Greek_Army έγραψε: Σταματήστε να γαμάτε το θέμα, έχω βαρεθεί να γυρνάω από διακοπές και να βλέπω 200 άσχετα μηνύματα. Επιστήμη το έχετε κάνει ορισμένοι

Greek_Army έγραψε: Σταματήστε να γαμάτε το θέμα, έχω βαρεθεί να γυρνάω από διακοπές και να βλέπω 200 άσχετα μηνύματα. Επιστήμη το έχετε κάνει ορισμένοι
γιώργος έγραψε:Γεια σε όλους και καλή επυτυχία.
Σήμερα έκανα μια αίτηση στα κεπ για να μου στείλουν από την στρατολογία το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης αφού έκανα την αίτηση μου είπαν ότι θα έρθει σε μια βδομάδα μπορεί και παραπάνω, για να μην το ρισκάρω σκέφτομαι να πάω στην στρατολογία να το ζητησώ αυτό το πιστοποιητικό στο δίνουν την ίδια μέρα αν πας ο ίδιος;
Greek_Army έγραψε:Σταματήστε να γαμάτε το θέμα, έχω βαρεθεί να γυρνάω από διακοπές και να βλέπω 200 άσχετα μηνύματα. Επιστήμη το έχετε κάνει ορισμένοι
αναλογως και σε που εισαι φιλαρακι. Αν η στρατολογια σου εχει που δουλεια (ολοι τα ξυνουν δλδ αλλα λεμε) μπορει να το παρεις την επομενη. Αλλα πηγενε στρατολογια μην ανακατευτεις καθολου με κεπ γιατι βγαλεις ασπρες τριχες. Στο Ηρακλειο π. Χ. Που ειμαι εγω την επομενη μερα το χα στα χερια μου. Μη μασας.Mr.H έγραψε:γιώργος έγραψε:Γεια σε όλους και καλή επυτυχία.
Σήμερα έκανα μια αίτηση στα κεπ για να μου στείλουν από την στρατολογία το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης αφού έκανα την αίτηση μου είπαν ότι θα έρθει σε μια βδομάδα μπορεί και παραπάνω, για να μην το ρισκάρω σκέφτομαι να πάω στην στρατολογία να το ζητησώ αυτό το πιστοποιητικό στο δίνουν την ίδια μέρα αν πας ο ίδιος;
Εμένα μου το είχαν δώσει την ίδια μέρα, μετά απο κανένα δύωρο.
Μόνο ειδικές δυνάμεις, δόκιμοι και προεδρική φρουρά. Όλοι οι άλλοι δεν χρειάζεται.toro έγραψε: Ξερει κανεις αν χρειαζονται και οι πεζικαριοι πιστοποιτικο τυπου Α; Η μονο αυτοι που εχουν ειδικες δυναμεις; Με επικυρωμενο το απολυτηριο του στρατου δεν κανουμε δουλεια;
Σώτο ο αριθμός πρωτοκόλλου σου είναι άχρηστος και καλά πριν από χρόνια το ζητούσαν κάποιοι για να το δώσουν στο βυζμα τους για να περάσουνΣωτηρης έγραψε: Εγω δεν πηγα ακομα να κανω τα χαρτια. Οταν παω θα ζητησω και εγω αριθμο πρωτοκολλου. Ειναι υπωχρεομενοι να δωσουν, ετσι;
Πλέον δεν υπάρχουν βύσματα στους φρουρούς...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Σώτο ο αριθμός πρωτοκόλλου σου είναι άχρηστος και καλά πριν από χρόνια το ζητούσαν κάποιοι για να το δώσουν στο βυζμα τους για να περάσουνΣωτηρης έγραψε: Εγω δεν πηγα ακομα να κανω τα χαρτια. Οταν παω θα ζητησω και εγω αριθμο πρωτοκολλου. Ειναι υπωχρεομενοι να δωσουν, ετσι;![]()
![]()
handballer έγραψε:Πλέον δεν υπάρχουν βύσματα στους φρουρούς...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Σώτο ο αριθμός πρωτοκόλλου σου είναι άχρηστος και καλά πριν από χρόνια το ζητούσαν κάποιοι για να το δώσουν στο βυζμα τους για να περάσουνΣωτηρης έγραψε: Εγω δεν πηγα ακομα να κανω τα χαρτια. Οταν παω θα ζητησω και εγω αριθμο πρωτοκολλου. Ειναι υπωχρεομενοι να δωσουν, ετσι;![]()
![]()
310LELE έγραψε:Παιδια το ρωτησα και πριν και κανεις δεν απαντησε... Το ξαναρωταω (ο σπαστικος) εχω περασει θεωρια και πραξη για φορτηγο αλλα το διπλωμα δυσκολα μεχρι τις 5/9... Αυτη την υπευθηνη δηλωση οτι εχω περασει αλλα δεν εχω ακομα το διπλωμα θα μου την κανουν στη σχολη οδηγων; Ρωτησα και μου τα μασουσαν... Εχει κανει κανεις κατι παρομοιο;
τσακαλε πηγαινε στο δασκαλο σου και πες του τη φαση κ τραβα μια στο μηχανολογικο της πολης σου. Υπαρχει χαρτι που το εχεις κ κανει αυτη τη δουλεια μεχρι την εκδοση του πιπλωματος. Κ οσο για το πιστ. Τυπου Α ασε τα κεπ κ τραβα στη στρατολογια σου μα θα στο δωσουν την ιδια, μαξιμουμ την επομενη μερα. Μη μασας310LELE έγραψε:Και οχι λεγανε... Πρεπει να πας αστυνομια να ρωτησεις και μλκιες... Μωρε θα τους κανω μια καταδρομικη επιχ/ση αυριο θα ειναι ολη δικια τους!
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες