Αν κάνεις σε γυμναστήριο Τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια συνδρομή θα σου βγει πάρα πολύ πιο φτηνά. Π. Χ. Στο δικό μου ενώ ο μήνας είναι 50ευρώ έκανα ετήσιο και βγαίνει 22ευρώ το μήνα.Silver022 έγραψε:Τα γυμναστήρια είναι πανάκριβα εδώ. Το πιο φθηνό είναι 40? το μήνα.Έχουμε και οικονομική κρίση δεν μπορώ να χαλάω τέτοια λεφτά. Το DVD που έχω είναι από τα καλύτερα και σε διάρκεια και σε ένταση. Άλλωστε το μόνο που προσφέρει το γυμναστήριο είναι όργανα. Οπότε λέω να ξεκινήσω και κάποιο άθλημα παράλληλα με τα υπόλοιπα για πιο πολλές ελπίδες...
Όριο ύψους για στρατιωτικές σχολές (2011)
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Titis έγραψε:Και ιατρικά η ανάπτυξη πότε σταματάει... ; Σε ποια ηλικία σταματάς να παίρνεις ύψος; Δηλαδή εγώ που είμαι 16μισο θεωριτικά έχω ακόμα χρόνο για ανάπτυξη; Θεωριτικά πάντα...
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι έμπιστο, αλλά κάτι θα δείξει:
προβλεψη ύψους παιδιού
Γεια σας με λενε μαρια και θελω να περασω στην σχολη ΣΤΥΑ παρακαλω απαντηστε μου αν ξερετε ποιο ειναι το οριο υψους ειμαι 1.60 ειναι καταλληλο μπορω να περασω η θα κοπω;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
μαρια έγραψε:Γεια σας με λενε μαρια και θελω να περασω στην σχολη ΣΤΥΑ παρακαλω απαντηστε μου αν ξερετε ποιο ειναι το οριο υψους ειμαι 1.60 ειναι καταλληλο μπορω να περασω η θα κοπω;
1.60 χωρίς παππούτσια και κάλτσες
Υ. Γ Άλλη φορά να γράφεις στο σωστό θέμα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Ρε παιδια... Η προκυρυξη τα λεει τουτα... Δεν διαβαζετε;
παρεπιπτωντος ειναι αυστηροι στο υψος, μια κοπελα για 1 ποντο την κοψανε
παρεπιπτωντος ειναι αυστηροι στο υψος, μια κοπελα για 1 ποντο την κοψανε
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Και ναι... ! Αν είναι δύνατον... Με έκοψαν για το ύψος... Όλο το διάβασμα χαμένο, όλη η χρονιά χαμμένη! Τι να πω και τι να ομολογήσω... Γιατί; Γιατί να υπάρχει όριο ύψους; Και γιατί να είναι τόσο υψηλό;
-
- Πολίτης
Παιδιά κάπου άκουσα ο, τι πλέον αν είσαι πάνω από 1.90 μπορείς να γίνεις ιπτάμενος... Είμαι 1.89,5 και είμαι 17 χρονών και σχετικά όχι αναπτυγμένος που σημαίνει ο, τι μάλλον θα ψηλώσω κι άλλο... Αν έχετε ακούσει τίποτα σας παρακαλώ απαντήστε μου να ξέρω για το μηχανογραφικό...
-
- Στρατιώτης
Δεν νομίζω φίλε να πέρασε το ΄ριο των 1.90! ...
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
ειναι καλο να υπαρχει ενα οριο υψους γιατι αν δεν υπηρχε Θα πηγαινε και αυτος που ηταν 1.40 να γινει στρατιωτικος.Agiorgitis έγραψε:Και ναι... ! Αν είναι δύνατον... Με έκοψαν για το ύψος... Όλο το διάβασμα χαμένο, όλη η χρονιά χαμμένη! Τι να πω και τι να ομολογήσω... Γιατί; Γιατί να υπάρχει όριο ύψους; Και γιατί να είναι τόσο υψηλό;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Εε ειναι καπως το οριο... Τωρα πειτε μου ειλικρινα... Τι παραπανω μπορει να κανει ενας 1.70 και ενας 1.68;
ειμαι 1.67 συμφωνα με τις τελευταιες μετρησεις.(σε παλιοτερο ειχα πει 1.68) ... Σε 10 μηνες περιπου δινω πανελληνιες...
και πολυ φοβαμαι οτι θα μεινω απ'εξω αν και το θελω πολυ να μπω ΣΣΕ... Ειναι αδικια.:S...
ειμαι 1.67 συμφωνα με τις τελευταιες μετρησεις.(σε παλιοτερο ειχα πει 1.68) ... Σε 10 μηνες περιπου δινω πανελληνιες...
και πολυ φοβαμαι οτι θα μεινω απ'εξω αν και το θελω πολυ να μπω ΣΣΕ... Ειναι αδικια.:S...
Φίλε Χρήστο μην άγχεσαι...
Και εγώ 1,68 είμαι. Δύο ποντάκια είναι, όχι δέκα.
Κάνε και λίγο μονόζυγο και όλα οκ. Σε 10 μήνες μπορεί να πάρεις και 5 πόντους (προσωπική εμπειρία).
Και εγώ 1,68 είμαι. Δύο ποντάκια είναι, όχι δέκα.
Κάνε και λίγο μονόζυγο και όλα οκ. Σε 10 μήνες μπορεί να πάρεις και 5 πόντους (προσωπική εμπειρία).
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Φιλε μακαρι ειλικρινα! Το ευχομαι γιατι ειναι πολυ κριμα να μην κανω αυτο που θελω λογο υψους
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Στρατός
- Επάγγελμα: Δεν εργάζομαι
Εγώ που είμαι 1.82 υπάρχει πιθανότητα να με κόψουν για οποιοδήποτε λόγο;
Xrhstos.G έγραψε:Φιλε μακαρι ειλικρινα! Το ευχομαι γιατι ειναι πολυ κριμα να μην κανω αυτο που θελω λογο υψους
Απ' όσα έχω ακούσει σε περνάνε για 2-2,5 πόντους. Βέβαια αυτό θα ισχύει μόνο αν πέσεις σε κανέναν ''συμπονετικό''.
Btw, στην ερώτησή σου τι μπορεί να κάνει παραπάνω κάποιος με ύψος 1,68 από έναν με 1,70, η απάντηση είναι απολύτως τίποτα. Απλά έχουν θεσπίσει ένα όριο και καλό θα είναι να το τηρούν όσο και αν κάποιους από εμάς δεν μας αρέσει.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος
για ποιο λογο να σε κοψουν;Georgios55 έγραψε: Εγώ που είμαι 1.82 υπάρχει πιθανότητα να με κόψουν για οποιοδήποτε λόγο;
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες