Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γρηγόρης

Δημοσίευση από Γρηγόρης »

Λέτε, όταν κάποιος υποψήφιος δεν πληροί κάποιο από τα ''προσόντα'' να κόβεται κατευθείαν με την αίτηση; Η'αλλιώς πότε; Όταν μήπως εξεταστούν τα χαρτιά του από την Επιτροπή;

Δηλ. Αν κάποιος δεν έχει το πιστοποιητικό πληροφορικής και δεν κοπέι από την αρχή θα πάει να δώσει τα αθλήματα;ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

νικολας έγραψε:Greco οταν λές 2) Αφηνουν αρκετο διαστημα στα βυσματα να μαζεψουν τα μορια που απαιτουν δημοσιευοντας την προκ 2 με 3 βδομαδες πριν την καταθεση των δικαιολογητικων.(κατι που παλαιοτερα δεν γινοταν) Οποτε +1 μηνας για την καταθεση των δικαιολογητικων παμε στις 50 μερες περιθωριο για τα ντουρντουβακιαΕικόνα

τι εννοεις; Τι μόριο προλαβαινεις να πάρεις Μέσα σε 50 μέρες;

πχ toeic advanced στο χαλαρο... Λιγο σου ειναι; ... οποτε καποιος που εχει αριστη γνωση στα γαλλικα και ενα λοουερ στα αγγλικα χτυπαει το toeic advanced-αναιρειτε το λοουερ στα αγγλικα και οριστε τα 1500+... Τα οποια δεν ειναι και λιγαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Kωστας Χανια έγραψε:Greco καλα αυτα που λες, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κακο να γνωριζεις και κατι για τον ανταγωνισμο που θα συναντησεις...

Κατι ακομη, στην προκυρηξη για σημαιοφορους δεν χρειαζεται να συμπεριλαβουμε πιστοποιητικο τυπου Α γιανα αποδειξουμε οτι εχουμε τελειωσει με τις στρατιωτικες μας υποχρεωσεις;

Δεν ειδα κατι τετοιο στην προκυρηξη, αλλα μου φαινεται και λιγακι δυσκολο να καθονται να το ζητανε αυτεπαγγελτα για καθε υποψηφιο...

πιστοποιητικο τυπου α για οσους εχουν υπηρερετησει ή πιστοποιητικο τυπου β για οσους εχουν νομιμη αναβολη και για οσους ηδη υπηρετουν μια βεβαιωση απο τη μοναδα τους οτι κανουν τη στρατιωτικη τους θητεια
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Γρηγόρης έγραψε:Λέτε, όταν κάποιος υποψήφιος δεν πληροί κάποιο από τα ''προσόντα'' να κόβεται κατευθείαν με την αίτηση; Η'αλλιώς πότε; Όταν μήπως εξεταστούν τα χαρτιά του από την Επιτροπή;

Δηλ. Αν κάποιος δεν έχει το πιστοποιητικό πληροφορικής και δεν κοπέι από την αρχή θα πάει να δώσει τα αθλήματα;ΕικόναΕικόνα

μολις ολοκληρωθει η καταμετρηση των αιτησεων θα αναφερονται και οι λογοι που καποιες αιτησεις απορριφθηκαν. Πχ οριο ηλικιασ, δεν καταθεσε πτυχιο ξενης γλωσσας, δεν καταθεσε πτυχιο η/υ κτλπ
billimember

Δημοσίευση από billimember »

Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω διοτι μπερδευτηκα. ειμαι αποφοιτος ΤΕΙ πληροφορικης. ειμαι 27 χρονων (το 84) αρα δε μπορω να κανω την αιτηση στους δοκιμους λιμενοφυλακες (εχω τελειωσει ομως ειδικες δυναμεις ξηρας μπορω;)
. δευτερον βγηκε και προκηρυξη για σημαιοφορους; τι ειναι αυτο; θελει πτυχιο; εχει οριο ηλικιας;
τριτον θελω να δωσω εξετασεις στους υπαξιωματικους, βγηκε η προκηρυξη, μπορω με το πτυχιο που εχω;

χιλια ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον κανει τον κοπο να μου απαντησει. απλα πρωτη φορα θελω να κανω τα χαρτια στα σωματα ασφαλειασ
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά είμαι του 88 γεννηθείς,15 μισο απολυτηριο αγγλικα κ γερμανικα πτυχια κ ecdl τωρα το βγαζω προλαβενω σε μια βδομαδα θα το χω. Συμφερει καλυτερα στην Κατηγορια ειδικες δυναμεις (καταδρομεας) να δηλωσω η Σαν οδηγος αυτοκινητου στις λοιπες ειδικοτητες στρατου;

solid

Δημοσίευση από solid »

Μια ερώτηση Όπως το παλικάρι όποιος γνωρίζει. Στις ειδικότητες του στρατού μπορεί να δηλώσει κάποιος ο οποίος ήταν μόνο οδηγός στον στρατό;

ΣΟΦΙΑ

Δημοσίευση από ΣΟΦΙΑ »

Παιδιά θέλω να με ενημερώσετε σχετικά με κάτι. Είμαι απόφοιτος τει πληροφορικής έχω lower στα αγγλικά και ο μπαμπάς μου είναι ανάπηρος πολέμου. Μπορώ να πάρω μέρος και αν ναι θα καταφέρω να Μπω; Τι λέτε?
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

Μια ερωτηση... Στο site www.diorismos.gr γραφει οτι :

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, υπέγραψε σήμερα κανονιστική πράξη για την πρόσληψη 25 Αξιωματικών Τεχνικών (Τ) του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής. Μετά τη δημοσίευση της κανονιστικής πράξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τις επόμενες μέρες, με απόφαση του Αρχηγού Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός που θα ορίζει τη διαδικασία πρόσληψης και κατάταξης των Αξιωματικών Τεχνικών (Τ) Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

αυτη η προκυρυξη σε σχεση με την προκυρυξη των υπαξιωματικων που βγηκε τι διαφορα εχει (αει ή τει, κλπ; )

ευχαριστω

Γρηγόρης

Καντε ενα σταυρο ρε παιδια, να βαλει και αει η προκ. των τ ε χ ν ι κ ω ν αξιωμ... οχι μονο πολυτεχνειο... ελα ρε παιδια. προσευχηθειτε ολοι!Εικόνα
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

vaggelisch έγραψε: Μια ερωτηση... Στο site www.diorismos.gr γραφει οτι :

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, υπέγραψε σήμερα κανονιστική πράξη για την πρόσληψη 25 Αξιωματικών Τεχνικών (Τ) του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής. Μετά τη δημοσίευση της κανονιστικής πράξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τις επόμενες μέρες, με απόφαση του Αρχηγού Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός που θα ορίζει τη διαδικασία πρόσληψης και κατάταξης των Αξιωματικών Τεχνικών (Τ) Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

αυτη η προκυρυξη σε σχεση με την προκυρυξη των υπαξιωματικων που βγηκε τι διαφορα εχει (αει ή τει, κλπ;)

ευχαριστω

απαντας μονο σου: Αξιωματικών Με υπαξιωματικων!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Γρηγόρης έγραψε:Καντε ενα σταυρο ρε παιδια, να βαλει και αει η προκ. Των τ ε χ ν ι κ ω ν αξιωμ... Οχι μονο πολυτεχνειο... Ελα ρε παιδια. Προσευχηθειτε ολοι!Εικόνα

με τον σταυρο θα μεινειςΕικόνα... Δυστυχως καποιοι αποφασισαν να αφησουν πολλους πτυχιουχος εξω και απο τους υπαξΕικόνα
solid

Δημοσίευση από solid »

Greko, οι οδηγοί αυτοκινήτων Ανήκουν στους λιμενοφύλακες στην τέταρτη κατηγορία, δηλαδή στις ειδικότητες που αποκτήθηκαν στον στρατό;
Γρηγόρης

Ποιους μωρέ; Ολους απο ΤΕΙ ΑΕΙ τους δεχονται στους υπαξ...
Dim

Δημοσίευση από Dim »

Ειδικών καθηκόντων (οικονομολόγοι) για πότε το βλέπετε;

Απορώ πάντως γιατί έβγαλαν την ίδια περίοδο λιμενοφύλακες και υπαξιωματικούς. Τρελό χαρτομάνι
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες