Γρηγόρης έγραψε:Ποιους μωρέ; Ολους απο ΤΕΙ ΑΕΙ τους δεχονται στους υπαξ...
με οριο ηλικιας το 28; Ολες οι προκ απο το 2000 και μετα ηταν μεχρι 32 πλην του 2007. Για δες ποσες περισσοτερες αιτησεις θα γινοταν με μεγαλυτερα ορια ηλικιας;
Greko εγω μετεφερα ο, τι μου ειπαν τηλςφωνικως απο τα κεντρικα. Εξαλλου οπως προειπα η προκυρηξη δεν αναφερει στα επισυναπτομενα δικαιολογητικα τετοιο πιστοποιητικο, σε αντιθεση με των υπαξ και λ/φ οπου το γραφει κανονικοτατα.
Ουτως η αλλως 60 θεσεις ειναι ολες κιολες δεν νομιζω να τους ειναι τοσο δυσκολο να το ζητησουν μετα για τους επιτυχοντες αυτεπαγγελτα.
Μαλλον λογω του γεγονοτος οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχεις τελειωσει με τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις οπως στις αλλες προκυρηξεις δεν το ζητανε.
yiannis έγραψε: Χαίρομαι που το ακούω, ελπίζω να γίνει κάτι
Δεν ξέρω για τα μόρια που θα μαζέψουν οι κοπέλες, αλλά ούτως ή άλλως κόβονται σωρηδόν στα αθλήματα.
ναι καλα... Γι αυτο κατεβασαν και το υψος στο 1,60; Γι αυτο και στην τελευταια σειρα των λφ οι μισες ηταν γυναικες; Μονο στους υπαξ και στους αξιωματικους το υψος ηταν 170... Αλλα και εκει το φρουριο επεσε... Αυτη τη φορα θα ειναι και περισσοτερες απο τους αντρες... Αντε παλι τα γραφεια θα γεμισουν... Παλι τα σκαφη αδεια θα μεινουν. Να δω ποιος θα κυνηγαει τους νταλικεριδες και τους μεταναστες
Στην προηγουμενη προκηρυξη για αξιωματικους Οικονομικου του 2008, το Master ηταν προαπαιτουμενο και:
α) το μαστερ μοριοδοτειται με 2000 μορια β) ο βαθμος πτυχιου επι 1000 Γ) 1500 για αριστη γνωση γλωσσας δ) 1000 μορια για πολυ καλη γλωσσα ε) 1000 μορια για υπολογιστη
εφοσον το μαστερ ειναι προαπαιτουμενο, η γνωση υπολογιστων κατεχεται απο ολους τους αποφοιτους ΑΕΙ, μια αριστη γνωση γλωσσας (Proficiency) επισης, γιατι μοριοδοτουνται; Γελαμε αρα, το παιχνιδι παιζεται στον βαθμο πτυχιου κ στις Γλωσσες περαν του Proficiency
με τα μορια αυτα, εγω βγαζω
α) το μαστερ μοριοδοτειται με 2000 μορια = 2000 β) ο βαθμος πτυχιου επι 1000 = 6930 Γ) 1500 για αριστη γνωση γλωσσας = 1500 δ) 1000 μορια για πολυ καλη γλωσσα = 1000 ε) 1000 μορια για υπολογιστη = 1000 Σύνολο 12430
yiannis έγραψε: Χαίρομαι που το ακούω, ελπίζω να γίνει κάτι
Δεν ξέρω για τα μόρια που θα μαζέψουν οι κοπέλες, αλλά ούτως ή άλλως κόβονται σωρηδόν στα αθλήματα.
ναι καλα... Γι αυτο κατεβασαν και το υψος στο 1,60; Γι αυτο και στην τελευταια σειρα των λφ οι μισες ηταν γυναικες; Μονο στους υπαξ και στους αξιωματικους το υψος ηταν 170... Αλλα και εκει το φρουριο επεσε... Αυτη τη φορα θα ειναι και περισσοτερες απο τους αντρες... Αντε παλι τα γραφεια θα γεμισουν... Παλι τα σκαφη αδεια θα μεινουν. Να δω ποιος θα κυνηγαει τους νταλικεριδες και τους μεταναστες
Για το Λιμενικό δεν ξέρω, αλλά στη Δημοτική Αστυνομία στο δήμο μου τις έκοψαν όλες στη σφαίρα.
Γεια σας... Σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για δοκ. Υπαξιωμ. Λιμενικου. Ειμαι φοιτητης ΑΕΙ (χρωσταω για πτυχιο μονο ενα μαθημα ενω εχω με περασει τα τις πληροφορικες του αει (4 πληροφορικες), εχω βαθμο απολυτηριου λυκειου 15, ενω μολις τελειωσα το στρατιωτικο μου ως εφεδρος ανθυπολοχαγος ΜΧ-Γ... Δυστυχως δεν εχω σχετικη πιστοποιηση για ξενη γλωσσα... Αυτα τα δικαιολογητικα μπορω να τα καταθεσω η θα αποριφθουν; Εχω ελπιδες; Οποιος γνωριζει παρακαλω ας απαντησει... Ευχαριστω
E ναι παντως 1.60 το υψος που το πηγανε για τις γυναικες ελεος... Στο στρατο που ημουν σκοπια ερχοταν η ΕΠΟΠ 4 ωρες το πρωι σοβαντισμενη και μεσα στο αρωμα για να κανει αλλαγη. Και για 4 γυναικες είχαμε ένα ολοκληρο θαλαμο για παρτη τους. Τα καναμε όλα γραφειο για προξενια.