Δρομολόγια C-130

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΚΑΠΟΙΟΣ

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από ΚΑΠΟΙΟΣ »

Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να ενημερώσει σχετικά με τα δρομολόγια του C-130. Απ ότι γνωρίζω για Αλέξανδρούπολη έχει πτήση κάθε Δευτερα και Παρασκευή και κάθε δεύτερη Πέμπτη. Εισητηριο και θέση που κλείνουμε; Κάποιο τηλ; Ευχαριστώ.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από Rafale »

Τι συ;lol Αξκος - υπξος - εποπ; Η φανταρος; Το θεμα ειναι απο που θελεις να πεταξεις και για που; Απο αλεξανδρουπολη για αθηνα πχ εχει καθε τριτη και δευτερη παρασκευη του μηνα. Αν εισαι αλεξανδρουπολη πρεπει να μιλησεις με το 4οεγ της μεραρχιας. Αν εισαι απο αλλο μερος να μιλησεις με το σχηματισμο σου. Θα σου πω και κατι να γελασεις. Θελει βυσμα.lol αν εχεις βαλε. Αν οχι παει αναλογα με το βαθμο που φερεις απο το υψηλοτερο στο χαμηλοτερο... Ριξε και μια ματια εδω /forum/forum_posts.asp?TID=2758&PN=1 ... Αν εισαι φανταρος μονο με κε δικαιουσαι να πεταξεις... Και μην ξεχνας την ιεραρχια. Ενημερωνεσαι πρωτα απο τη μοναδα απο το 4ογρ και μετα αν χρειαστει σχηματισμο... ...
panagiotis

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από panagiotis »

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το c-130. Είμαι ΕΠΟΠ Δνεας Και θέλω να ταξιδέψω για αθήνα θα ήθελα απλα να μάθω πότε έχει δρομολόγια και αν θα ταξιδέψω σίγουρα. Ευχαριστώ!
stratiwtis22

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από stratiwtis22 »

Καλησπέρα σας! Είμαι μέλος οικογένειας στρατιωτικού και θα ήθελα να ρωτήσω πόσες φορές μπορώ να πετάξω με το c 130 ανα μήνα. Υπάρχει κάποιος περιορισμός (πχ 1 φορά το μήνα) ; Το χρειάζομαι για τη μετακίνηση μου στην Αλεξανδρούπολη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για λίγο χρονικό διάστημα. Σας ευχαριστώ πολύ!
larisaios

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από larisaios »

Γεια σας... Θα ήθελα να ρωτήσω κάθε πότε έχει δρομολόγιο Λάρισα-Αθήνα με το c-130;

Γρηγορης

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Ξερετε μηπως αν υπαρχουν δρομολογια με C 130 απο ηρακλειο για καλαματα και αθηνα για καλαματα και αν ναι καθε ποτε;

Απόστολος

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από Απόστολος »

Παιδια ξέρει κανείς αν έχει c-130 για Κύπρο, πότε και από πού... ;
ΑΝΝΑ

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από ΑΝΝΑ »

Που μπορω να δω τα δρομολογια; Απο κρητη σε ποια νησια πηγαινουν τα c130; Ευχαριστω.
γιωργος

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από γιωργος »

Ναι ρε σιγά μην υπάρχουν c-130 που θα σας πηγαίνουνε όπου θέλετε... Να μας πείτε που θέλει ο καθένας και θα σας περιμένει ένα έξω από το σπίτι σας...
kwstas

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από kwstas »

Που μπορω να δω τα δρομολογια για κυπρο;
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από aeronut »

polemic airways -κλειστε εισιτηριο ΤΩΡΑ!
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
sxetikos

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από sxetikos »

Καλα ε ειχα καιρο να γελασω τοσω. Τι το ειδατε το c-130; Κλεινετε και ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ! Αχαχαχα
Άβαταρ μέλους
kissasal
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από kissasal »

Στο κέντρο μας είπαν εμάς που έχουμε επιλεγεί για ελδυκ ότι κάθε τρίτη εχει δρομολόγιο αθήνα κύπρος. Ενα παλικάρι που είναι εκεί τώρα μου είπε πως δε γνωρίζει το παραμικρό. Γνωρίζει κανείς κάτι; Αν δεν Γίνονται δρομολόγια Μιλάμε για καταστροφή μιας και από τις 3 καταστάσεις Επιβίβασης τώρα υπάρχει μόνο 1 για 7 μήνες! Αν γνωρίζει κανείς κάτι, παρακαλώ να το αναφέρει. Ευχαριστώ.
λακης

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από λακης »

Δρομολογια με σινουκ απο τρικαλα για λημνο με μεσημεριανο και καφε ποτε εχει ευχαριστω

Μαρία

Δρομολόγια C-130

Δημοσίευση από Μαρία »

Καλησπέρα, είμαι σύζυγος στρατιωτικού και θα ταξιδέψω με C 130 απο Αλεξανδρούπολη για Αθήνα. Επειδή θα έχω και τα μωρά μου μαζί θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα διαδικαστικά του ταξιδιού απο κάποιον που είναι ενημερωμένος. Προσπάθησε να μάθει λεπτομέρειες ο άνδρας μου αλλα κανένας απ' οσους ρώτησε δεν ήταν σίγουρος. Θα ήθελα να μάθω αν το αεροπλάνο φεύγει αμέσως μόλις φτάσει το λεωφορείο του στρατού ή αν υπάρχει καποια καθυστέρηση. Αν σταματήσουμε σε άλλα αεροδρόμια, πόση καθυστέρηση υπάρχει συνήθως στην κάθε στάση. Μπορώ να μεταφέρω παιδικό καρότσι;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες