Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ferelpis »

agnostos έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
agnostos έγραψε: Παιδια γειαα.Εικόνα ειχε ακουστει οτι θα εβγαινε προκυρηξη για τους ειδικους φρουρους και θα εκαναν προσληψεις μεσα στον απριλιο-μαιο. Τωρα δηλαδη επρεπε να ειχαν βγει τα αποτελεσματα... Ξερει κανεις που μπορω να μαθω ποιους πηρανε η ποτε επιτελους θα βγουν; Πειτε μου σας παρακαλωωω.Εικόνα

Tα αποτελέσματα θα βγούνε την κυριακή όταν ψήνεις το αρνί. Να περιμένεις τηλέφωνο από εμένα θα σκάσω από το σπίτι σου με κοκορέτσι!

Aν είχε βγει προκήρυξη θα γινότανε πανικός εδώ, αν βγει θα βγει από αύγουστο και μετά
χαχαχαχα. Οκ Σε ευχαριστω απλα ειχα ακουσει οτι αυτους που δεν πηραν στη προκυρηξη του ιανουαριου θα τους επερναν πριν το πασχα... Εικόνα

Αλέκο... Ειλικρινά Θέλω Πολύ Να μας πεις Από Που το Άκουσες Αυτό... Αν δεν θες να το Γράψεις Εδώ Στειλτο μου σε pm... Ψοφάω Να Μάθω όμως...

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από toro »

Ειδικους φρουρους θα παιρνει καθε χρονο οπως απο την αστυφυλακων;
ΜΑΝΩΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ »

Παντα θα παιρνει αυτο ξερω εγω απο φιλους μ που ειναι ειδικοι φρουροι δν γινεται να μν παιρνει
Ανωνιμος

Δημοσίευση από Ανωνιμος »

Ρε παιδια οσοι ειναι εποπ μπορουν να κανουν χαρτια για ειδικους φρουρους?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ανωνιμος έγραψε:Ρε παιδια οσοι ειναι εποπ μπορουν να κανουν χαρτια για ειδικους φρουρους;

Mπορούνε ναι
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Πώς το λες ότι μπορούνε; Είχα ενδιαφερθεί πριν μονιμοποιηθώ (είμαι 1η σειρά ΕΠ. ΟΠ.) να πάρω μέρος σε προκήρυξη ειδικών φρουρών αλλά η απαντήσεις που πήρα από τα τότε αρμόδια γραφεία ήταν αρνητική. Συγκεκριμένα μου είχαν πει ότι δεν μπορούν να λάβουν μέρος όσοι υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις, χωρείς να διευκρινίζει αν είναι κληρωτοί οπλίτες που υπηρετούν την υποχρεωτική τους θητεία ή αν είναι επαγγελματίες οπλίτες οι οποίοι έχουν υπηρετήσει σαν κληρωτοί πλήρη θητεία. Έχει αλλάξει κάτι και λες ότι μπορούνε; Το γνωρίζεις από έγκυρη πηγή και αν ναι από πού; Το πρόβλημα τότε ήταν ότι για να λάβεις μέρος χρειαζόταν αστυνομική ταυτότητα. Οι έχοντες στρατιωτική ταυτότητα δεν είχαν δικαίωμα, είτε ήταν ταυτότητα κληρωτού είτε επαγγελματία, είτε μόνιμου.Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μα εννοείται ότι πρέπει να παραιτηθεί πρώτα, αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

Δεν εννοείται γιατί ο ¨ΑΝΩΝΥΜΟΣ¨ έγραψε "όσοι είναι ΕΠΟΠ". Το αυτονόητο που λες θα ήταν εάν έλεγε 'όσοι ήταν ΕΠΟΠ' ή κάτι ανάλογο όπως,'αν κάποιος έχει υπηρετήσει ως ΕΠΟΠ'. Τώρα όσο αφορά την ουσία, είναι εντελώς ανώφελο και κουτό να εννοούνε ότι μπορούν να δηλώσουν εφόσον παραιτηθούν πρώτα για τους εξής σοβαρότατους λόγους.
1ον Δεν μπορεί να ξέρει κανένας πόσος χρόνος θα περάσει για να έρθει το χαρτί αποστρατείας του. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι το πιο πιθανόν να μην προλάβει και το τραγικότερο όλων είναι ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα θα βρεθεί εκτός ενόπλων δυνάμεων (ΑΝΕΡΓΟΣ), περιμένοντας την επόμενη προκήρυξη. Οπότε, όποιος έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο δεν θα περιμένει να βγει η προκήρυξη για να παραιτηθεί αλλά θα το κάνει τώρα για να προλάβει οποιαδήποτε προκήρυξη βγει.
2ον (και σημαντικότερο) Ποιος είναι αυτός που είναι τόσο σίγουρος ότι θα περάσει ως ειδικός φρουρός για να παραιτηθεί από ΕΠΟΠ; Έχει τόσο μεγάλο βύσμα ή τόσα πολλά προσόντα - μόρια; Δεν το νομίζω, γιατί ένα είχε έστω ένα από τα δύο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήταν ΕΠΟΠ. Σε προλαβαίνω στο ότι μπορεί να μου πεις ότι το βύσμα το γνώρισε τώρα. Ας πούμε πως είναι πολύ δυνατό το βύσμα του και όντως δεν το γνώριζε όταν δήλωσε για ΕΠΟΠ. Αν ήταν έτσι θα έψαχνε να μπει στους ειδικούς φρουρούς ή σε κάποια άλλη υπηρεσία με πολύ λιγότερο κίνδυνο και φυσικά με πολύ περισσότερα χρήματα; Εκτός των άλλων, ήθελα να σε ρωτήσω, ποιος θα εμπιστευόταν όλους αυτούς τους ψηφοθήρες για να παραιτηθεί από μια όχι καλή πλην όμως σίγουρη δουλειά και να στηριχθεί στις υποσχέσεις τους;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν παίζει βύσμα στους φρουρούς το έχουμε εξαντλήσει το θέμα αυτό.
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από alexissak »

Αν είσαι μόνιμος στις ένοπλες δυνάμεις μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου για Ε. Φ χωρίς να απαιτείται να παραιτηθείς. Το λέω με απόλυτη βεβαιώτητα καθώς γνωρίζω Ε. Φ που ήταν ΕΠΟΠ αλλά και ΕΠΥ και μπήκαν χωρίς προηγουμένως να παραιτηθούν. Επίσης ξέρω πολλους μονιμους Που κατέθεσαν τα χαρτιά τους διχως ομως να πετύχουν ακόμα και απο παραγωγική σχολή (ΣΜΥΝ) . Δεν μπορείς να συμμετάσχεις Στην προκηρυξη αν υπηρετείς την θητεία σου γιατι ως ορος της προκηρυξης είναι να Έχεις εκπληρώσει την στρατιωτική σου θητεία κατα την ημερ/νια που λήγει η προκήρυξης και οχι κατα την έκδοση των αποτελεσμάτων.
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

SREK έγραψε:Αν είσαι μόνιμος στις ένοπλες δυνάμεις μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου για Ε. Φ χωρίς να απαιτείται να παραιτηθείς. Το λέω με απόλυτη βεβαιώτητα καθώς γνωρίζω Ε. Φ που ήταν ΕΠΟΠ αλλά και ΕΠΥ και μπήκαν χωρίς προηγουμένως να παραιτηθούν. Επίσης ξέρω πολλους μονιμους Που κατέθεσαν τα χαρτιά τους διχως ομως να πετύχουν ακόμα και απο παραγωγική σχολή (ΣΜΥΝ) . Δεν μπορείς να συμμετάσχεις Στην προκηρυξη αν υπηρετείς την θητεία σου γιατι ως ορος της προκηρυξης είναι να Έχεις εκπληρώσει την στρατιωτική σου θητεία κατα την ημερ/νια που λήγει η προκήρυξης και οχι κατα την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Με ενδιαφέρει πολύ αυτό που λεςΕικόνα, αλλά δεν νομίζω να ισχύειΕικόνα. Γνωρίζω και εγώ άτομα που πέρασαν Ε/Φ ενώ ήταν ΕΠΟΠ και μάλιστα ήταν και σειρές μου αλλά μετά άλλαξε το σύστημα. Το λέω αυτό γιατί όταν ενδιαφέρθηκα να πάρω μέρος και εγώ, μου το είπαν από την υπηρεσία της αστυνομίας που είχε αναλάβει την προκήρυξη, επειδή δεν με πείθανε οι απαντήσεις τους, μίλησα μέχρι με τον υποδιευθυντή της υπηρεσίας αυτήςΕικόνα. Αυτός με ενημέρωσε ότι δεν γίνετε να κάνω τα χαρτιά μουΕικόνα επειδή έχω στρατιωτική ταυτότητα και για το λόγο ότι στις προηγούμενες προκηρύξεις υπήρχε σημαντική μετακίνηση προσωπικού από τις ένοπλες δυνάμεις προς τα σώματα ασφαλείας γενικότερα (αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό κτλ), πήραν αυτό το μέτροΕικόνα. Μου είπε ότι μπορώ μόνο αφού παραιτηθώ και έχω πλέον αστυνομική ταυτότηταΕικόνα. Με διαβεβαίωσε μάλιστα ότι είναι πολύ πιθανόν να περάσω γιατί έχω πολλά χρόνια στις ένοπλες δυνάμεις και επειδή όλα μου τα χρόνια είναι στις ειδικές δυνάμεις σαν αλεξιπτωτιστής. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να κάνω μία τέτοια κίνησηΕικόνα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα έπαιρνε εύκολα μία τέτοια απόφασηΕικόνα. Αν παρόλα αυτά είσαι σίγουρος Εικόναδώσε μου λίγες παραπάνω πληροφορίες σε παρακαλώ πολύΕικόνα.
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από alexissak »

Μεχρι την προκήρυξη του 2009 μπορούσες σίγουρα γιατί εχω κ γνωστούς μου. Αν άλλαξε κατι στην προκήρυξη του 2010 δεν γνωρίζω κ επιφυλάσομαι. Οσο για τα μόρια απο Ε. Δ αυτά τα παιρνεις μια φορα ασχετα με τα πόσα έτη υπηρέτησες στις Ε. Δ. Τώρα αυτά που έλεγε ο υποδιευθυντής περι μετακινήσεων δεν μου φένοντε κ πολύ νορμάλ απαντησεις. Ασε που στα Α. Τ είναι αρμοδιοι μονο να παραλαμβάνουν τα δικαιολογιτικα και οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν λεπτομέριες της προκύρηξης. Μπορούσες να επιμείνεις να τα καταθέσειςκαι θά έβλεπες αν σε κόβανε οι αρμόδιοι απο το Αρχηγείο που σιγουραγνωρίζουν. Ασε που θα είχες και επίσημη απαντηση βάσει του μέρους της προκηρυξης οπου προβλέπετε.
miketrip
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από miketrip »

SREK έγραψε: Μπορούσες να επιμείνεις να τα καταθέσειςκαι θά έβλεπες αν σε κόβανε οι αρμόδιοι απο το Αρχηγείο που σιγουραγνωρίζουν. Ασε που θα είχες και επίσημη απαντηση βάσει του μέρους της προκηρυξης οπου προβλέπετε.
Τελικά ποιός ελέγχει τα δικαιολογιτικά; Ο ΑΣΕΠ ή το αρχηγείο. Ποιά είναι η διαδικασία; Γιατί αν ελέγχει το αρχηγείο ισως να μην είναι και τόσο αξιοκρατικός ο θεσμός...
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από nikoslok »

miketrip έγραψε:
SREK έγραψε: Μπορούσες να επιμείνεις να τα καταθέσειςκαι θά έβλεπες αν σε κόβανε οι αρμόδιοι απο το Αρχηγείο που σιγουραγνωρίζουν. Ασε που θα είχες και επίσημη απαντηση βάσει του μέρους της προκηρυξης οπου προβλέπετε.
Τελικά ποιός ελέγχει τα δικαιολογιτικά; Ο ΑΣΕΠ ή το αρχηγείο. Ποιά είναι η διαδικασία; Γιατί αν ελέγχει το αρχηγείο ισως να μην είναι και τόσο αξιοκρατικός ο θεσμός...
τα Ελενχει κανονικα και ο ασεπ τουλαχιστον Το 2010 περασαν απο ασεπ για προηγουμενες χρονιες δεν ξερω γιαυτο αργησαν και τα αποτελεσματα
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επικοινωνία:

SREK έγραψε:Μεχρι την προκήρυξη του 2009 μπορούσες σίγουρα γιατί εχω κ γνωστούς μου. Αν άλλαξε κατι στην προκήρυξη του 2010 δεν γνωρίζω κ επιφυλάσομαι. Οσο για τα μόρια απο Ε. Δ αυτά τα παιρνεις μια φορα ασχετα με τα πόσα έτη υπηρέτησες στις Ε. Δ. Τώρα αυτά που έλεγε ο υποδιευθυντής περι μετακινήσεων δεν μου φένοντε κ πολύ νορμάλ απαντησεις. Ασε που στα Α. Τ είναι αρμοδιοι μονο να παραλαμβάνουν τα δικαιολογιτικα και οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν λεπτομέριες της προκύρηξης. Μπορούσες να επιμείνεις να τα καταθέσειςκαι θά έβλεπες αν σε κόβανε οι αρμόδιοι απο το Αρχηγείο που σιγουραγνωρίζουν. Ασε που θα είχες και επίσημη απαντηση βάσει του μέρους της προκηρυξης οπου προβλέπετε.

Πήραμε τηλέφωνο από το 1ο Γραφείο της μονάδος μου στην υπηρεσία που έγραφε η προκήρυξη. Τώρα δεν θυμάμαι πια ακριβός ήταν αυτή αλλά σίγουρα ήταν υπεύθυνη για την όλη διαδικασία. Ήταν κάτι σαν τηλέφωνα εξυπηρέτησης όσο αφορά την προκήρυξη. Μίλησα με τον υποδιευθυντή του τμήματος - υπηρεσίας (δεν ξέρω πώς να την χαρακτηρίσω) και ήταν κάθετος στο ότι δεν μπορούν άτομα από τη μονάδα μας να πάρουν μέρος. Ήμουν δύσπιστος πάρα πολύ με τις απαντήσεις κατωτέρων υπαλλήλων και υπάλληλο με υπάλληλο με σύνδεσαν (απ' ότι μου είπαν) με τον υποδιευθυντή τους.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες