Λέτε, όταν κάποιος υποψήφιος δεν πληροί κάποιο από τα ''προσόντα'' να κόβεται κατευθείαν με την αίτηση; Η'αλλιώς πότε; Όταν μήπως εξεταστούν τα χαρτιά του από την Επιτροπή;
Δηλ. Αν κάποιος δεν έχει το πιστοποιητικό πληροφορικής και δεν κοπέι από την αρχή θα πάει να δώσει τα αθλήματα;
νικολας έγραψε:Greco οταν λές 2) Αφηνουν αρκετο διαστημα στα βυσματα να μαζεψουν τα μορια που απαιτουν δημοσιευοντας την προκ 2 με 3 βδομαδες πριν την καταθεση των δικαιολογητικων.(κατι που παλαιοτερα δεν γινοταν) Οποτε +1 μηνας για την καταθεση των δικαιολογητικων παμε στις 50 μερες περιθωριο για τα ντουρντουβακια
τι εννοεις; Τι μόριο προλαβαινεις να πάρεις Μέσα σε 50 μέρες;
πχ toeic advanced στο χαλαρο... Λιγο σου ειναι; ... οποτε καποιος που εχει αριστη γνωση στα γαλλικα και ενα λοουερ στα αγγλικα χτυπαει το toeic advanced-αναιρειτε το λοουερ στα αγγλικα και οριστε τα 1500+... Τα οποια δεν ειναι και λιγα
Kωστας Χανια έγραψε:Greco καλα αυτα που λες, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κακο να γνωριζεις και κατι για τον ανταγωνισμο που θα συναντησεις...
Κατι ακομη, στην προκυρηξη για σημαιοφορους δεν χρειαζεται να συμπεριλαβουμε πιστοποιητικο τυπου Α γιανα αποδειξουμε οτι εχουμε τελειωσει με τις στρατιωτικες μας υποχρεωσεις;
Δεν ειδα κατι τετοιο στην προκυρηξη, αλλα μου φαινεται και λιγακι δυσκολο να καθονται να το ζητανε αυτεπαγγελτα για καθε υποψηφιο...
πιστοποιητικο τυπου α για οσους εχουν υπηρερετησει ή πιστοποιητικο τυπου β για οσους εχουν νομιμη αναβολη και για οσους ηδη υπηρετουν μια βεβαιωση απο τη μοναδα τους οτι κανουν τη στρατιωτικη τους θητεια
Γρηγόρης έγραψε:Λέτε, όταν κάποιος υποψήφιος δεν πληροί κάποιο από τα ''προσόντα'' να κόβεται κατευθείαν με την αίτηση; Η'αλλιώς πότε; Όταν μήπως εξεταστούν τα χαρτιά του από την Επιτροπή;
Δηλ. Αν κάποιος δεν έχει το πιστοποιητικό πληροφορικής και δεν κοπέι από την αρχή θα πάει να δώσει τα αθλήματα;
μολις ολοκληρωθει η καταμετρηση των αιτησεων θα αναφερονται και οι λογοι που καποιες αιτησεις απορριφθηκαν. Πχ οριο ηλικιασ, δεν καταθεσε πτυχιο ξενης γλωσσας, δεν καταθεσε πτυχιο η/υ κτλπ
Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω διοτι μπερδευτηκα. ειμαι αποφοιτος ΤΕΙ πληροφορικης. ειμαι 27 χρονων (το 84) αρα δε μπορω να κανω την αιτηση στους δοκιμους λιμενοφυλακες (εχω τελειωσει ομως ειδικες δυναμεις ξηρας μπορω;) . δευτερον βγηκε και προκηρυξη για σημαιοφορους; τι ειναι αυτο; θελει πτυχιο; εχει οριο ηλικιας; τριτον θελω να δωσω εξετασεις στους υπαξιωματικους, βγηκε η προκηρυξη, μπορω με το πτυχιο που εχω;
χιλια ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον κανει τον κοπο να μου απαντησει. απλα πρωτη φορα θελω να κανω τα χαρτια στα σωματα ασφαλειασ
Παιδιά είμαι του 88 γεννηθείς,15 μισο απολυτηριο αγγλικα κ γερμανικα πτυχια κ ecdl τωρα το βγαζω προλαβενω σε μια βδομαδα θα το χω. Συμφερει καλυτερα στην Κατηγορια ειδικες δυναμεις (καταδρομεας) να δηλωσω η Σαν οδηγος αυτοκινητου στις λοιπες ειδικοτητες στρατου;
Παιδιά θέλω να με ενημερώσετε σχετικά με κάτι. Είμαι απόφοιτος τει πληροφορικής έχω lower στα αγγλικά και ο μπαμπάς μου είναι ανάπηρος πολέμου. Μπορώ να πάρω μέρος και αν ναι θα καταφέρω να Μπω; Τι λέτε?
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, υπέγραψε σήμερα κανονιστική πράξη για την πρόσληψη 25 Αξιωματικών Τεχνικών (Τ) του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής. Μετά τη δημοσίευση της κανονιστικής πράξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τις επόμενες μέρες, με απόφαση του Αρχηγού Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός που θα ορίζει τη διαδικασία πρόσληψης και κατάταξης των Αξιωματικών Τεχνικών (Τ) Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
αυτη η προκυρυξη σε σχεση με την προκυρυξη των υπαξιωματικων που βγηκε τι διαφορα εχει (αει ή τει, κλπ; )
vaggelisch έγραψε: Μια ερωτηση... Στο site www.diorismos.gr γραφει οτι :
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, υπέγραψε σήμερα κανονιστική πράξη για την πρόσληψη 25 Αξιωματικών Τεχνικών (Τ) του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής. Μετά τη δημοσίευση της κανονιστικής πράξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τις επόμενες μέρες, με απόφαση του Αρχηγού Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός που θα ορίζει τη διαδικασία πρόσληψης και κατάταξης των Αξιωματικών Τεχνικών (Τ) Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
αυτη η προκυρυξη σε σχεση με την προκυρυξη των υπαξιωματικων που βγηκε τι διαφορα εχει (αει ή τει, κλπ;)