Ιατρικές εξετάσεις Εμπορικού Ναυτικού - ΥΕΑΝΕΘ
Ειδικά οι διαμένοντες στην Αθήνα-Πειραιά και Προάστια Αττικής για λήψη παραπεμπτικού
σημειώματος για την Υ. Ε. Α. Ν. Ε. Θ. Αθηνών-Πειραιώς θα απευθύνονται στο
Υ. Θ. Υ. Ν. ΑΛ./ΔΝΕΡ Α΄, οδός 2ας Μεραρχίας 18, Πειραιάς,(09.00-12.00) ...
αυτο ειναι ολες τις εργασιμες μονο ημερες ετσι δεν ειναι; Ή μπορω να παω και το σαββατο.
επειδη δεν αναφερετε τιποτα.
σημειώματος για την Υ. Ε. Α. Ν. Ε. Θ. Αθηνών-Πειραιώς θα απευθύνονται στο
Υ. Θ. Υ. Ν. ΑΛ./ΔΝΕΡ Α΄, οδός 2ας Μεραρχίας 18, Πειραιάς,(09.00-12.00) ...
αυτο ειναι ολες τις εργασιμες μονο ημερες ετσι δεν ειναι; Ή μπορω να παω και το σαββατο.
επειδη δεν αναφερετε τιποτα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
Και κατι αλλο, το παραπεμπτικο για τις υγειονομικες εξετασεις θα μου το στειλουν ή θα πρεπει να παω να το παρω απο το λιμεναρχειο;
-
- Υποδεκανέας
greko_27 έγραψε:tz έγραψε:Γεια σας! Ειμαι καινουρια στο φορουμ... Ενδιαφερομαι και εγω για τους πλοιαρχους και ηθελα να ρωτησω... Αν υπαρχει η περιπτωση να πας με φακους επαφής και να μην το καταλαβουν (να μην εξετασουν τα ματια και να μην το προσεξουν, λογω βιασυνης) ...
Επισης οσοι δινουν πανελληνιες, πρεπει να στειλουν δικαιολογητικα ή καποια αίτηση τωρα (πριν τις πανελληνιες) ;
Οι αποφοιτοι των ΑΕΝ (οσοι εχουν παρει πτυχιο) παιρνουν υγειονομικες εξετασεις στο ΝΝΠ - ΑΝΥΕ για να παρουν το διπλωμα αξιωματικου Γ' Ταξεως ΕΝ. Εκει σιγουρα θα σε εξετασουν εαν φορας Φακους επαφης και ειδικα εαν δινεις για πλοιαρχος. Οποτε εαν εχεις μεγαλη μυωπια ενδεχεται να σε κοψουν και τσαμπα τα 4 χρονια στη σχολη. Οποτε καλυτερα τωρα στην αρχη να πας με τα γυαλια σου. Τις αιτησεις θα τις κανετε στο κοντινοτερο λιμεναρχειο της περιοχης σας οταν βγει η προκηρυξη τον μαιο.
Καλημερα, μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος ; Δηλαδη σε τι αιτησεις πρεπει να κανουμε ;
-
- Υποδεκανέας
1Ον) Μηπως γνωριζει κανεις ποτε ερχεται το παραπεμπτικο σημειωμα στον τοπο διαμονης μας ;
2ον) Το υποδειγμα Α1 και η υπευθυνη δηλωση για την κολυμβηση πρεπει να το εχουμε μαζι μας ή οταν θα κανεις το μηχανογραφικο θα σου το δωσει το σχολειο;
3ον) Η σχολη αεν στην οποια θα εισαχθεις βαση προτιμησης προσδιοριζεται απο τον βαθμο που εγραψα; Δηλαδη, αν εχω γραψει 11 χιλιαδες μορια και εχω ως αρχικη επιλογη την αεν μακεδονιας θα μπω σε αυτην ;
4ον) Με μυωπια το πολυ 0,5 στο καθε ματι και χωρις γυαλια υπαρχει περιπτωση να με κοψουν;
ευχαριστω εκ των προτερων
2ον) Το υποδειγμα Α1 και η υπευθυνη δηλωση για την κολυμβηση πρεπει να το εχουμε μαζι μας ή οταν θα κανεις το μηχανογραφικο θα σου το δωσει το σχολειο;
3ον) Η σχολη αεν στην οποια θα εισαχθεις βαση προτιμησης προσδιοριζεται απο τον βαθμο που εγραψα; Δηλαδη, αν εχω γραψει 11 χιλιαδες μορια και εχω ως αρχικη επιλογη την αεν μακεδονιας θα μπω σε αυτην ;
4ον) Με μυωπια το πολυ 0,5 στο καθε ματι και χωρις γυαλια υπαρχει περιπτωση να με κοψουν;
ευχαριστω εκ των προτερων
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Ρε ακουστε τραγικη ειρωνεια
ενας που ιξερα περναει εμπορικο ναυτικο αλλα τελικα εμεινε στην ταξη ελεος!
ενας που ιξερα περναει εμπορικο ναυτικο αλλα τελικα εμεινε στην ταξη ελεος!
Ποτε πρεπει να κανω τις ιατρικες εκσετασεις για εμπορικω ναυτικο;
-
- Υποδεκανέας
tasos19 έγραψε:Ποτε πρεπει να κανω τις ιατρικες εκσετασεις για εμπορικω ναυτικο;
Καλησπερα, λοιπον πηγα σημερα στο λιμεναρχειο (θεσσαλονικης) και μου ειπαν οτι επρεπε να εχω μαζι μου 1 ακτινογραφια θωρακος,1 εγχρωμη φωτογραφια, δελτιο αστυνομικης ταυτοτητας και ενα διπλότυπο είσπραξης Δημοσίου Ταμείου αξίας (41,17) ΕΥΡΩ ή ενα αλλο το οποιο εχει παρομοιο ονομα και για να το παρεις πρεπει να εχεις ΑΦΜ.
Ειδικα γα οσους μενουν θεσσαλονικη μου ειπαν οτι ο γιατρος για τις εξετασεις θα βρισκεται εδω μεχρι την δευτερα μετα δεν θα ειναι εδω και ετσι θα πρεπει να παει καποιος σε αλλη πολη για τις ιατρικες εξετασεις οποτε βιαστειτε.
-
- Υποδεκανέας
Επισης το υποδειγμα Α1 ή Α2 αναλογως την κατηγορια που ανηκεις ειναι καλο να το εχετε μαζι σας, μου ειπαν οτι το συμπληωνεις οταν πας να παραδωσεις τα χαρτια σου στην σχολη.
Η υπευθυνη δηλωση για την κολυμβηση δινεται απο την ΑΕΝ την ημερα που παραδιδεις τα χαρτια σου.
Και τα 2 χαρτια τα συμπληρωνεις στην σχολη και επισης δινονται και απο την σχολη.
ομως μου ειπαν οτι αν εχω ενα αντιγραφο των 2 εγραφων θα ηταν καλο να τα εχω μαζι μου.
Η υπευθυνη δηλωση για την κολυμβηση δινεται απο την ΑΕΝ την ημερα που παραδιδεις τα χαρτια σου.
Και τα 2 χαρτια τα συμπληρωνεις στην σχολη και επισης δινονται και απο την σχολη.
ομως μου ειπαν οτι αν εχω ενα αντιγραφο των 2 εγραφων θα ηταν καλο να τα εχω μαζι μου.
Μπορει να μου πει καποιος τι εξετασεις σου κανουν και λιγα πραγματα για αυτες για να ειμαι προετοιμασμενοσ... ;
-
- Υποδεκανέας
kostas έγραψε:Μπορει να μου πει καποιος τι εξετασεις σου κανουν και λιγα πραγματα για αυτες για να ειμαι προετοιμασμενοσ... ;
αυτο δεν το ξερω αλλα ελπιζω ως αυριο να εχω μια απαντηση.:)

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πεί τις διευθύνσεις για τους γιατρούς και τις ιατρικές εξετάσεις (οφθαλμίατρος και παθολόγος) και τις ημερομηνιές που δέχονται για Θεσσαλονίκη;
-
- Υποδεκανέας
kostas έγραψε:ευχαριστω φιλε θα μου κανεις μεγαλο καλο... !
Αυριο θα παω για τις ιατρτικες εξετασεις.
Οποτε το βραδυ θα εχεις την απαντηση σου.

Αν εισαι απο θεσσαλονικη προτεινω να βιαστεις διοτι οι γιατροι θα ειναι εδω μεχρι την δευτερα, μετα θα πρεπει να πας σε αλλη πολη.
-
- Υποδεκανέας
Pantelis K. έγραψε:Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πεί τις διευθύνσεις για τους γιατρούς και τις ιατρικές εξετάσεις (οφθαλμίατρος και παθολόγος) και τις ημερομηνιές που δέχονται για Θεσσαλονίκη;
Δεν τις εχω μαζι μου τωρα ειναι στο μαγαζι της μανας μου, οταν θα ερθει κατα τις 8.30-9.00 θα τις ανεβασω.
Θιμαμε μερες και ωρες, περιμενε εχω και τα ονοματα, απ'οσο μου ειπαν στο λιμεναρχειο ειναι στην καλαμαρια οι γιατροι, λοιπον:
και οι 2 δεχονται απο τις 18,00-20,30 (πρεπει να κλεισεις ραντεβου.)
παθολογος (Μαρκογλου Νικολαος) : Δευτερα-τριτη-τεταρτη-πεμπτη
οφθαλμιατρος (Μιραχτζης Θεοδωρος) : Δευτερα-τριτη-πεμπτη-παρασκευη.
Ετσι ομως δεν μπορεις να κανεις τιποτα, διοτι οταν θα πας να παρεις το παραπεμπτικο με τα παραπανω θα σου δσουν και μια δηλωση που θα πρεπει να συμπληρωσουν οι γιατροι.
Γκρέκο αν μπορουσες να το επιβεβαιωσεις για να ειμαι σιγουρος θα το εκιμουσα.:
Επισης το υποδειγμα Α1 ή Α2 αναλογως την κατηγορια που ανηκεις ειναι καλο να το εχετε μαζι σας, μου ειπαν οτι το συμπληωνεις οταν πας να παραδωσεις τα χαρτια σου στην σχολη.
- Kalodrei
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Andreas97 έγραψε:tasos19 έγραψε:Ποτε πρεπει να κανω τις ιατρικες εκσετασεις για εμπορικω ναυτικο;
Καλησπερα, λοιπον πηγα σημερα στο λιμεναρχειο (θεσσαλονικης) και μου ειπαν οτι επρεπε να εχω μαζι μου 1 ακτινογραφια θωρακος,1 εγχρωμη φωτογραφια, δελτιο αστυνομικης ταυτοτητας και ενα διπλότυπο είσπραξης Δημοσίου Ταμείου αξίας (41,17) ΕΥΡΩ ή ενα αλλο το οποιο εχει παρομοιο ονομα και για να το παρεις πρεπει να εχεις ΑΦΜ.
Ειδικα γα οσους μενουν θεσσαλονικη μου ειπαν οτι ο γιατρος για τις εξετασεις θα βρισκεται εδω μεχρι την δευτερα μετα δεν θα ειναι εδω και ετσι θα πρεπει να παει καποιος σε αλλη πολη για τις ιατρικες εξετασεις οποτε βιαστειτε.
πηγα εκανα την ακτινογραφια σημερα, εβγαλα και ΑΦΜ (μου πηρε 5 ωρες...

το λειμεναρχειο τι ωρες λειτουργει; Για να παω να παρω παραπεμπικο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης