Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Οκ με κατατοπισες γρηγορη. Μακαρη να παρουν τοσα ατομα γιατι δεν μας βλεπω καλα. Οσο για τις εκλογες καποια στιγμη θα γινουν ε και θελουν να προστατευτουν οι πολιτικοι πως να το κανουμε. Προβλεπω δυσκολα χρονια. Τα χρονια τις αργεντινης ειναι κοντα!

Μακαρη να παρουν 1200 ατομα γιατι εγω προσοπικα βγαζω 2380 στην α΄κατηγορια κ λογικα βαση θεσεων θα πεσουν τα μορια και θα εχω παρα πολλες πιθανοτητεσ... Γυρω στα 200 μορια υπολογιζω βα πεσουν. Οποτε θα μπουν περισσοτερα παλικαρια μακαρι το ευχομαι για ολους.
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από basilis.lok »

Παιδιά πέρσι στο θέμα αυτού του σαιτ είχαν γράψει 220 σελίδες για την περσινή προκήρυξη του 2010 ενω φετος μονο 63!Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

νικος έγραψε:Οκ με κατατοπισες γρηγορη. Μακαρη να παρουν τοσα ατομα γιατι δεν μας βλεπω καλα. Οσο για τις εκλογες καποια στιγμη θα γινουν ε και θελουν να προστατευτουν οι πολιτικοι πως να το κανουμε. Προβλεπω δυσκολα χρονια. Τα χρονια τις αργεντινης ειναι κοντα!

Μακαρη να παρουν 1200 ατομα γιατι εγω προσοπικα βγαζω 2380 στην α΄κατηγορια κ λογικα βαση θεσεων θα πεσουν τα μορια και θα εχω παρα πολλες πιθανοτητεσ... Γυρω στα 200 μορια υπολογιζω βα πεσουν. Οποτε θα μπουν περισσοτερα παλικαρια μακαρι το ευχομαι για ολους.

Για τα μόρια υπάρχει άλλο θέμα εκεί σου έχω μεταφέρει και το μήνυμα για την εκτίμηση που έκανες για τις βάσεις δεν είναι ανάγκη να γράφουμε τα ίδια. Απλά ψάχνουμε το φόρουμ... Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Βασίλη μάλλον βαρέθηκαν να γράφουν μερικοι ή όσοι έγραφαν μπήκαν στην προήγουμενη προκηρυξη
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μαγκες λιγο ασχετο με το θεμα αλλα κ εγω το toeic εχω παρει. Μαζι με το πρωτοτυπο πηρα δυο επικυρωμενα αντιγραφα απο την ελληνοαμερικανικη ενωση! Πρεπει να τα μεταφρασω μεσο δικηγορου η κανουν δουλεια κ ετσι?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

δημητρης25 έγραψε:Μαγκες λιγο ασχετο με το θεμα αλλα κ εγω το toeic εχω παρει. Μαζι με το πρωτοτυπο πηρα δυο επικυρωμενα αντιγραφα απο την ελληνοαμερικανικη ενωση! Πρεπει να τα μεταφρασω μεσο δικηγορου η κανουν δουλεια κ ετσι;

Το αναφέρει μέσα η προκήρυξη επειδή είναι μεγάλο το κείμενο στο στέλνω με προσωπικό μήνυμα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παω στοιχημα οτι ξερεις καθε παραγραφο κ καθε γραμμη απ'εξω Σε αυτη την προκηρυξη δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση. Την διαβασα 15 φορες περσυ κ δεν θυμομουν καν οτι το ανεφερε thanx κ παλι!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

δημητρης25 έγραψε:Παω στοιχημα οτι ξερεις καθε παραγραφο κ καθε γραμμη απ'εξω Σε αυτη την προκηρυξη δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση. Την διαβασα 15 φορες περσυ κ δεν θυμομουν καν οτι το ανεφερε thanx κ παλι!

Δεν παίζεται στο στοίχημα το έχουνε κλείδωσειΕικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Κατσε μην παρω τον φιλο μου τον μπεο τηλεφωνακι κ το παιξω μεσο μαλαισιας.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε φίλε εγω δεν πήγα στην ελληνοαμερικανικη αλλα το πήγα σε δικηγόρο για μεταφρασκ και επικυρωση
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μέσα στην εβδομαδα διαβασα πως θα βγει για αξιοματικούς στο λιμενικο και μέσα στομ μηνα για λ/φ και υπαξ. Αντε να παίρνουμε και εμεις σειρα. Γκρεεκ το γραφω σε λ΄θος τοπικ αλλα ηθέλα να πω πως προχοράει το θέμα με τις προκηρυξεις
miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από miketrip »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Μέσα στην εβδομαδα διαβασα πως θα βγει για αξιοματικούς στο λιμενικο και μέσα στομ μηνα για λ/φ και υπαξ. Αντε να παίρνουμε και εμεις σειρα. Γκρεεκ το γραφω σε λ΄θος τοπικ αλλα ηθέλα να πω πως προχοράει το θέμα με τις προκηρυξεις
Πού το διάβασες Σιμεών?
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2011/07/587.html

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Θελω να πιστευω μεχρι τελοι Σεπτεμβριου το πολυ να εχει βγει, οσο για την φρουρα μη μασατε ρε δεν ειναι πολλα τα ατομα που μπενουν με καθε εσσο.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλά αυτο είναι σίγουρο με την φρουρα, άλλα Σωτήρη βλέπω να βγαίνει πολύ νωρίτερα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες