Β, Γκενοβέζε Σουδάκι έγραψε:Θα υπάρξει μείωση του αριθμού εισακτέων σε αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές από το 2012. Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτό, η πιθανότητα για προκήρυξη ΕΠΟΠ το 2012 είναι 0%, όπως και φέτος.
Παλικάρια έχω κάποιες απορίες... σίγουρα μόρια για ΕΠΟΠ λένε είναι ΔΕΑ και ΕΔ. για ΔΕΑ υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες ή όπου και να έχεις τελειώσει είναι το ίδιο; στις Ε. Δ. Η ίδια ερώτηση, η μόνο από αλεξίπτωτα παίρνεις μόρια; και επί την ευκαιρεία μία ακόμη ερώτηση ίσως οφ-τοπικ, πείτε ότι γίνομαι εποπ, στις ειρηνευτικές μπορώ να πάω κατευθείαν;
Κώστας έγραψε:Με βαση τον προηγουμενο διαγωνισμο βγαζω 2460... Λες να τα κάνω τα χαρτια, εχω ελπίδες;
Στους Ειδικούς φρουρούς ναι, για τους ΕΠΟΠ ισχύει διαφορετικό καθεστώς διότι εάν συγκέντρωνες τόσα μόρια θα είχες ελπίδες να γίνεις και Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου αδερφέ
Απο το 2010 το καλοκαιρι ο α. Γες ειπε για 5 χρονια δεν θα βγει προκυρηξη για εποπ το ειπε στην καστορια σας το εχουν ξαναγραψει εδω μεσα αλλα εσεις δεν θελατε να το πιστεψετε το ακουσα κ εγω κ αλλοι 200 και... Βολευει πολλους που ειναι μεσα να μπουνε νεες σειρες αλλα οικονομικα δεν την παλευουν κοβουν συνεχεια κ καθυστερουν να δωσουν διαφορα οχι μισθους ξερετε απο ασκησεις κ τα σχετικα, παραμεθωρειου... Δεν παιζει να βγει ετσι οπως ειναι τα πραγματα. Οσο για το ποσοι εφυγαν αυτοι να ειναι κοντα στους 100 κ πολλους ειπα εγω προσωπικα ακουσα για 3 ατομα μονο ενω εχει περασει ενας χρονος μονο απο οταν μπηκαμε. Απο την αλλη εμεις που ειμαστε 8η σειρα δεν ξερουμε αν θα μονιμοποιηθουμε στα 7 χρονια...
tsakas έγραψε:Απο το 2010 το καλοκαιρι ο α. Γες ειπε για 5 χρονια δεν θα βγει προκυρηξη για εποπ το ειπε στην καστορια σας το εχουν ξαναγραψει εδω μεσα αλλα εσεις δεν θελατε να το πιστεψετε το ακουσα κ εγω κ αλλοι 200 και... Βολευει πολλους που ειναι μεσα να μπουνε νεες σειρες αλλα οικονομικα δεν την παλευουν κοβουν συνεχεια κ καθυστερουν να δωσουν διαφορα οχι μισθους ξερετε απο ασκησεις κ τα σχετικα, παραμεθωρειου... Δεν παιζει να βγει ετσι οπως ειναι τα πραγματα. Οσο για το ποσοι εφυγαν αυτοι να ειναι κοντα στους 100 κ πολλους ειπα εγω προσωπικα ακουσα για 3 ατομα μονο ενω εχει περασει ενας χρονος μονο απο οταν μπηκαμε. Απο την αλλη εμεις που ειμαστε 8η σειρα δεν ξερουμε αν θα μονιμοποιηθουμε στα 7 χρονια...
ακου μακαρι να μπει κιαλος κοσμος πες και κατι θετικο οχι αλλη μαυριλα εγω θεωρω πως θα παρει εσα στα επομενα 7 χρονια σιγουρα