Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

Greek_Army έγραψε: Σταματήστε να γαμάτε το θέμα, έχω βαρεθεί να γυρνάω από διακοπές και να βλέπω 200 άσχετα μηνύματα. Επιστήμη το έχετε κάνει ορισμένοι
Εικόνα Εικόνα Εικόνα
γιώργος

Δημοσίευση από γιώργος »

Γεια σε όλους και καλή επυτυχία.
Σήμερα έκανα μια αίτηση στα κεπ για να μου στείλουν από την στρατολογία το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης αφού έκανα την αίτηση μου είπαν ότι θα έρθει σε μια βδομάδα μπορεί και παραπάνω, για να μην το ρισκάρω σκέφτομαι να πάω στην στρατολογία να το ζητησώ αυτό το πιστοποιητικό στο δίνουν την ίδια μέρα αν πας ο ίδιος;
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Mr.H »

γιώργος έγραψε:Γεια σε όλους και καλή επυτυχία.
Σήμερα έκανα μια αίτηση στα κεπ για να μου στείλουν από την στρατολογία το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης αφού έκανα την αίτηση μου είπαν ότι θα έρθει σε μια βδομάδα μπορεί και παραπάνω, για να μην το ρισκάρω σκέφτομαι να πάω στην στρατολογία να το ζητησώ αυτό το πιστοποιητικό στο δίνουν την ίδια μέρα αν πας ο ίδιος;

Εμένα μου το είχαν δώσει την ίδια μέρα, μετά απο κανένα δύωρο.
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Και η πλακα ειναι οτι πηρα τηλ στο υπουργειο κ μου ειπαν δεν εχουμε καμια σχεση τα διπλωματα βγαινουν απο τις αστυνομικες διευθηνσεις καθε νομου κ μετα εγκρινονται στις περιφερειες. Εγω ανηκω στην περιφερεια κεντρικης μακεδονιας ειμαι απο χαλκιδικη κ ακομα ακομα περιμενω... Τα χαρτια μ αθηνα δεν εχουν παει. Τι σκατα γινετε κ καθηστερουν τοσο; Κ περσι που εκανα για ειδκος φρουρος εδωσα 25 αυγουστου για μηχανη κ 9 σεπτεμβριου το χα στα χερια. Φετος δεν ξερω τι γινετε.
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Greek_Army έγραψε:Σταματήστε να γαμάτε το θέμα, έχω βαρεθεί να γυρνάω από διακοπές και να βλέπω 200 άσχετα μηνύματα. Επιστήμη το έχετε κάνει ορισμένοι

Υπολογιστής Μορίων:

/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=4

Για μπείτε να δούμε που κινούμαστε,

συγκεντροτικός πίνακας εμφανίζεται εδώ:

/arthra/moria-pinakas.asp?proclamation=4

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

Ξερει κανεις αν χρειαζονται και οι πεζικαριοι πιστοποιτικο τυπου Α; Η μονο αυτοι που εχουν ειδικες δυναμεις; Με επικυρωμενο το απολυτηριο του στρατου δεν κανουμε δουλεια;

KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KOURSAROS »

Mr.H έγραψε:
γιώργος έγραψε:Γεια σε όλους και καλή επυτυχία.

Εμένα μου το είχαν δώσει την ίδια μέρα, μετά απο κανένα δύωρο.
αναλογως και σε που εισαι φιλαρακι. Αν η στρατολογια σου εχει που δουλεια (ολοι τα ξυνουν δλδ αλλα λεμε) μπορει να το παρεις την επομενη. Αλλα πηγενε στρατολογια μην ανακατευτεις καθολου με κεπ γιατι βγαλεις ασπρες τριχες. Στο Ηρακλειο π. Χ. Που ειμαι εγω την επομενη μερα το χα στα χερια μου. Μη μασας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

toro έγραψε: Ξερει κανεις αν χρειαζονται και οι πεζικαριοι πιστοποιτικο τυπου Α; Η μονο αυτοι που εχουν ειδικες δυναμεις; Με επικυρωμενο το απολυτηριο του στρατου δεν κανουμε δουλεια;

Μόνο ειδικές δυνάμεις, δόκιμοι και προεδρική φρουρά. Όλοι οι άλλοι δεν χρειάζεται.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σωτηρης έγραψε: Εγω δεν πηγα ακομα να κανω τα χαρτια. Οταν παω θα ζητησω και εγω αριθμο πρωτοκολλου. Ειναι υπωχρεομενοι να δωσουν, ετσι;
Σώτο ο αριθμός πρωτοκόλλου σου είναι άχρηστος και καλά πριν από χρόνια το ζητούσαν κάποιοι για να το δώσουν στο βυζμα τους για να περάσουν Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
Σωτηρης έγραψε: Εγω δεν πηγα ακομα να κανω τα χαρτια. Οταν παω θα ζητησω και εγω αριθμο πρωτοκολλου. Ειναι υπωχρεομενοι να δωσουν, ετσι;
Σώτο ο αριθμός πρωτοκόλλου σου είναι άχρηστος και καλά πριν από χρόνια το ζητούσαν κάποιοι για να το δώσουν στο βυζμα τους για να περάσουν Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Πλέον δεν υπάρχουν βύσματα στους φρουρούς...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

handballer έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
Πλέον δεν υπάρχουν βύσματα στους φρουρούς...
Εικόνα α καλα...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια το ρωτησα και πριν και κανεις δεν απαντησε... Το ξαναρωταω (ο σπαστικος) εχω περασει θεωρια και πραξη για φορτηγο αλλα το διπλωμα δυσκολα μεχρι τις 5/9... Αυτη την υπευθηνη δηλωση οτι εχω περασει αλλα δεν εχω ακομα το διπλωμα θα μου την κανουν στη σχολη οδηγων; Ρωτησα και μου τα μασουσαν... Εχει κανει κανεις κατι παρομοιο;

και οσον αφορα το πιστοποιητικο τυπου Α απο τη στρατολογια... Και εγω το ζητησα απο τα κεπ και μου ειπαν σε μια εβδομαδα... Μηπως να παω θεσσαλονικη εγω ο ιδιος να το παρω; Μηπως κανει παραπανω και κλαιω στο τελος;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

310LELE έγραψε:Παιδια το ρωτησα και πριν και κανεις δεν απαντησε... Το ξαναρωταω (ο σπαστικος) εχω περασει θεωρια και πραξη για φορτηγο αλλα το διπλωμα δυσκολα μεχρι τις 5/9... Αυτη την υπευθηνη δηλωση οτι εχω περασει αλλα δεν εχω ακομα το διπλωμα θα μου την κανουν στη σχολη οδηγων; Ρωτησα και μου τα μασουσαν... Εχει κανει κανεις κατι παρομοιο;

Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία
για έκδοση άδειας οδήγησης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου
φορέα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (θεωρητική και πρακτική
εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν ότι την άδεια οδήγησης θα
την προσκομίσουν εντός των χρονικών ορίων που καθορίζονται στην παρ.6 του
παρόντος κεφαλαίου της προκήρυξης

Για ποιο λόγο ας πούμε να μην σου δώσει το χαρτί που θέλεις; Λεφτά τους έχεις δώσει.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Και οχι λεγανε... Πρεπει να πας αστυνομια να ρωτησεις και μλκιες... Μωρε θα τους κανω μια καταδρομικη επιχ/ση αυριο θα ειναι ολη δικια τους!
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KOURSAROS »

310LELE έγραψε:Και οχι λεγανε... Πρεπει να πας αστυνομια να ρωτησεις και μλκιες... Μωρε θα τους κανω μια καταδρομικη επιχ/ση αυριο θα ειναι ολη δικια τους!
τσακαλε πηγαινε στο δασκαλο σου και πες του τη φαση κ τραβα μια στο μηχανολογικο της πολης σου. Υπαρχει χαρτι που το εχεις κ κανει αυτη τη δουλεια μεχρι την εκδοση του πιπλωματος. Κ οσο για το πιστ. Τυπου Α ασε τα κεπ κ τραβα στη στρατολογια σου μα θα στο δωσουν την ιδια, μαξιμουμ την επομενη μερα. Μη μασας
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες