Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

Γρηγόρης έγραψε:Ποιους μωρέ; Ολους απο ΤΕΙ ΑΕΙ τους δεχονται στους υπαξ...

με οριο ηλικιας το 28; Ολες οι προκ απο το 2000 και μετα ηταν μεχρι 32 πλην του 2007. Για δες ποσες περισσοτερες αιτησεις θα γινοταν με μεγαλυτερα ορια ηλικιας;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

solid έγραψε:Greko, οι οδηγοί αυτοκινήτων Ανήκουν στους λιμενοφύλακες στην τέταρτη κατηγορία, δηλαδή στις ειδικότητες που αποκτήθηκαν στον στρατό;

διαβασε τι λεει η προκ λεει ακριβως τις ειδικοτητες... Δεν ειναι και ναυτικο δικαιο η προκ Εικόνα
solid

Δημοσίευση από solid »

Την έχω διαβάσει. Απλά, στους οδηγούς έχει παύλα και άλλη ειδικότητα. Για αυτό ρωτάω.

ΥΓ. Θα εκτιμούσα πολύ Εάν δεν ειρωνευόσουνα, εάν δεν γνωρίζεις ή δεν θέλεις να απαντήσεις σε κάτι απλώς μην απαντάς.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

solid έγραψε:Την έχω διαβάσει. Απλά, στους οδηγούς έχει παύλα και άλλη ειδικότητα. Για αυτό ρωτάω.

ΥΓ. Θα εκτιμούσα πολύ Εάν δεν ειρωνευόσουνα, εάν δεν γνωρίζεις ή δεν θέλεις να απαντήσεις σε κάτι απλώς μην απαντάς.

αφου ανηκεις στην 4η κατηγορια στην γ) περιπτωση και διεκδικεις μια απο τις...76 θεσεις... Τι θελεις δηλαδη επιβεβαιωση; ...
Κωστας Χανια

Δημοσίευση από Κωστας Χανια »

Greko εγω μετεφερα ο, τι μου ειπαν τηλςφωνικως απο τα κεντρικα. Εξαλλου οπως προειπα η προκυρηξη δεν αναφερει στα επισυναπτομενα δικαιολογητικα τετοιο πιστοποιητικο, σε αντιθεση με των υπαξ και λ/φ οπου το γραφει κανονικοτατα.

Ουτως η αλλως 60 θεσεις ειναι ολες κιολες δεν νομιζω να τους ειναι τοσο δυσκολο να το ζητησουν μετα για τους επιτυχοντες αυτεπαγγελτα.

Μαλλον λογω του γεγονοτος οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχεις τελειωσει με τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις οπως στις αλλες προκυρηξεις δεν το ζητανε.

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Ευχαριστω πολυ γκρικ αρμη να σαι καλα...

αυτο θα της πω να κανει

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑ »

Καληςπερα παιδια. θα ηθελα να ρωτηςω για να κανεις τα χαρτια ςου πρεπει να εχεις χαρτι απο αγγλικα; Διαφορετικα δεν μπορω να τα κανω?
yiannis

Δημοσίευση από yiannis »

Χαίρομαι που το ακούω, ελπίζω να γίνει κάτιΕικόνα
nikospatra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikospatra »

yiannis έγραψε:

Δεν ξέρω για τα μόρια που θα μαζέψουν οι κοπέλες, αλλά ούτως ή άλλως κόβονται σωρηδόν στα αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

nikospatra έγραψε:
yiannis έγραψε:

Δεν ξέρω για τα μόρια που θα μαζέψουν οι κοπέλες, αλλά ούτως ή άλλως κόβονται σωρηδόν στα αθλήματα.

ναι καλα... Γι αυτο κατεβασαν και το υψος στο 1,60; Γι αυτο και στην τελευταια σειρα των λφ οι μισες ηταν γυναικες; Μονο στους υπαξ και στους αξιωματικους το υψος ηταν 170... Αλλα και εκει το φρουριο επεσεΕικόνα... Αυτη τη φορα θα ειναι και περισσοτερες απο τους αντρες... Αντε παλι τα γραφεια θα γεμισουν... Παλι τα σκαφη αδεια θα μεινουν. Να δω ποιος θα κυνηγαει τους νταλικεριδες και τους μεταναστεςΕικόνα
economics

Δημοσίευση από economics »

Στην προηγουμενη προκηρυξη για αξιωματικους Οικονομικου του 2008, το Master ηταν προαπαιτουμενο και:

α) το μαστερ μοριοδοτειται με 2000 μορια
β) ο βαθμος πτυχιου επι 1000
Γ) 1500 για αριστη γνωση γλωσσας
δ) 1000 μορια για πολυ καλη γλωσσα
ε) 1000 μορια για υπολογιστη

εφοσον το μαστερ ειναι προαπαιτουμενο, η γνωση υπολογιστων κατεχεται απο ολους τους αποφοιτους ΑΕΙ, μια αριστη γνωση γλωσσας (Proficiency) επισης, γιατι μοριοδοτουνται; Γελαμε
αρα, το παιχνιδι παιζεται στον βαθμο πτυχιου κ στις Γλωσσες περαν του Proficiency

με τα μορια αυτα, εγω βγαζω

α) το μαστερ μοριοδοτειται με 2000 μορια = 2000
β) ο βαθμος πτυχιου επι 1000 = 6930
Γ) 1500 για αριστη γνωση γλωσσας = 1500
δ) 1000 μορια για πολυ καλη γλωσσα = 1000
ε) 1000 μορια για υπολογιστη = 1000
Σύνολο 12430

Κομματακι δυσκολο
nikospatra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikospatra »

greko_27 έγραψε:
nikospatra έγραψε:
yiannis έγραψε:

ναι καλα... Γι αυτο κατεβασαν και το υψος στο 1,60; Γι αυτο και στην τελευταια σειρα των λφ οι μισες ηταν γυναικες; Μονο στους υπαξ και στους αξιωματικους το υψος ηταν 170... Αλλα και εκει το φρουριο επεσεΕικόνα... Αυτη τη φορα θα ειναι και περισσοτερες απο τους αντρες... Αντε παλι τα γραφεια θα γεμισουν... Παλι τα σκαφη αδεια θα μεινουν. Να δω ποιος θα κυνηγαει τους νταλικεριδες και τους μεταναστεςΕικόνα

Για το Λιμενικό δεν ξέρω, αλλά στη Δημοτική Αστυνομία στο δήμο μου τις έκοψαν όλες στη σφαίρα.
GEO

Δημοσίευση από GEO »

Γεια σας... Σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για δοκ. Υπαξιωμ. Λιμενικου. Ειμαι φοιτητης ΑΕΙ (χρωσταω για πτυχιο μονο ενα μαθημα ενω εχω με περασει τα τις πληροφορικες του αει (4 πληροφορικες), εχω βαθμο απολυτηριου λυκειου 15, ενω μολις τελειωσα το στρατιωτικο μου ως εφεδρος ανθυπολοχαγος ΜΧ-Γ... Δυστυχως δεν εχω σχετικη πιστοποιηση για ξενη γλωσσα... Αυτα τα δικαιολογητικα μπορω να τα καταθεσω η θα αποριφθουν; Εχω ελπιδες; Οποιος γνωριζει παρακαλω ας απαντησει... Ευχαριστω
prom

Δημοσίευση από prom »

E ναι παντως 1.60 το υψος που το πηγανε για τις γυναικες ελεος... Στο στρατο που ημουν σκοπια ερχοταν η ΕΠΟΠ 4 ωρες το πρωι σοβαντισμενη και μεσα στο αρωμα για να κανει αλλαγη. Και για 4 γυναικες είχαμε ένα ολοκληρο θαλαμο για παρτη τους. Τα καναμε όλα γραφειο για προξενια.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες