Κατερίνα έγραψε:Ακούω εκτιμήσεις για σμυ όπλα γενική σειρά billara
να ς πω την αληθεια δεν εχω ιδεα (και κανεις εδω δεν εχει)
κατα την ταπεινη μου αποψη εξαρταται απο τις βασεις των σχολων αξιωματικων (γιατι συνηθως ενας σοφρων ανθρωπος πρωτα θα βαλλει αξιωματικους και μετα υπαξιωματικους) οπως πανε οι αξιωματικοι θα πανε αναλογως οι υπαξιωματικοι
ας πουμε οι σχολες του στρατου ξηρας ειναι ΣΣΕ και ΣΜΥ
προφανως ολοι οσοι ενδιαφερονται για ξηρα θα βαλλουν ΣΣΕ πρωτη και μετα ΣΜΥ
αν η βαση της ΣΣΕ παει στο 18 εμεις οι μετριοι μαθητες (αναφερομαι για τον εαυτο μου μιας και 15-17.99 ειναι η κλιμακας των μετριων) θα τσακιστουμε στη ΣΜΥ και οι "κακοι" μαθητες (νομιζω το υπουργειο βαζει τους 10-14.99) θα μεινουν εκτος στρατου
και αυτο γιατι συνηθως η βαση της ΣΣΕ ειναι γυρω στο 16 οποτε ειναι στη μεση της μετριας ταξης
οποτε αν παει στο κλιμακιο των αριστων (18-20) οι μετριοι μπαινουν ΣΜΥ και οι χειρωτεροι δεν μπαινουν πουθενα
(ολα αυτα με την προυποθεση οτι εισαι πορωμενος με στρατο και εχεις βαλλει πρωτα στρατιωτικες σχολες και οχι σφηνες με πολιτικες σχολες)
τωρα αν πεσει η βαση της ΣΣΕ θα μπουμε και εμεις τα φτωχαδακια οι μετριοι στην ΣΣΕ και ισως μεινει χωρος για "κατωτερους" σε βαθμο μαθητες να μπουν οποτε θα εχει διαφορετικη καταταξη
ωστοσο ολα αυτα ειναι θεωριες και υποθεσεις και μεχρι την κυριακη βραδυ τιποτα δεν ειναι σιγουρο
βεβαια ειναι καπως χαζος ο συλλογισμος... Ειναι σαν να προσπαθεις οτι η κοτα γεννησε το αυγο και οχι το αναποδο
αφου πρωτα παιρνουν την θεση και μετα βγαινουν οι βασεις... Πως θα πεις ποιους θα αφησει η βαση εξω... Αφου πρωτα μπαινουν και μετα αποκλειονται οι υπολοιποι

οποιος εχει στοιχειωδη καλη διαθεση καταλαβαινει το αδιεξοδο