Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Ρε αλάνια θα ρωτήσω και εδώ γιατί δεν βλέπω να ξέρει κανείς στο άλλο topic. Είμαι 21... Έχω 2 αδερφές 21 και 10 αντίστοιχα. Η μεγάλη σπουδάζει όπως και εγώ. Για να πάρω τα μόρια τριτεκνίας πρέπει η μεγάλη να καταθέσω πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας αφού έχει συμπληρώσει τα 23; Καλά κατάλαβα αυτά που λέει η προκήρυξη; Ότι δηλαδή αν κάποιος είναι πάνω από 23 και κάτω Από 25 αλλά σπουδάζει παίρνω τα μόρια... Έτσι είναι ή έχω χάσει το τόπι; Ας απαντήσει κάποιος γιατί αν χρειαστεί πιστοποιητικό είναι πρέπει να της πω να παει να μου βγάλει...
manos

Δημοσίευση από manos »

Για να κανεις τα χαρτια σου ζητανε και φωτογραφιεσ; Αν ναι ποσεσ?
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Ρε παιδια κανεις δεν γνωριζει για την αιτηση; Αν την παιρνεις φωτοτυπια μετα απο το τμημα;
tonyknight
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tonyknight »

manos έγραψε:Για να κανεις τα χαρτια σου ζητανε και φωτογραφιεσ; Αν ναι ποσεσ;

Μια φωτογραφία.
tonyknight
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tonyknight »

310LELE έγραψε:Ρε παιδια κανεις δεν γνωριζει για την αιτηση; Αν την παιρνεις φωτοτυπια μετα απο το τμημα;

Όχι δεν την παίρνεις φωτοτυπία άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος. Καλή επιτυχία κ υπομονή τώρα!

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

tonyknight έγραψε:
310LELE έγραψε:Ρε παιδια κανεις δεν γνωριζει για την αιτηση; Αν την παιρνεις φωτοτυπια μετα απο το τμημα;
Όχι δεν την παίρνεις φωτοτυπία άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος. Καλή επιτυχία κ υπομονή τώρα!

την φέρνεις από το σπίτι...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

tonyknight έγραψε:

την φέρνεις από το σπίτι...
gunner

Δημοσίευση από gunner »

Καλη επιτυχια σε ολους ρε μαγκες... Πηγα κατεθεσα και γω τα χαρτια μ σημερα και ο υποδιοικητης που ηταν υπευθυνος για τα δικαιολογητικα μου ειπε οτι θα εχω ελπιδες σαν επιλαχων... Με τοσα ατομα παλι και θα ανεβουν οι βασεις... ;2440 βγαζω στην α...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Με 2440 μαλλον επιλαχον; Τι να πω... Κατι θα ξερει ο αξκος
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

gunner έγραψε:Καλη επιτυχια σε ολους ρε μαγκες... Πηγα κατεθεσα και γω τα χαρτια μ σημερα και ο υποδιοικητης που ηταν υπευθυνος για τα δικαιολογητικα μου ειπε οτι θα εχω ελπιδες σαν επιλαχων... Με τοσα ατομα παλι και θα ανεβουν οι βασεις... ;2440 βγαζω στην α...

δεν παιζει αυτο π σου ειπε ο δοικας!Εικόνα

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια σε ποσες μερες μαζεψατε τα δικαιολογιτικα σας; Ετσι απο περιεργεια...
nekrothaftis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nekrothaftis »

Μετάφραση στο πτυχίο αγγλικών κάνει οποιοσδήποτε δικηγόρος; Και πάω απλα το χάρτι και του λεω κάνε μου βρε αδερφε μια μεταφρασούλα; Εικόνα
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

electrolisa έγραψε:
gunner έγραψε:Καλη επιτυχια σε ολους ρε μαγκες... Πηγα κατεθεσα και γω τα χαρτια μ σημερα και ο υποδιοικητης που ηταν υπευθυνος για τα δικαιολογητικα μου ειπε οτι θα εχω ελπιδες σαν επιλαχων... Με τοσα ατομα παλι και θα ανεβουν οι βασεις... ;2440 βγαζω στην α...

δεν παιζει αυτο π σου ειπε ο δοικας!Εικόνα

εχουμε να ακουσουμε μπολικες μ@@@@@ ακομα μεχρι που να βγουν τα αποτελεσματα απ οτι καταλαβα
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

SELEUKOS έγραψε:Καλα ειπε ο υποδιοικητης. Μαγκες θα παιξει πολυ ψηλα η βαση. Εγω με 2680 και αγχωνομαι. Περσυ κοπηκα για 3 ατομα (ειχα και πιο λιγα μορια) και ημουν πολυ αισιοδοξος οτι θα μπω χαλαρα. Φετος που η ανεργια χτυπαει κοκκινο, χειροτερα και απο περυσι. Μαλλον δυσκολα τα πραγματα για να πεσει η βαση
δλδ εσυ ποσο νομιζεις οτι θα ειναι η βαση; Εγω πιστεβω οτι δεν προκιτε να ξεπερασει τα 2350
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από illust »

MAXIMOS12 έγραψε:
SELEUKOS έγραψε:Καλα ειπε ο υποδιοικητης. Μαγκες θα παιξει πολυ ψηλα η βαση. Εγω με 2680 και αγχωνομαι. Περσυ κοπηκα για 3 ατομα (ειχα και πιο λιγα μορια) και ημουν πολυ αισιοδοξος οτι θα μπω χαλαρα. Φετος που η ανεργια χτυπαει κοκκινο, χειροτερα και απο περυσι. Μαλλον δυσκολα τα πραγματα για να πεσει η βαση
δλδ εσυ ποσο νομιζεις οτι θα ειναι η βαση; Εγω πιστεβω οτι δεν προκιτε να ξεπερασει τα 2350

Καλα απαντας σοβαρα στον καθε κομπλεξικο; Περυσι πανω απο 2680 ειχαν 116 ατομα, φετος ξαφνικα αυτοι θα γινουν 960; Μην ασχολειστε με τα τρολλς.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες