Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Οκ με κατατοπισες γρηγορη. Μακαρη να παρουν τοσα ατομα γιατι δεν μας βλεπω καλα. Οσο για τις εκλογες καποια στιγμη θα γινουν ε και θελουν να προστατευτουν οι πολιτικοι πως να το κανουμε. Προβλεπω δυσκολα χρονια. Τα χρονια τις αργεντινης ειναι κοντα!
Μακαρη να παρουν 1200 ατομα γιατι εγω προσοπικα βγαζω 2380 στην α΄κατηγορια κ λογικα βαση θεσεων θα πεσουν τα μορια και θα εχω παρα πολλες πιθανοτητεσ... Γυρω στα 200 μορια υπολογιζω βα πεσουν. Οποτε θα μπουν περισσοτερα παλικαρια μακαρι το ευχομαι για ολους.
Μακαρη να παρουν 1200 ατομα γιατι εγω προσοπικα βγαζω 2380 στην α΄κατηγορια κ λογικα βαση θεσεων θα πεσουν τα μορια και θα εχω παρα πολλες πιθανοτητεσ... Γυρω στα 200 μορια υπολογιζω βα πεσουν. Οποτε θα μπουν περισσοτερα παλικαρια μακαρι το ευχομαι για ολους.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Παιδιά πέρσι στο θέμα αυτού του σαιτ είχαν γράψει 220 σελίδες για την περσινή προκήρυξη του 2010 ενω φετος μονο 63!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
νικος έγραψε:Οκ με κατατοπισες γρηγορη. Μακαρη να παρουν τοσα ατομα γιατι δεν μας βλεπω καλα. Οσο για τις εκλογες καποια στιγμη θα γινουν ε και θελουν να προστατευτουν οι πολιτικοι πως να το κανουμε. Προβλεπω δυσκολα χρονια. Τα χρονια τις αργεντινης ειναι κοντα!
Για τα μόρια υπάρχει άλλο θέμα εκεί σου έχω μεταφέρει και το μήνυμα για την εκτίμηση που έκανες για τις βάσεις δεν είναι ανάγκη να γράφουμε τα ίδια. Απλά ψάχνουμε το φόρουμ...

Βασίλη μάλλον βαρέθηκαν να γράφουν μερικοι ή όσοι έγραφαν μπήκαν στην προήγουμενη προκηρυξη
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Μαγκες λιγο ασχετο με το θεμα αλλα κ εγω το toeic εχω παρει. Μαζι με το πρωτοτυπο πηρα δυο επικυρωμενα αντιγραφα απο την ελληνοαμερικανικη ενωση! Πρεπει να τα μεταφρασω μεσο δικηγορου η κανουν δουλεια κ ετσι?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
δημητρης25 έγραψε:Μαγκες λιγο ασχετο με το θεμα αλλα κ εγω το toeic εχω παρει. Μαζι με το πρωτοτυπο πηρα δυο επικυρωμενα αντιγραφα απο την ελληνοαμερικανικη ενωση! Πρεπει να τα μεταφρασω μεσο δικηγορου η κανουν δουλεια κ ετσι;
Το αναφέρει μέσα η προκήρυξη επειδή είναι μεγάλο το κείμενο στο στέλνω με προσωπικό μήνυμα
-
- Ταξίαρχος
Παω στοιχημα οτι ξερεις καθε παραγραφο κ καθε γραμμη απ'εξω Σε αυτη την προκηρυξη δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση. Την διαβασα 15 φορες περσυ κ δεν θυμομουν καν οτι το ανεφερε thanx κ παλι!
-
- Στρατηγός
δημητρης25 έγραψε:Παω στοιχημα οτι ξερεις καθε παραγραφο κ καθε γραμμη απ'εξω Σε αυτη την προκηρυξη δεν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση. Την διαβασα 15 φορες περσυ κ δεν θυμομουν καν οτι το ανεφερε thanx κ παλι!
Δεν παίζεται στο στοίχημα το έχουνε κλείδωσει

-
- Ταξίαρχος
Κατσε μην παρω τον φιλο μου τον μπεο τηλεφωνακι κ το παιξω μεσο μαλαισιας.
Ρε φίλε εγω δεν πήγα στην ελληνοαμερικανικη αλλα το πήγα σε δικηγόρο για μεταφρασκ και επικυρωση
Μέσα στην εβδομαδα διαβασα πως θα βγει για αξιοματικούς στο λιμενικο και μέσα στομ μηνα για λ/φ και υπαξ. Αντε να παίρνουμε και εμεις σειρα. Γκρεεκ το γραφω σε λ΄θος τοπικ αλλα ηθέλα να πω πως προχοράει το θέμα με τις προκηρυξεις
Πού το διάβασες Σιμεών?ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Μέσα στην εβδομαδα διαβασα πως θα βγει για αξιοματικούς στο λιμενικο και μέσα στομ μηνα για λ/φ και υπαξ. Αντε να παίρνουμε και εμεις σειρα. Γκρεεκ το γραφω σε λ΄θος τοπικ αλλα ηθέλα να πω πως προχοράει το θέμα με τις προκηρυξεις
http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2011/07/587.html
Θελω να πιστευω μεχρι τελοι Σεπτεμβριου το πολυ να εχει βγει, οσο για την φρουρα μη μασατε ρε δεν ειναι πολλα τα ατομα που μπενουν με καθε εσσο.
Καλά αυτο είναι σίγουρο με την φρουρα, άλλα Σωτήρη βλέπω να βγαίνει πολύ νωρίτερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες