Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Ρε αλάνια θα ρωτήσω και εδώ γιατί δεν βλέπω να ξέρει κανείς στο άλλο topic. Είμαι 21... Έχω 2 αδερφές 21 και 10 αντίστοιχα. Η μεγάλη σπουδάζει όπως και εγώ. Για να πάρω τα μόρια τριτεκνίας πρέπει η μεγάλη να καταθέσω πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας αφού έχει συμπληρώσει τα 23; Καλά κατάλαβα αυτά που λέει η προκήρυξη; Ότι δηλαδή αν κάποιος είναι πάνω από 23 και κάτω Από 25 αλλά σπουδάζει παίρνω τα μόρια... Έτσι είναι ή έχω χάσει το τόπι; Ας απαντήσει κάποιος γιατί αν χρειαστεί πιστοποιητικό είναι πρέπει να της πω να παει να μου βγάλει...
Για να κανεις τα χαρτια σου ζητανε και φωτογραφιεσ; Αν ναι ποσεσ?
Ρε παιδια κανεις δεν γνωριζει για την αιτηση; Αν την παιρνεις φωτοτυπια μετα απο το τμημα;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
manos έγραψε:Για να κανεις τα χαρτια σου ζητανε και φωτογραφιεσ; Αν ναι ποσεσ;
Μια φωτογραφία.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
310LELE έγραψε:Ρε παιδια κανεις δεν γνωριζει για την αιτηση; Αν την παιρνεις φωτοτυπια μετα απο το τμημα;
Όχι δεν την παίρνεις φωτοτυπία άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος. Καλή επιτυχία κ υπομονή τώρα!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
την φέρνεις από το σπίτι...tonyknight έγραψε:Όχι δεν την παίρνεις φωτοτυπία άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος. Καλή επιτυχία κ υπομονή τώρα!310LELE έγραψε:Ρε παιδια κανεις δεν γνωριζει για την αιτηση; Αν την παιρνεις φωτοτυπια μετα απο το τμημα;
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
την φέρνεις από το σπίτι...tonyknight έγραψε:Όχι δεν την παίρνεις φωτοτυπία άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος. Καλή επιτυχία κ υπομονή τώρα!310LELE έγραψε:Ρε παιδια κανεις δεν γνωριζει για την αιτηση; Αν την παιρνεις φωτοτυπια μετα απο το τμημα;
Καλη επιτυχια σε ολους ρε μαγκες... Πηγα κατεθεσα και γω τα χαρτια μ σημερα και ο υποδιοικητης που ηταν υπευθυνος για τα δικαιολογητικα μου ειπε οτι θα εχω ελπιδες σαν επιλαχων... Με τοσα ατομα παλι και θα ανεβουν οι βασεις... ;2440 βγαζω στην α...
Με 2440 μαλλον επιλαχον; Τι να πω... Κατι θα ξερει ο αξκος
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
gunner έγραψε:Καλη επιτυχια σε ολους ρε μαγκες... Πηγα κατεθεσα και γω τα χαρτια μ σημερα και ο υποδιοικητης που ηταν υπευθυνος για τα δικαιολογητικα μου ειπε οτι θα εχω ελπιδες σαν επιλαχων... Με τοσα ατομα παλι και θα ανεβουν οι βασεις... ;2440 βγαζω στην α...
δεν παιζει αυτο π σου ειπε ο δοικας!

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Παιδια σε ποσες μερες μαζεψατε τα δικαιολογιτικα σας; Ετσι απο περιεργεια...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Μετάφραση στο πτυχίο αγγλικών κάνει οποιοσδήποτε δικηγόρος; Και πάω απλα το χάρτι και του λεω κάνε μου βρε αδερφε μια μεταφρασούλα; 

εχουμε να ακουσουμε μπολικες μ@@@@@ ακομα μεχρι που να βγουν τα αποτελεσματα απ οτι καταλαβαelectrolisa έγραψε:gunner έγραψε:Καλη επιτυχια σε ολους ρε μαγκες... Πηγα κατεθεσα και γω τα χαρτια μ σημερα και ο υποδιοικητης που ηταν υπευθυνος για τα δικαιολογητικα μου ειπε οτι θα εχω ελπιδες σαν επιλαχων... Με τοσα ατομα παλι και θα ανεβουν οι βασεις... ;2440 βγαζω στην α...
δεν παιζει αυτο π σου ειπε ο δοικας!
δλδ εσυ ποσο νομιζεις οτι θα ειναι η βαση; Εγω πιστεβω οτι δεν προκιτε να ξεπερασει τα 2350SELEUKOS έγραψε:Καλα ειπε ο υποδιοικητης. Μαγκες θα παιξει πολυ ψηλα η βαση. Εγω με 2680 και αγχωνομαι. Περσυ κοπηκα για 3 ατομα (ειχα και πιο λιγα μορια) και ημουν πολυ αισιοδοξος οτι θα μπω χαλαρα. Φετος που η ανεργια χτυπαει κοκκινο, χειροτερα και απο περυσι. Μαλλον δυσκολα τα πραγματα για να πεσει η βαση
MAXIMOS12 έγραψε:δλδ εσυ ποσο νομιζεις οτι θα ειναι η βαση; Εγω πιστεβω οτι δεν προκιτε να ξεπερασει τα 2350SELEUKOS έγραψε:Καλα ειπε ο υποδιοικητης. Μαγκες θα παιξει πολυ ψηλα η βαση. Εγω με 2680 και αγχωνομαι. Περσυ κοπηκα για 3 ατομα (ειχα και πιο λιγα μορια) και ημουν πολυ αισιοδοξος οτι θα μπω χαλαρα. Φετος που η ανεργια χτυπαει κοκκινο, χειροτερα και απο περυσι. Μαλλον δυσκολα τα πραγματα για να πεσει η βαση
Καλα απαντας σοβαρα στον καθε κομπλεξικο; Περυσι πανω απο 2680 ειχαν 116 ατομα, φετος ξαφνικα αυτοι θα γινουν 960; Μην ασχολειστε με τα τρολλς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες