Δρομολόγια C-130
Δρομολόγια C-130
Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να ενημερώσει σχετικά με τα δρομολόγια του C-130. Απ ότι γνωρίζω για Αλέξανδρούπολη έχει πτήση κάθε Δευτερα και Παρασκευή και κάθε δεύτερη Πέμπτη. Εισητηριο και θέση που κλείνουμε; Κάποιο τηλ; Ευχαριστώ.
Δρομολόγια C-130
Τι συ;lol Αξκος - υπξος - εποπ; Η φανταρος; Το θεμα ειναι απο που θελεις να πεταξεις και για που; Απο αλεξανδρουπολη για αθηνα πχ εχει καθε τριτη και δευτερη παρασκευη του μηνα. Αν εισαι αλεξανδρουπολη πρεπει να μιλησεις με το 4οεγ της μεραρχιας. Αν εισαι απο αλλο μερος να μιλησεις με το σχηματισμο σου. Θα σου πω και κατι να γελασεις. Θελει βυσμα.lol αν εχεις βαλε. Αν οχι παει αναλογα με το βαθμο που φερεις απο το υψηλοτερο στο χαμηλοτερο... Ριξε και μια ματια εδω /forum/forum_posts.asp?TID=2758&PN=1 ... Αν εισαι φανταρος μονο με κε δικαιουσαι να πεταξεις... Και μην ξεχνας την ιεραρχια. Ενημερωνεσαι πρωτα απο τη μοναδα απο το 4ογρ και μετα αν χρειαστει σχηματισμο... ...
Δρομολόγια C-130
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το c-130. Είμαι ΕΠΟΠ Δνεας Και θέλω να ταξιδέψω για αθήνα θα ήθελα απλα να μάθω πότε έχει δρομολόγια και αν θα ταξιδέψω σίγουρα. Ευχαριστώ!
Δρομολόγια C-130
Καλησπέρα σας! Είμαι μέλος οικογένειας στρατιωτικού και θα ήθελα να ρωτήσω πόσες φορές μπορώ να πετάξω με το c 130 ανα μήνα. Υπάρχει κάποιος περιορισμός (πχ 1 φορά το μήνα) ; Το χρειάζομαι για τη μετακίνηση μου στην Αλεξανδρούπολη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για λίγο χρονικό διάστημα. Σας ευχαριστώ πολύ!
Δρομολόγια C-130
Γεια σας... Θα ήθελα να ρωτήσω κάθε πότε έχει δρομολόγιο Λάρισα-Αθήνα με το c-130;
Δρομολόγια C-130
Ξερετε μηπως αν υπαρχουν δρομολογια με C 130 απο ηρακλειο για καλαματα και αθηνα για καλαματα και αν ναι καθε ποτε;
Δρομολόγια C-130
Παιδια ξέρει κανείς αν έχει c-130 για Κύπρο, πότε και από πού... ;
Δρομολόγια C-130
Που μπορω να δω τα δρομολογια; Απο κρητη σε ποια νησια πηγαινουν τα c130; Ευχαριστω.
Δρομολόγια C-130
Ναι ρε σιγά μην υπάρχουν c-130 που θα σας πηγαίνουνε όπου θέλετε... Να μας πείτε που θέλει ο καθένας και θα σας περιμένει ένα έξω από το σπίτι σας...
Δρομολόγια C-130
Καλα ε ειχα καιρο να γελασω τοσω. Τι το ειδατε το c-130; Κλεινετε και ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ! Αχαχαχα
Δρομολόγια C-130
Στο κέντρο μας είπαν εμάς που έχουμε επιλεγεί για ελδυκ ότι κάθε τρίτη εχει δρομολόγιο αθήνα κύπρος. Ενα παλικάρι που είναι εκεί τώρα μου είπε πως δε γνωρίζει το παραμικρό. Γνωρίζει κανείς κάτι; Αν δεν Γίνονται δρομολόγια Μιλάμε για καταστροφή μιας και από τις 3 καταστάσεις Επιβίβασης τώρα υπάρχει μόνο 1 για 7 μήνες! Αν γνωρίζει κανείς κάτι, παρακαλώ να το αναφέρει. Ευχαριστώ.
Δρομολόγια C-130
Δρομολογια με σινουκ απο τρικαλα για λημνο με μεσημεριανο και καφε ποτε εχει ευχαριστω
Δρομολόγια C-130
Καλησπέρα, είμαι σύζυγος στρατιωτικού και θα ταξιδέψω με C 130 απο Αλεξανδρούπολη για Αθήνα. Επειδή θα έχω και τα μωρά μου μαζί θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα διαδικαστικά του ταξιδιού απο κάποιον που είναι ενημερωμένος. Προσπάθησε να μάθει λεπτομέρειες ο άνδρας μου αλλα κανένας απ' οσους ρώτησε δεν ήταν σίγουρος. Θα ήθελα να μάθω αν το αεροπλάνο φεύγει αμέσως μόλις φτάσει το λεωφορείο του στρατού ή αν υπάρχει καποια καθυστέρηση. Αν σταματήσουμε σε άλλα αεροδρόμια, πόση καθυστέρηση υπάρχει συνήθως στην κάθε στάση. Μπορώ να μεταφέρω παιδικό καρότσι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες