχρι το τέλος του χρόνου πολλά μπορούν να γίνουν.
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

δημητρης έγραψε:Πιστευω οτι εκλεισε το θεμα ΕΠΟΠ. Δε θα ξαναβγει προκυρηξη ηρθε το τελος
μπα μην το λες απλως μονο για φετος δεν θα βγει εγω πιστευω σε μια 5ετια που θαεχουν μπει στην σειρα καποια πραγματα πχ αποκρατηκοποιησεις
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Αλέξης »

Το πιστεύεις αυτό ειλικρινά;:p
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lock »

Καλησπερα,

με κίνδυνο να γίνομαι κουραστικός, θα ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος γενικά μπορει να εκτιμησει, αν στα επομενα 3 χρόνια βγει καποια προκηρυξη ΕΠΟΠ

γνώμες και αποψεις δηλαδη, από οσους πιθανως παρακολουθούν τις κατα καιρούς προκηρυξεις, εκτιμουν ελλειψεις επάνδρωσης κτλ.
tsakas

Δημοσίευση από tsakas »

Απο το 2010 το καλοκαιρι ο α. Γες ειπε για 5 χρονια δεν θα βγει προκυρηξη για εποπ το ειπε στην καστορια σας το εχουν ξαναγραψει εδω μεσα αλλα εσεις δεν θελατε να το πιστεψετε το ακουσα κ εγω κ αλλοι 200 και... Βολευει πολλους που ειναι μεσα να μπουνε νεες σειρες αλλα οικονομικα δεν την παλευουν κοβουν συνεχεια κ καθυστερουν να δωσουν διαφορα οχι μισθους ξερετε απο ασκησεις κ τα σχετικα, παραμεθωρειου... Δεν παιζει να βγει ετσι οπως ειναι τα πραγματα. Οσο για το ποσοι εφυγαν αυτοι να ειναι κοντα στους 100 κ πολλους ειπα εγω προσωπικα ακουσα για 3 ατομα μονο ενω εχει περασει ενας χρονος μονο απο οταν μπηκαμε. Απο την αλλη εμεις που ειμαστε 8η σειρα δεν ξερουμε αν θα μονιμοποιηθουμε στα 7 χρονια...
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

tsakas έγραψε:Απο το 2010 το καλοκαιρι ο α. Γες ειπε για 5 χρονια δεν θα βγει προκυρηξη για εποπ το ειπε στην καστορια σας το εχουν ξαναγραψει εδω μεσα αλλα εσεις δεν θελατε να το πιστεψετε το ακουσα κ εγω κ αλλοι 200 και... Βολευει πολλους που ειναι μεσα να μπουνε νεες σειρες αλλα οικονομικα δεν την παλευουν κοβουν συνεχεια κ καθυστερουν να δωσουν διαφορα οχι μισθους ξερετε απο ασκησεις κ τα σχετικα, παραμεθωρειου... Δεν παιζει να βγει ετσι οπως ειναι τα πραγματα. Οσο για το ποσοι εφυγαν αυτοι να ειναι κοντα στους 100 κ πολλους ειπα εγω προσωπικα ακουσα για 3 ατομα μονο ενω εχει περασει ενας χρονος μονο απο οταν μπηκαμε. Απο την αλλη εμεις που ειμαστε 8η σειρα δεν ξερουμε αν θα μονιμοποιηθουμε στα 7 χρονια...
ακου μακαρι να μπει κιαλος κοσμος πες και κατι θετικο οχι αλλη μαυριλα
εγω θεωρω πως θα παρει εσα στα επομενα 7 χρονια σιγουρα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες