SREK έγραψε:Αν είσαι μόνιμος στις ένοπλες δυνάμεις μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου για Ε. Φ χωρίς να απαιτείται να παραιτηθείς. Το λέω με απόλυτη βεβαιώτητα καθώς γνωρίζω Ε. Φ που ήταν ΕΠΟΠ αλλά και ΕΠΥ και μπήκαν χωρίς προηγουμένως να παραιτηθούν. Επίσης ξέρω πολλους μονιμους Που κατέθεσαν τα χαρτιά τους διχως ομως να πετύχουν ακόμα και απο παραγωγική σχολή (ΣΜΥΝ) . Δεν μπορείς να συμμετάσχεις Στην προκηρυξη αν υπηρετείς την θητεία σου γιατι ως ορος της προκηρυξης είναι να Έχεις εκπληρώσει την στρατιωτική σου θητεία κατα την ημερ/νια που λήγει η προκήρυξης και οχι κατα την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Με ενδιαφέρει πολύ αυτό που λες

, αλλά δεν νομίζω να ισχύει

. Γνωρίζω και εγώ άτομα που πέρασαν Ε/Φ ενώ ήταν ΕΠΟΠ και μάλιστα ήταν και σειρές μου αλλά μετά άλλαξε το σύστημα. Το λέω αυτό γιατί όταν ενδιαφέρθηκα να πάρω μέρος και εγώ, μου το είπαν από την υπηρεσία της αστυνομίας που είχε αναλάβει την προκήρυξη, επειδή δεν με πείθανε οι απαντήσεις τους, μίλησα μέχρι με τον υποδιευθυντή της υπηρεσίας αυτής

. Αυτός με ενημέρωσε ότι δεν γίνετε να κάνω τα χαρτιά μου

επειδή έχω στρατιωτική ταυτότητα και για το λόγο ότι στις προηγούμενες προκηρύξεις υπήρχε σημαντική μετακίνηση προσωπικού από τις ένοπλες δυνάμεις προς τα σώματα ασφαλείας γενικότερα (αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό κτλ), πήραν αυτό το μέτρο

. Μου είπε ότι μπορώ μόνο αφού παραιτηθώ και έχω πλέον αστυνομική ταυτότητα

. Με διαβεβαίωσε μάλιστα ότι είναι πολύ πιθανόν να περάσω γιατί έχω πολλά χρόνια στις ένοπλες δυνάμεις και επειδή όλα μου τα χρόνια είναι στις ειδικές δυνάμεις σαν αλεξιπτωτιστής. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να κάνω μία τέτοια κίνηση

. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που θα έπαιρνε εύκολα μία τέτοια απόφαση

. Αν παρόλα αυτά είσαι σίγουρος

δώσε μου λίγες παραπάνω πληροφορίες σε παρακαλώ πολύ

.